Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Poprad – Košice 6:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Košice
sk Pondělí 11.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    57:46
    V početnej výhode si napokon zahrajú aj domáci Popradčania. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Patrik Svitana.
     
    57:13
    Popradský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    57:13
    Košice dali gól!
    Košičania napokon využívajú početnú výhodu o jedného muža a prekonávajú popradskú defenzívu na čele s gólmanom Sidorom. O tento gól sa postaral MICHAL ŠEDA, ktorý skvelým tečom po delovke od Cebáka nedal gólmanovi Sidorovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Juraj Cebák a Gabriel Spilar.
     
    57:03
    Ďalšie vylúčenie Popradu. Na dve minúty si odchádza sadnúť Devečka, ktorý sa previnil nedovoleným seknutím. Celé sa to udialo 4 sekundy pred návratom Hvilu.
     
    55:35
    Košičania to vôbec nemysleli zle, no po skvelej krížnej prihrávke z ľavej strany od Haščáka sa k puku mohol dostať Jenčík. Ten však nedokázal trafiť puk smerujúci k jeho hokejke.
     
    55:07
    A je tu početná výhoda o dvoch hráčov pre Košice! Na dve minúty si na trestnú lavicu domácich odchádza sadnúť aj Hvila, ktorý sa previnil podrazením.
     
    54:46
    A bude sa vylučovať. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Dávid Buc, ktorý nekompromisne poslal k ľadu jedného z Košičanov.
     
    53:45
    Poprad dal gól!
    Košičania mohli opäť pocítiť, že popradský hokej má silnú kvalitu od elitného útoku až po ten štvrtý! Druhým gólom do košickej siete sa blysol MATÚŠ PALOČKO, ktorý zachytil vyrazený puk po strele od Devečku a nekompromisne preloboval gólmana Hyláka. Asistenciu si pripisuje Dušan Devečka.
     
    52:44
    Košičania mali na svojich hokejkách obrovskú šancu! Po skvelej prihrávke cez bránkovisko od Marcinka sa k puku na ľavej strane dostal pozorný Gmitter, ktorý tvrdo zakončil, no gólman Sidor sa stihol premiestniť a puk zblokoval svojou pravou rukou.
     
    51:01
    Deyl sa tentokrát poriadne nemaznal s Lukášom Hvilom v strednom pásme. Nekompromisne ho zrazil k ľadu, no popradský útočník sa pozviechal a pokračuje v hre.
     
    49:26
    A mohli sme vidieť ďalšiu poriadnu potyčku. Na dve minúty si za hrubosť odchádzajú sadnúť hráči Tomáš Marcinko a Richard Smotrila.
     
    47:29
    Do skvelej gólovej šance sa tentokrát dostal aj Jabrocký, ktorý sa natlačil pred kočickú bránu z pravej strany, no gólman Hylák puk videl dobre a následne ho ukryl medzi svojími betónmi.
     
    46:59
    Do ďalšej skvelej šance sa tentokrát dostal Buc, no gólman Hylák sa veľmi dobre vysunul zo svojej brány a následne nedal Popradčanom šancu. Naozaj dobre zapracoval svojími betónmi.
     
    46:28
    Po skvelej prihrávke od Kloudu sa k puku na pravej strane dostal Vaic, no ten napokon nedokázal trafiť odkrytý priestor košickej brány! Následne sú už hostia v pätici.
     
    44:22
    A je tu presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť Marcel Haščák.
     
    42:20
    Vauc sa dostal do skvelej gólovej šance, no napokon trafil len pravú žŕdku košickej brány! Následne sa snažil ešte skórovať Jabrocký, no gólman Hylák puk už ustrážil.
     
    40:31
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v kabíne po druhej tretine naladili priam famózne a predviedli naozaj skvelý začiatok! Dostali sa do skvelého prečíslenia a po tvrdej strele Stalsa z pravej strany sa k puku dostal RICHARD SMOTRILA, ktorý nedal gólmanovi Hylákovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Juris Stals.
     
    39:22
    Po tvrdom hite napravo od košickej brány ostal na ľade ležať Marek Kolba. Faul to však nebol, no hra sa z bezpečnostných dôvodov radšej prerušila.
     
    37:45
    Do ďalšej skvelej gólovej šance sa dostali domáci Popradčania! Po dobrej prihrávke od Vaica sa k puku v medzikruží dostal Stals, no jeho delovka napokon skončila len nad košickou bránou.
     
    36:06
    A je tu vylúčenie na oboch stranách. Za potyčku pred popradskou bránou si na dve minúty za hrubosť odchádzajú sadnúť hráči Tomáš Marcinko a Radoslav Suchý.
     
    36:04
    Spilar sa dostal do ďalšej skvelej gólovej šance, no napokon jeho tvrdé zakončenie z medzikružia dokázal gólman Sidor skrotiť na svojej hrudnej výstroji.
     
    31:51
    Ďalší obrovský závar pred košickou bránou! Po tvrdej strele od Balána gólman Hylák puk ešte vyrazil, no náseldne sa k nemu dostal Hvila. Našťastie pre Košičanov Hvilovi už puk ušiel.
     
    31:08
    Košičanov tentokrát poriadne podržal gólman Hylák! Hosťujúca defenzíva bola opäť poriadne rozhodená a k dobrej strele v medzikruží sa dostal Hvila. Ten však napokon nedokázal prekonať hrudnú výstroj Hyláka!
     
    30:25
    Po skvelej prihrávke od Vaica sa k puku na pravej strane dostal Juris Stals, ktorý sa snažil prekonať Hyláka bekhendom, no košický gólman puk napokon vyrazil na zadný mantinel.
     
    28:28
    Poprad dal gól!
    Košičania opäť poriadne poľavili a inkasujú. Po skvelej prihrávke od Balána sa k puku na pravej strane dostal Hvila, ktorý následne našiel na ľavom krídle MICHAELA VANDASA. Ten svoju hokejku napriahol priam úžasne a rozhodenému gólmanovi Sidorovi nedal ani najmenšiu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Stanislav Balán.
     
    27:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa opäť dostávajú do vedenia! Tentokrát si košickú defenzívu vycvičil štvrtý popradský útok, ktorý predviedol skvelú prihrávkovú kombináciu a následne ešte lepšie zakončenie. Po tvrdej strele od Takáča gólman Hylák puk ešte vyrazil, no následne sa k nemu dostal Stanfield, ktorý skvele našiel na ľavej strane MATÚŠA PALOČKA. Ten z otočky skvelým švihom prekonal bezmocného strážcu košickej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Parker Stanfield a Samuel Takáč.
     
    23:40
    Popradčania však nenechali na seba dlho čakať a ozvali sa aj v oslabení! Po tvrdej strele od Vandasa z pravej strany sa gólman Hylák blysol dobrým zovretím puku vo svojej lapačke.
     
    23:32
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Balán neustrážil svoje nervy na uzde za vlastnou bránou a blysol sa nedovoleným napadnutím.
     
    22:59
    Gólman Sidor sa vyznamenal ďalším parádnym zákrokom! Tentokrát zo svojho repertoára vytiahol lapačkový semafór po tvrdej strele Gmittera z ľavého kruhu!
     
    21:00
    Košice dali gól!
    Košičania si v šatni po prvej tretine asi povedali veľmi zaujímavé slová, no tie každopádne zabrali. Po skvelej prihrávke od Spilara z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal MAREK KOLBA, ktorý tvrdou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Gabriel Spilar a Tomáš Marcinko.
     
    18:15
    Košický tréner Milan Staš si vyžiadal oddychový čas!
     
    18:10
    Košičania hrajú v plnom počte, no domáci Popradčania ich opäť poriadne postrašili! Po niekoľkých odrazeniach puku sa k nemu dostal Balán, ktorý však nedokázal trafiť košickú bránu cez Jokeľovu hokejku.
     
    17:25
    Do ďalšej skvelej šance sa dostal Peter Klouda, ktorý získal puk po skvelej prihrávke a sám sa rútil na Hyláka. Gólman hostí sa však dobre premiestinil a Kloudu odstavil svojími betónmi.
     
    16:45
    Popradčania to tentokrát vymysleli veľmi dobre! Na úrovni modrej čiary si puk prihrali Kovačevič so Suchým a následne druhý menovaný našiel na ľavej strane Hvilu. Ten z uhla zakončil, no Hylák sa stihol premiestniť a puk vyrazil svojou výstrojou.
     
    16:02
    A je tu ďalšie vylúčenie. Tentokrát len na strane Košíc. Nedovoleným bránením sa previnil Dušan Pašek, ktorý poslal pred Hylákom k ľadu Stanislava Balána.
     
    14:55
    Poprad dal gól!
    Tvrdé bodyčeky na strane hostí až príliš zamestnali košických obrancov. To skvele využil Lukáš Hvila, ktorý prevzal puk za košickou bránou a fantastickou prihrávkou do medzikružia našiel SABAHUDINA KOVAČEVIČA, ktorý svojou delovkou prestrelil bezmocného Hyláka. Asistenciu si pripisuje Lukáš Hvila.
     
    13:11
    A bude sa vylučovať. Enormný ofenzívny tlak Popradu prerušil Oliver Jokeľ, ktorý však neušiel pozornosti hlavných rozhodcov. Odnáša si dve minúty za seknutie. Rovnako sa vylučuje aj na strane Popradu, kde si za rovnaký faul odchádza sadnúť Stanfield.
     
    10:49
    Spoza ľavého kruhu nahodil puk na košickú bránu pozorný Suchý a následne ho ešte tečoval Vandas! Gólman Hylák sa však stihol premiestniť a puk vyrazil do bezpečia.
     
    08:30
    Košice dali gól!
    Košičanom sa podarilo využiť prvé popradské zaváhanie. Výborne forčekoval RICHARD JENČÍK, ktorý uchmatol popradským obrancom puk a následne bez akýchkoľvek problémov prekonal gólmana Sidora, ktorý bol vykorčuľovaný zo svojej brány až v rohu ihriska. Bez asistencií.
     
    06:57
    Kovačevič tvrdo pálil spoza pravého kruhu, no gólman Hylák napokon so šťastím puk vyrazil. Dobre sa presunul a puk následne vyrazil svojím pravým betónom do bezpečia.
     
    05:16
    Popradčania sú prvým vsieteným gólom poriadne nabudení a momentálne sa im darí v ofenzíve! Gólmana Hyláka preverila dvojica Takáč a Paločko, no Hylák svojími betónmi tentokrát odolal.
     
    04:43
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa s veľkým šťastím, ale napokon predsa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele z ľavého kruhu od DANIELA BREJČÁKA sa puk odrazil od pravej žŕdky košickej brány presne do výstroje gólmana Hyláka, od ktorej sa puk dostal až do košickej siete. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Jabrocký.
     
    02:45
    K vyloženej gólovej šanci sa tentokrát mohol dostať Stals, ktorý už napriahoval svoju hokejku v medzikruží, no napokon mu puk vypichol pozorný Milan Takáč, ktorý oslobodzuje svoj tím.

    Branky a nahrávky: 5. Brejčák (Jabrocký), 15. Kovačevič (Hvila), 28. Paločko (Stanfield, Takáč), 29. Vandas (Hvila, Balán), 41. Smotrila (Stals), 54. Paločko (Devečka) – 9. Jenčík, 21. Kolba (Spilar, Marcinko), 58. Šeda (Cebák, Spilar)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, S. Takáč.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Deyl, Kolba ("C"), M. Takáč, Novák, Šeda, Gajdoš, Macejko - Haščák ("A"), Pašek, Jenčík - Gmitter, Marcinko ("A"), Spilar - Novotný, Matúš Chovan, Svitana - Matis, Mlynarovič, Jokeľ.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Šefčík, Valach

    Diváci: 3575
    bahis siteleri