Spartak – Lok. Moskva 0:0 (kon.) | Perm – Vladikavkaz 5:1 (kon.) | Kubaň Krasnodar – Dynamo 1:1 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
0:0 (0:0)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 16.03.2013, 10:30 • Stadion Lužniki, Moskva • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Dobré ráno a pěkný start víkendu při sledování moskevského derby mezi domácím Spartakem Moskva a hosty Lokomotivem Moskva.
     
    Představování týmů začneme hosty. Lokomotiv vstoupil do jarní odvetné fáze Premier Ligy prohrou na hřišti Dinama 1:0. Svěřencům chorvatského trenéra Slavena Biliče se sice dařilo po většinu utkání svého soupeře vydatně přehrávat a ve druhém poločase si vytvořit i spoustu šancí, jenže skórovat nedokázal. Rozhodující a jediná trefa padla v úvodní části utkání, když rychlý brejk Dzsudzsáka zakončil Solovjev. Železníčářům nebylo přáno, když zakončení zastavil, buď na brankové čáře připravený soupeř, skvělý brankář Dinama Šunin, nebo tyč. To pro ambiciózní tým znamenalo sesun tabulkou až na desáté místo, ze kterého je však na čtvrtou pozici ztráta pouhých čtyř bodů. Přesto se již spekuluje nad pozicí trenéra Biliče, kterého by v případě dalších neúspěchů mohl nahradit kormidelník Steauy Bukurešť Laurențiu Reghecampf.

    Sestava z posledního kola: (4–1–3–2) Guilherme – Šiškin, Čorluka, Ďurica, Janbajev – Tarasov (83. Pavljučenko) – Torbinskij (57. Samedov), Glušakov, Maicon (79. Obinna) – Caicedo, N' Doye.
     
    To u domácích, v kabině Spartaku Moskva je výrazně veseleji. Celku Valerije Karpina se vstup do soutěže povedl na jedničku. V domácím důležitém utkání Spartak porazil Těrek Groznyj 3:1, když se impozantním hattrickem uvedl v novém působišti Jura Movsisjan. Arménec se poprvé uvedl hned po pár vteřinách, když po dlouhém autu a posunutí Dzjuby rozvlnil síť z otočky poprvé. Druhou trefu zaznamenal prudkým pokusem ze střední vzdálenosti a hattrick završil střelou na zadní tyč, které předcházelo sólo po levém křídle. Domácí jsou na pátém místě, avšak na pozice zajišťující předkolo Ligy mistrů ztrácejí jen šest bodů. V dresu Spartaku se v dobrém světle ukázal i další debutující hráč Salvatore Bocchetti, který po boku Marka Suchého předvedl ve stoperské dvojice velmi jistý výkon.

    Sestava z posledního kola: (4–2–3–1) Pesjakov – K. Kombarov, Suchý, Bocchetti, D. Kombarov – Källström (67. Vukojevič), Carioca – Ari, Dzjuba, Jurado (83. Ananidze) – Movsisjan (82. Waris).
     
    První vzájemné utkání ze 2. září loňského roku vyznělo lépe pro Lokomotiv, který doma Spartak porazil 2:1. Hostující tým, v té době ještě pod taktovkou Unaie Emeryho, se sice v 6. minutě dostal do vedení po brance Dmitrije Kombarova a první poločas tak vyhrál, jenže po změně stran se situace rychle otočila. V 61. minutě nejprve srovnal Dame N'Doye, aby o pět minut později domácím přinesl tři body Roman Pavljučenko.
     
    Poslední předzápasové aktuality říkají, že by hostující Lokomotiv do dnešního utkání měl nastoupit v plné zbroji, jelikož je jeho marodka prázdná. Do jeho základní sestavy by se mohl dostat na úkor Torbinského záložník Samedov, který sice před týdnem v základní sestavě nenastoupil, ale po svém příchodu na trávník působil velmi dobrým dojmem a Dinamu dělal velké problémy. Spartaku se sice kvarteto Emenike, McGeady, Bryzgalov, Rômulo již pomalu uzdravuje, jenže v dnešním utkání ještě velmi pravděpodobně nenastoupí. Stejně tak ještě nebude jistojistě hrát Insaurralde, který má karetní trest. V jeho sestavě by k větším změnám dojít nemělo, ale zcela vyloučeny nejsou. V brance by nejistého Pesjakova mohl nahradit Dikan.
     
    Úvodní sestavy:

    Spartak Moskva: (4–2–3–1) Pesjakov – K. Kombarov, Suchý, Bocchetti, D. Kombarov – Källström, Rafael Carioca – Ari, Dzjuba, Jurado – Movsisjan.

    Manažer: Valerij Karpin
    Asistenti trenéra: Boris Pozdňakov a Andrej Tichonov

    Lokomotiv Moskva: (4–2–3–1) Guilherme – Šiškin, Čorluka, Ďurica, Janbajev – Ciharaw, Tarasov – Samedov, Glušakov, Caicedo – N'Doye.

    Trenér: Slaven Bilič
    Asistenti trenéra: Aljoša Asanovič a Nikola Jurčevič

    Rozhodčí: Sergej Karasev – Dmitrij Mosjakin, Igor Demeško.
     
    Obě jedenáctky již jsou na umělém trávníku v Lužnikách, kde zaplněný stadion čeká na velký zápas. Za malou chvíli po státní hymně Ruska šlágr 21. kola Premier Ligy začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop měl Spartak, dnes hrající ve svých klasický červených dresech a hned se hnal do útoku. Källström hledal Movsisjana, jenže před ním si situaci pohlídal Ďurica.
     
    3
    Po levém křídle to zkoušel znovu Movsisjan s Dmitrijem Kombarovem, jenže i teď si obrana Lokomotivu poradila, když dobře zahrál Vedran Čorluka. Následný nákop ale na hrotu nikoho v bílém dresu hostů nenašel, a tak od své branky rozehraje Sergej Pesjakov.
     
    4
    Ján Ďurica hledal ze své poloviny hřiště na pravém křídle vysokým balonem Samedova, ale ten jej na hřišti nezastavil. Vhazují tak domácí hráči.
     
    6
    Dmitrij Kombarov našel přesným centrem z levé strany na hranici pokutového území Ariho, jenže tomu zakončení překazil včasným zásahem Ďurica.
     
    7
    Lokomotivu se první útočná akce nepovedla, když Glušakovův centr končí pouze v rukavicích připraveného Pesjakova.
     
    7
    Ani na druhé straně z toho nic není. Dzjuba totiž Movsisjana nenašel ideálním pasem, a tak střelec hattricku z minulého kola míč nezastavil. Guilherme rychle rozehrává.
     
    8
    Samedov hledal nahrávkou po pravém křídle v tandemu nabíhajícího Šiškina, jenže ani on rychlý míč na umělé trávě v Lužnikách nezastavil.
     
    9
    Šiškinův centr z pravé strany nadělal Bocchettimu dost práce, ale nakonec obrana Spartaku před Glušakovem odvrací alespoň na aut.
     
    9
    Akce hostů po levé straně přes N'Doyeho končí faulem před pokutovým územím v podání Tarasova. Hrají tak domácí.
     
    10
    Ani další dvě akce nekončí nebezpečím. Akci Spartaku pokazil špatnou nahrávkou Arťom Dzjuba, tu hostující Samedov, který na dva metry nahrál místo N'Doyeho do zámezí.
     
    11
    Senegalec N'Doye měl o pár vteřin později výhodnější situaci na levé straně. Tam se dostal do pokutového území, jenže jeho nahrávku Caicedo špatně zpracoval, a tak musí následně faulovat.
     
    13
    Domácí Dmitrij Kombarov teď skvěle zastavil útočnou akci hostí. Ta šla od Samedova na kraj hřiště pro Šiškina, jehož kličky však kapitán Spartaku přečetl a míč tak získává on.
     
    15
    První nadějná akce utkání šla po pravé straně domácí ofenzívy. N'Doye ztratil míč, čehož chtěl využít k úniku Dzjuba. Vysoký hráč Spartaku prošel pěkně až do pokutového území, kde však centrem nachází pouze hlavičku připraveného Čorluky.
     
    17
    Lokomotiv po akci z pravé strany dokázal poprvé zakončit. Centr na N'Doyeho sice odvrátil Kiril Kombarov, jenže pouze pro Glušakova. Tomu však rána až tak nesedla, a tak Pesjakov v klidu chytá.
     
    19
    Na straně druhé hledal centrem v pokutovém území Movsisjana jeho kolega Ari, jenže míč letí nepřesně do prostoru, kde kraluje Čorluka.
     
    20
    Samedov hledal v uličce Ndame N'Doyeho, jenže dobře zahrál Marek Suchý, a tak ani tato akce hostů úspěšné finále nemá.
     
    22
    Hosté jsou zatím v obraně velmi pozorní a Movsisjan nemá ani kousek volného prostoru. Teď ho zastavil Ďurica, který nahrávku Jurada přečetl a odvrací ji do zámezí.
     
    23
    Vzápětí bude Spartak po zblokovaném centru Jurada zahrávat první rohový kop dnešního utkání.
     
    23
    A z něj vzešla první větší šance dnešního utkání! Signálem od rohového praporku našel Kim Källström svého kolegu Jurada, který pálil z hranice velkého vápna zcela sám. Míč trefil po posunutí hrudí velmi slušně, avšak mimo Guilhermeho branku. Zajímavý signál tak končí těsně vedle.
     
    25
    Spartak zatím drží míč 60% času, hosté 40%. Kombinace Rafael Cariocy a Dzjuby není úspěšná, a tak od své branky rozehraje kapitán Lokomotivu Guilherme.
     
    27
    Salvatore Bocchetti zastavil na polovině hřiště taktickým faulem Caiceda a může být rád, že nevidí žlutou kartu. Před hosty se totiž otevírala možnost rychlého brejku.
     
    28
    Akce domácích šal z levé strany vzduchem, avšak příliš nebezpečí neznamenala. Nejprve byl centr Dmitrije Kombarova odvrácen, a poté končí centr ze středu hřiště jen v rukavicích připraveného Guilhermeho.
     
    30
    Z pravého křídla hledal Dzjubu v pokutovém území centrem Marek Suchý, ale přehnal to s razancí, a tak jeho letící projektil končí až v zámezí.
     
    31
    Jura Movsisjan se poprvé v utkání odpoutal od svého strážce a z pravého křídla centrovatl. Čorluka skvěle odvrací.
     
    32
    Registrujeme zatím největší šanci dnešního střetnutí. Jurado našel dlouhým míčem z levé strany do pokutového území si nabíhajícího Kirila Kombarova, který jej skvěle trefil z prvního dotyku a neudělal špatně. Jeho rána se totiž otírá o horní tyč a Guilherme by byl velmi překvapen, kdyby se míč za jeho záda dostal. Brazilský kapitán Lokomotivu totiž přímé zakončení viditelně nečekal.
     
    34
    Rohový kop domácích z pravé strany hledal na hranici pokutového území Ariho s Bocchettim, jenže druhý jmenovaný fauluje, a tak se hra přerušuje.
     
    35
    První žlutá karta míří do hostujících řad a nutno dodat, že z akce, která mohla přinést první branku. Caicedo totiž táhl středem hřiště nadějný brejk, který posléze posunul na pravé křídlo na Aleksandra Samedova. Tomu však selhalo zpracování a při snaze o opětovné získání míče fauluje skluzem Dmitrije Kombarova.
     
    37
    Ciharawa pro změnu fauluje na druhé straně před pokutovým územím Dzjuba, a tak budou hrát hosté.
     
    37
    Kteří si z následné akce připisují velkou šanci! Tarasov dobře potáhnul míč a nahrál na levé křídlo, ze kterého přišel rychlý balon na hranici pokutového území pro Caiceda. Ten si jej ještě posunul a z vápna míří následnou střelou pravačkou těsně mimo Pesjakovu branku! Na velké šance tedy vyrovnáno 1:1.
     
    38
    Samedov na pravém křídle zastaven za hranicí pravidel Bocchettim, a tak tu máme druhou žlutou kartu utkání.
     
    39
    Nebezpečný centr Samedova z pravého křídla našel hlavu Ciharawa, jenže jeho zakončení odvrací mimo branku jeden z domácích obránců.
     
    41
    Ari našel zpětnou nahrávkou ve středu hřiště Rafaela Cariocu, který sice nevěděl co s míčem, jenže je faulován N'Doyem, tak budou domácí rozehrávat přímý volný kop ze zhruba třiceti metrů.
     
    42
    Míč si postavil Švéd Kim Källström, který se pokoušel levačkou zakroutit míč do Guilhermeho branky. Rána je však tečována, a tak tu bude roh.
     
    43
    Přetažený míč našel na zadní tyči Bocchettiho, jehož hlavičku sice Ďurica odvrátil, jenže bohužel pro něj jen pro italského stopera. Ten však následnou ránu posílá vysoko nad, a tak mohou být hosté v klidu.
     
    44
    Brejk Spartaku hledal na pravém křídle Ariho, jenže toho k míči nepustil Janbajev, který včasnou hlavičkou odvrací. Následně však hrají opět domácí.
     
    45
    Čorluka skvěle odvrátil centr Dmitrije Kombarova, jenže Spartak pokračoval v útočné akci a pořádně zahrozil. Centr Ariho podskočil Ďurica, a tak se k míči dostal Arťom Dzjuba. Ten si jej v pokutovém území posunul hrudí a vypálil, jenže Guilherme skvěle vyráží!
     
    45+1
    V jediné nastavené minutě prvního poločasu zakončoval po rohovém kopu Källström, ale branku vysoko přestřelil.
     
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první část šlágru 21. kola Premier ligy mezi Spartakem Moskva a Lokomotivem Moskva. Domácí tým pod vedením Valerije Karpina je zatím aktivnějším celkem, jenže i přes slušné šance zatím neskóroval. Nejprve ránu Kirila Kombarova zastavilo břevno a v té největší selhal Dzjuba. K němu se dostal centr z pravé strany v podání Ariho, jenže dlouhán v domácím dresu pálil pouze do Guilhermeho, který zatím hosty drží. Největší šanci Lokomotivu spálil na druhé straně Caicedo. Druhý poločas začne v Lužnikách přibližně v 11:33.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Lokomotiv dělá do druhého poločasu jednu změnu ve své sestavě. Maksin Grigorjev na trávníku nahradí Caiceda.
     
    46
    Ariho průnik do otevřené obrany hostí skončil z pravé strany centrem do vápna, kde ale znovu úřaduje jistý Vedran Čorluka.
     
    47
    Míč na levou stranu na Movsisjana pro změnu odvrátil Ján Ďurica. Hraje ale stále Spartak, který se snaží udeřit hned v úvodních vteřinách druhé části.
     
    49
    Centrovaný míč Dmitrije Kombarova vrátil do vápna z pravé strany Ari. Našel pouze obránce hostů, jenže ti dezorientovaně posílají míč na rohový kop, i když tam nikdo z hráčů Spartaku nebyl.
     
    49
    Míč od levého rohového praporku našel Bocchettiho, jenže jeho zakončení odvrátil a na branku nepustil jeden z hostující hráčů.
     
    50
    N'Doye zabojoval a na útočné polovině posunul na Grigorjeva. Novic na trávníku si míč posunul na levačku, jenže jeho následný pokus je zblokován, a tak Pesjakov zasahovat nemusí.
     
    51
    Ariho centr z levé strany našel ve vápně Dzjubu, který se snadno obtočil kolem Janbajeva, jenže své zakončení pálí mimo! Druhá obrovská šance domácího dlouhána tak opět brankou nekončí.
     
    53
    Brejk hostí posunul N'Doye na Samedova, jenže před ním stačil odvrátit Dmitrij Kombarov do zámezí. Lokomotiv tak na útočné polovině zůstane u balonu.
     
    55
    Jura Movsisjan již přebíral přízemní centr na levé straně a zkoušel si obhodit Čorluku. Chorvatský zadák je však opět připraven a skvěle odvrací.
     
    56
    Šiškinův centr z pravého křídla odvrátil před N'Doyeho Suchý pouze pro Tarasova, jenže jeho následná bomba až na Pesjakova neprošla. Obranný val Spartaku ji až na brankáře nepustil.
     
    57
    Velmi ošemetná situace v pokutovém území hostí! Po centru z levé strany bojoval o míč s Ďuricou Movsisjan. Ten byl dost důrazně hlídán, ale i po pádu na trávník dokázal zabojovat a posunout na Rafaela Cariocu. Jeho střelecký pokus z levé strany obrana Lokomotivu na poslední chvíli odvrací.
     
    59
    Spartak bude následně poprvé střídat. Biljaletdinov, který se v minulém utkání ani nevešel na lavičku nahradí na umělém trávníku v Lužnikách Kima Källströma.
     
    60
    N'Doye měl na levém křídle těžkou práci proti domácí přesile, a tak si zkusil Suchého obhodit. Český zadák ale skvěle odvrací.
     
    61
    Novic Biljaletdinov zkoušel po nahrávce z levé strany od Ariho ihned vypálit, jenže jeho rána měla slabou razanci, a tak Guilherme chytá.
     
    62
    Stejně tak i následný centr Dmitrije Kombarova, který kapitán Lokomotivu bez problémů chytá.
     
    62
    Za obranou Spartaku se k překvapení všech ocitl na pravé straně Grigorjev, jenže nezakončil, když nepřesně nahrál do vápna.
     
    63
    A Lokomotiv málem zahrozil znovu. Stoperská dvojice moc vystoupila a nestihla centr na hrot na N'Doyeho, který by se v případě převzetí míče řítil sám na Pesjakova. Senegalec ale na umělém trávníku nezpracoval, a tak možná šance končí bez ohrožení branky.
     
    64
    Denis Glušakov následně vypálil z levé strany, jenže jeho přízemní pokus končí hodně mimo Pesjakovovu branku.
     
    66
    Hosté začínají kousat. Grigorjev našel skvělým centrem z levé strany v pokutovém území N'Doyeho, jenž si míč posunul a prudkou ranou mířil na zadní tyč. Jeho rána končí jen zhruba metr mimo.
     
    66
    Valerij Karpin na to reaguje střídáním. Dnes dobře hlídaného Movsisjana nahradí Waris.
     
    68
    Dzjubu zastavuje na polovině hřiště faulem Ján Ďurica, a tak rychlý brejk Spartaku nepřichází v úvahu.
     
    69
    Obrovská šance Spartaku Moskva! Centr z pravé strany posunul Arťom Dzjuba na Biljaletdinova, jehož prudkou ránu z pokutového území vyráží Guilherme na horní tyč! Ari již na levé straně dorazit nedokázal, když obrana hostí stačila odvrátit.
     
    71
    Aktivně hrající Grigorjev zkoušel ve středu hřiště projít přes Rafaela Cariocu, jenže nepochodil a navíc fauluje. Hrát tak budou domácí.
     
    72
    Lokomotiv podruhé střídá. Dmitrij Torbinskij nahrazuje na trávníku Denise Glušakova.
     
    73
    A následně střídá Slaven Bilič i potřetí. Dame N'Doye odchází a na jeho místo příjdfe Roman Pavljučenko.
     
    75
    Ari se hnal za prudkou nahrávkou Rafaela Cariocy do pokutového území, jenže tam kraloval jejich krajan a kapitán Lokomotivu Guilherme, který proti míči vyběhl a chytá.
     
    76
    Dzjuba nepřesně nahrál na Samedova, který následným centrem našel na levé straně Pavlujčenka. Ten se však přes Suchého neprosadil, a tak jdou do útoku domácí.
     
    76
    Biljaletdinov si na pravém křídle moc přál zakončit, jenže obrana Lokomotivu zahrála na jedničku, a tak jeho ránu nedovolila.
     
    77
    Spartak Moskva a jeho poslední střídání. Ognjen Vukojevič nahrazuje na poslední minuty dnešního utkání Ariho.
     
    78
    Dva nebezpečné momenty na obou stranách! Nejprve hrozil Lokomotiv, který se dostal do zakončení akcí po pravé straně. Ta šla zpětně od Tarasova na Torbinského, jehož pokus však vyrazil jeden z domácích mimo. Následoval rychlý brejk Spartaku, který Warisovi do pravého křídla posunul Jurado. Mladý útočník domácích ze zkušenostmi ze švédské ligy si jej však moc posunul, a tak velmi nadějnou akci nezakončil.
     
    80
    Kirila Kombarova fauluje na pravé straně Tarasov, a tak budou rozehrávat domácí hráči Spartaku Moskva.
     
    80
    Následně však ve tvrdém souboji u rohového praporku fauluje Dzjuba svého strážce Ďuricu a to znamená, že bude hrát Lokomotiv. Útočník hostí si navíc za přílišné projevy směrem k sudímu vysloužil žlutou kartu.
     
    82
    Šiškinův střílený centr sice našel hlavičku Torbinského, jenže od ní se míč odráží hodně mimo Pesjakovu branku.
     
    82
    Kirila Kombarova nepustil k centru z pravé strany dobrým skluzem Janbajev. Spartak tak bude rozehrávat roh.
     
    84
    Jurado fantasticky nastartoval útočnou akci domácích centrem na pravou stranu na Kirila Kombarova. Ten jím našel ve vápně Dzjubu, kterému však míč sjel na paty, a tak patičkou uvolnil Biljaletdinova. Hráč ze zkušenostmi z Evertonu ale zakonči z levé strany nedokázal, a tak velmi dobrá příležitost domácích končí odkopem.
     
    85
    Jan Ciharaw následně fauluje na pravé straně, a tak mu sudí Sergej Karasev uděluje možná trochu přísnou, ale přesto platnou žlutou kartu.
     
    87
    Přímý kop Jurada sice našel ve vápně hlavu Suchého, který však ještě posouval na Dzjubu a nahrávku si obrana hostí pohlídala.
     
    88
    Arťom Dzjuba v další obrovské šanci. Jurado jej našel nahrávkou na hranici ofsajdu a Ďurica již se nestačil vrátit. Hráč s číslem deset ale opět branku neslaví. Jeho nepříliš důraznou ránu Guilherme opět fantasticky vyráží na roh!
     
    89
    Ján Ďurica následně fauluje Dzjubu zhruba na polovině hřiště, a tak vidí za držení dresu žlutou kartu.
     
    90
    Šiškin skvělým způsobem odstavil Warise, a tak z další útočné akce Spartaku nic nebude. Druhý poločas bude v Lužnikách nastaven o tři minuty.
     
    90+1
    Domácí kombinují na polovině hřiště a čekají na vhodný moment pro rychlý úder.
     
    90+2
    Ten však nepřišel, a tak šel pouhý centr na hrot útoku na Dzjubu. Ten ale ve vzduchu fauluje a hrát tak bude Lokomotiv.
     
    90+2
    O pár vteřin později to však byl již tým domácích, který hrozil. Waris posunul na Dzjubu, jenže toho o míč připravil skvěle hrající Vedran Čorluka.
     
    90+3
    Hostující bek z těžké situace ještě elegantně rozehrál, ale jeho spoluhráč následně ztratil. Přišel tak centr do vápna, kde je ale Guilherme faulován.
     
    90+4
    Poslední šanci utkání si připravil hostující Samedov, který po centru z pravé strany zakončil prudkou ranou. Tu sice Pesjakov nepříliš jistě vyrazil, ale následně ji chytá, a tak nebezpečí nehrozí.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání tedy nakonec končí bezbrankovou remízou, ale nuda to v Lužnikách rozhodně nebyla. Aktivnější Spartak se sice branky nedočkal, ale šancí si vytvořil dostatek. Jejich vrchním ''spalovačem'' byl Arťom Dzjuba, který nejméně ve dvou případech stál sám před Guilhermem, jenže ani v jedno případě jej nedokázal propálit. Lokomotiv sice sehrál horší utkání, než před týdnem s Dinamem, jenže oproti němu dnes boduje. Aktivní byl nejvíce kolem šedesáté minuty, ale vážnější příležitost si nevypracoval.
     
    Spartak Moskva se alespoň na pár hodin dostane na čtvrté místo před Zenit Petrohrad, Lokomotiv se posune také o jednu příčku. Když ho zastavení série dvou proher dostane na místo deváté. To je pro dnešek z toho utkání vše, na shledanou při dalších duelech. (12:30:45)

    Martin Mišovec

    Branky:

    Karty:   38. Bocchetti (SPM), 80. Dzjuba (SPM) – 35. Samedov (LMO), 85. Ciharaw (LMO), 89. Ďurica (LMO)


    FK Spartak Moskva: (4–2–3–1) Pesjakov – K. Kombarov, Suchý, Bocchetti, D. Kombarov – Källström (59. Biljaletdinov), Rafael Carioca – Ari (77. Vukojevič), Dzjuba, Jurado – Movsisjan (66. Waris).

    Manažer: Valerij Karpin
    Asistenti trenéra: Boris Pozdňakov a Andrej Tichonov

    FK Lokomotiv Moskva: (4–2–3–1) Guilherme – Šiškin, Čorluka, Ďurica, Janbajev – Ciharaw, Tarasov – Samedov, Glušakov (72. Torbinskij), Caicedo (46. Grigorjev) – N'Doye (73. Pavljučenko).

    Trenér: Slaven Bilič
    Asistenti trenéra: Aljoša Asanovič a Nikola Jurčevič

    Rozhodčí: Sergej Karasev – Dmitrij Mosjakin, Igor Demeško
    bahis siteleri