Kerkrade – Eindhoven 2:2 (kon.) | Heracles – Alkmaar 1:2 (kon.) | Arnhem – Zwolle 2:1 (kon.)
Waalwijk – Den Haag 4:0 (kon.) | Ajax – Nijmegen 4:1 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
4:0 (3:0)
HFC ADO Den Haag
Neděle 31.03.2013, 14:30 • Mandemakers Stadion (Waalwijk) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    88
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Po rohovém kopu se domácí udrželi v blízkosti pokutového území. Přišla přihrávka Brabera do volného prostoru a poté okamžitá přihrávka do šestnáctky, kde stál naprosto osamocený HENRICO DROST a přesnou střelou překonává počtvrté Coutinha.
     
    45+2
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Tak tomu se říká opravdu fantastický první poločas. Hosté jsou zralý na ručník, ale bohužel pro ně budou muset toto utkání dohrát. Akce opět vznikla u Jozefzzona, který centrem našel jednoho ze svých spoluhráčů, ten hlavou přiťukl na ROBERTA BRABERA a ten nadvakrát překonává hlavou bezmocného Coutinha.
     
    42
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Jozefzzon dostal výbornou přihrávku do běhu a okamžitě posílal centr do pokutového území, ten si do vlastní brány zrazil nešťastný VITO WORMGOOR, který skluzem uklidil míč za záda vlastního brankáře.
     
    10
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Velká chyba v komunikaci mezi Beugelsdijkem a brankářem Coutinhem. Po této minele se k míči dostali domácí a pro MARTA LIEDERA nebyl žádný problém dostat míč do prázdné brány po přihrávce od Jozefzoona.

    Jozef Valenčík

    Branky: 10. Lieder, 42. Wormgoor (vla.), 45+2. Braber, 88. Drost

    Karty:   40. Jozefzzon (WAA) – 60. Holla (HAA)


    RKC Waalwijk: Zoet – van Peppen, Drost, Guy Ramos, Martina – Braber, Duits, Jungschläger (78. Stans) Bouhkari, Lieder, Jozefzoon (89. Slager)
    HFC ADO Den Haag: Coutinho – Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk (46. Meijers), Koppers (46. Vicento) – Jansen, Malone, Holla – Chery, van Duinen (Visser), Kolk

    Rozhodčí: Nijhuis – Boonman, van de Ven
    bahis siteleri