Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Poprad – Košice 6:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Košice
sk Pondělí 11.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    57:13
    Košice dali gól!
    Košičania napokon využívajú početnú výhodu o jedného muža a prekonávajú popradskú defenzívu na čele s gólmanom Sidorom. O tento gól sa postaral MICHAL ŠEDA, ktorý skvelým tečom po delovke od Cebáka nedal gólmanovi Sidorovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Juraj Cebák a Gabriel Spilar.
     
    53:45
    Poprad dal gól!
    Košičania mohli opäť pocítiť, že popradský hokej má silnú kvalitu od elitného útoku až po ten štvrtý! Druhým gólom do košickej siete sa blysol MATÚŠ PALOČKO, ktorý zachytil vyrazený puk po strele od Devečku a nekompromisne preloboval gólmana Hyláka. Asistenciu si pripisuje Dušan Devečka.
     
    40:31
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa v kabíne po druhej tretine naladili priam famózne a predviedli naozaj skvelý začiatok! Dostali sa do skvelého prečíslenia a po tvrdej strele Stalsa z pravej strany sa k puku dostal RICHARD SMOTRILA, ktorý nedal gólmanovi Hylákovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Juris Stals.
     
    28:28
    Poprad dal gól!
    Košičania opäť poriadne poľavili a inkasujú. Po skvelej prihrávke od Balána sa k puku na pravej strane dostal Hvila, ktorý následne našiel na ľavom krídle MICHAELA VANDASA. Ten svoju hokejku napriahol priam úžasne a rozhodenému gólmanovi Sidorovi nedal ani najmenšiu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Lukáš Hvila a Stanislav Balán.
     
    27:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa opäť dostávajú do vedenia! Tentokrát si košickú defenzívu vycvičil štvrtý popradský útok, ktorý predviedol skvelú prihrávkovú kombináciu a následne ešte lepšie zakončenie. Po tvrdej strele od Takáča gólman Hylák puk ešte vyrazil, no následne sa k nemu dostal Stanfield, ktorý skvele našiel na ľavej strane MATÚŠA PALOČKA. Ten z otočky skvelým švihom prekonal bezmocného strážcu košickej svätyne. Asistencie si pripisujú hráči Parker Stanfield a Samuel Takáč.
     
    21:00
    Košice dali gól!
    Košičania si v šatni po prvej tretine asi povedali veľmi zaujímavé slová, no tie každopádne zabrali. Po skvelej prihrávke od Spilara z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal MAREK KOLBA, ktorý tvrdou delovkou nedal gólmanovi Sidorovi šancu. Asistencie si pripisujú hráči Gabriel Spilar a Tomáš Marcinko.
     
    14:55
    Poprad dal gól!
    Tvrdé bodyčeky na strane hostí až príliš zamestnali košických obrancov. To skvele využil Lukáš Hvila, ktorý prevzal puk za košickou bránou a fantastickou prihrávkou do medzikružia našiel SABAHUDINA KOVAČEVIČA, ktorý svojou delovkou prestrelil bezmocného Hyláka. Asistenciu si pripisuje Lukáš Hvila.
     
    08:30
    Košice dali gól!
    Košičanom sa podarilo využiť prvé popradské zaváhanie. Výborne forčekoval RICHARD JENČÍK, ktorý uchmatol popradským obrancom puk a následne bez akýchkoľvek problémov prekonal gólmana Sidora, ktorý bol vykorčuľovaný zo svojej brány až v rohu ihriska. Bez asistencií.
     
    04:43
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa s veľkým šťastím, ale napokon predsa dostávajú do vedenia! Po tvrdej strele z ľavého kruhu od DANIELA BREJČÁKA sa puk odrazil od pravej žŕdky košickej brány presne do výstroje gólmana Hyláka, od ktorej sa puk dostal až do košickej siete. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Jabrocký.

    Branky a nahrávky: 5. Brejčák (Jabrocký), 15. Kovačevič (Hvila), 28. Paločko (Stanfield, Takáč), 29. Vandas (Hvila, Balán), 41. Smotrila (Stals), 54. Paločko (Devečka) – 9. Jenčík, 21. Kolba (Spilar, Marcinko), 58. Šeda (Cebák, Spilar)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, S. Takáč.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Deyl, Kolba ("C"), M. Takáč, Novák, Šeda, Gajdoš, Macejko - Haščák ("A"), Pašek, Jenčík - Gmitter, Marcinko ("A"), Spilar - Novotný, Matúš Chovan, Svitana - Matis, Mlynarovič, Jokeľ.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Šefčík, Valach

    Diváci: 3575
    bahis siteleri