Kerkrade – Eindhoven 2:2 (kon.) | Heracles – Alkmaar 1:2 (kon.) | Arnhem – Zwolle 2:1 (kon.)
Waalwijk – Den Haag 4:0 (kon.) | Ajax – Nijmegen 4:1 (kon.)
konec
RKC Waalwijk
4:0 (3:0)
HFC ADO Den Haag
Neděle 31.03.2013, 14:30 • Mandemakers Stadion (Waalwijk) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    89
    Domácí tým ještě střídá. Odchází asi nejlepší hráč domácího týmu Jozefzoon, místo kterého vyběhne na závěrečné minuty Slager.
     
    88
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Po rohovém kopu se domácí udrželi v blízkosti pokutového území. Přišla přihrávka Brabera do volného prostoru a poté okamžitá přihrávka do šestnáctky, kde stál naprosto osamocený HENRICO DROST a přesnou střelou překonává počtvrté Coutinha.
     
    78
    Je zde první střídání v domácím dresu, Jungschläger je stažen z trávníku a místo něj vyběhne na trávník Stans.
     
    71
    Celkově už třetí střídání na hostující straně. Odchází van Duinen a místo něj si zahraje Visser.
     
    69
    Jednoznačně největší šance Haagu v zápase. Nádhernou střelou z dobrých dvaceti metrů byl Zoet provětrán, ale skvělou robinzonádou vyráží domácí brankář míč na roh.
     
    63
    Lieder dostla fantastický pas za obranu, ale než se stihl dostat k míči, tak proti němu vyběhl Coutinho a míč mu od nohy odkopl.
     
    60
    Danny Holla viděl za předchozí faul žlutý kartónek.
     
    51
    Po několika odrazech se míč dostal až k volnému hostujícímu hráči, který však z blízka nedokázal míč poslat mezi tři tyče. Rychlá branka na 3:1 by mohla dát utkání jistý náboj.
     
    46
    Beugelsdijk je druhým hráčem, který nenastoupí do druhé půle. Místo něj vyběhl na trávník Meijers.
     
    46
    Hostující trenér Maurice Steijn reaguje na výkon v prvním poločase dvojím střídáním. Ze hřiště jde Koopers a místo něj ve druhém poločase vyběhne Vicento
     
    45+2
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Tak tomu se říká opravdu fantastický první poločas. Hosté jsou zralý na ručník, ale bohužel pro ně budou muset toto utkání dohrát. Akce opět vznikla u Jozefzzona, který centrem našel jednoho ze svých spoluhráčů, ten hlavou přiťukl na ROBERTA BRABERA a ten nadvakrát překonává hlavou bezmocného Coutinha.
     
    42
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Jozefzzon dostal výbornou přihrávku do běhu a okamžitě posílal centr do pokutového území, ten si do vlastní brány zrazil nešťastný VITO WORMGOOR, který skluzem uklidil míč za záda vlastního brankáře.
     
    40
    Jozefzzon je prvním hráčem, který dnes vidí žlutou kartu.
     
    29
    Van Duinen se hezky uvolnil v pokutovém území, pustil si přihrávku kolem obránce, ale nestačil míč zasunout pod padajícího Zoeta.
     
    25
    Výborně mířený centr hostujícího týmu, který však skluzem vykopává z nebezpečné zóny Zoet a dobrou příležitost Haagu tak překazil.
     
    12
    Po další chybě byl v obrovské šanci sám Jozefzzon, ale další obrovskou chybu Beugelsdijka nevyužil. Jeho střela sice mířila dobře, ale o kousíček přeletěla bránu hostí.
     
    10
    Waalwijk právě vstřelil branku!

    Velká chyba v komunikaci mezi Beugelsdijkem a brankářem Coutinhem. Po této minele se k míči dostali domácí a pro MARTA LIEDERA nebyl žádný problém dostat míč do prázdné brány po přihrávce od Jozefzoona.
     
    9
    Po rohovém kopu Waalwijku se míč odrážel od několika hráčů, ale nakonec se obrana Den Haagu vzpamatovala a odkopla balón daleko od vlastní branky.

    Jozef Valenčík

    Branky: 10. Lieder, 42. Wormgoor (vla.), 45+2. Braber, 88. Drost

    Karty:   40. Jozefzzon (WAA) – 60. Holla (HAA)


    RKC Waalwijk: Zoet – van Peppen, Drost, Guy Ramos, Martina – Braber, Duits, Jungschläger (78. Stans) Bouhkari, Lieder, Jozefzoon (89. Slager)
    HFC ADO Den Haag: Coutinho – Omeruo, Wormgoor, Beugelsdijk (46. Meijers), Koppers (46. Vicento) – Jansen, Malone, Holla – Chery, van Duinen (Visser), Kolk

    Rozhodčí: Nijhuis – Boonman, van de Ven
    bahis siteleri