Banská Bystrica – Zvolen 2:3 (kon.) | Poprad – Košice 6:3 (kon.)
konec
HK Poprad
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
HC Košice
sk Pondělí 11.03.2013, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    57:46
    V početnej výhode si napokon zahrajú aj domáci Popradčania. Na dve minúty za podrazenie si odchádza sadnúť Patrik Svitana.
     
    57:03
    Ďalšie vylúčenie Popradu. Na dve minúty si odchádza sadnúť Devečka, ktorý sa previnil nedovoleným seknutím. Celé sa to udialo 4 sekundy pred návratom Hvilu.
     
    55:07
    A je tu početná výhoda o dvoch hráčov pre Košice! Na dve minúty si na trestnú lavicu domácich odchádza sadnúť aj Hvila, ktorý sa previnil podrazením.
     
    54:46
    A bude sa vylučovať. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Dávid Buc, ktorý nekompromisne poslal k ľadu jedného z Košičanov.
     
    49:26
    A mohli sme vidieť ďalšiu poriadnu potyčku. Na dve minúty si za hrubosť odchádzajú sadnúť hráči Tomáš Marcinko a Richard Smotrila.
     
    44:22
    A je tu presilová hra pre Poprad. Na dve minúty si za držanie hokejky odchádza sadnúť Marcel Haščák.
     
    36:06
    A je tu vylúčenie na oboch stranách. Za potyčku pred popradskou bránou si na dve minúty za hrubosť odchádzajú sadnúť hráči Tomáš Marcinko a Radoslav Suchý.
     
    23:32
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Balán neustrážil svoje nervy na uzde za vlastnou bránou a blysol sa nedovoleným napadnutím.
     
    16:02
    A je tu ďalšie vylúčenie. Tentokrát len na strane Košíc. Nedovoleným bránením sa previnil Dušan Pašek, ktorý poslal pred Hylákom k ľadu Stanislava Balána.
     
    13:11
    A bude sa vylučovať. Enormný ofenzívny tlak Popradu prerušil Oliver Jokeľ, ktorý však neušiel pozornosti hlavných rozhodcov. Odnáša si dve minúty za seknutie. Rovnako sa vylučuje aj na strane Popradu, kde si za rovnaký faul odchádza sadnúť Stanfield.

    Branky a nahrávky: 5. Brejčák (Jabrocký), 15. Kovačevič (Hvila), 28. Paločko (Stanfield, Takáč), 29. Vandas (Hvila, Balán), 41. Smotrila (Stals), 54. Paločko (Devečka) – 9. Jenčík, 21. Kolba (Spilar, Marcinko), 58. Šeda (Cebák, Spilar)


    HK Poprad: Sidor (Slipčenko) - Šterbák, Suchý ("A"), Kovačevič ("A"), D. Brejčák, Devečka, Fabian, Kurali, Jáchym - Vandas, Balán, Hvila - Buc, Klouda, Jabrocký - Vaic ("C"), Stals, Smotrila - Paločko, Stanfield, S. Takáč.
    HC Košice: Hylák (Riečický) - Cebák, Deyl, Kolba ("C"), M. Takáč, Novák, Šeda, Gajdoš, Macejko - Haščák ("A"), Pašek, Jenčík - Gmitter, Marcinko ("A"), Spilar - Novotný, Matúš Chovan, Svitana - Matis, Mlynarovič, Jokeľ.

    Rozhodčí: J. Konc, Lokšík - Šefčík, Valach

    Diváci: 3575
    bahis siteleri