Karviná – Opava 5:2 (kon.) | Znojmo – Vlašim 6:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Čáslav 3:0 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
6:1 (5:1)
FC Graffin Vlašim
Neděle 14.04.2013, 16:30FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Předzápasové kurzy
     
    85
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Helísek nejprve našel dobrým centrem na levém křídle rozběhnutého Cihláře, ten se dostal s míčem do vápna, jeho střela však byla zblokována. Cihlář se však opět dostal k míči a našel kousek za penaltou MARKA HEINZE (6), který si zpracoval míč a pak jej nekompromisně poslal do brány.
     
    42
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Tak to už je velká poprava. Nepožitek utekl po levé straně a vyslal do šance na levé straně vápna JOSEFA HNANÍČKA (2). Ten se podíval, kde je brankář a pak v pohodě zamířil technicky ke vzdálenější tyči.
     
    35
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Čtvrtý gól v síti Tomy jen dokumentuje špatný výkon Vlašimi. MAREK HEINZ (5) šel sám na brankáře, stíhal ho sice ještě obránce. To si však zkušený útočník pohlídal, počkal až vyběhne gólman Toma a pak podél jeho těla poslal míč do sítě.
     
    25
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    ...Domácí se znovu uklidňují. Rohový kop byl rozehraný nakrátko a pak přišel centr do vápna, k bližší tyči. Tam míč tečoval přesně k pravé tyči JOSEF HNANÍČEK (1). Brankář Toma neměl šanci.
     
    8
    Vlašim právě vstřelila branku!

    Hosté šťastně snižují. Centr Petrů brankář Hrubý neudržel a ONDŘEJ PRŮCHA (1) dorazil míč do prázdné brány. Trochu to vypadalo, jako by se Hrubý nedomluvil s kapitánem Yonovem.
     
    5
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Tragický nástup Vlašimi do utkání. Krajní bek Znojma Jan Mudra utekl po levé straně a adresoval přihrávku na hranici vápna RADIMU NEPOŽITKOVI (6), který si míč zpracoval a pak nekompromisně napálil míč k pravé tyči. To je nástup domácích jako hrom.
     
    2
    Znojmo právě vstřelilo branku!

    Znojmo předvedlo bleskový nástup do utkání, prakticky z prvního útoku udeřilo. RADIM NEPOŽITEK (5) dostal pěknou kolmici do vápna a zamířil svoji střelou přesně ke vzdálenější tyči.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 2. Nepožitek, 5. Nepožitek, 25. Hnaníček, 35. Heinz, 42. Hnaníček, 85. Heinz – 8. Průcha

    Karty:   28. Lacko (ZNO) – 27. Putz (VLA), 60. Janda (VLA)


    1. SC Znojmo FK: (4 – 2 – 3 – 1) Hrubý – Hříbek, Yonov, Hnaníček, Mudra – Lacko, Buchta (81. Mička) – Helísek, Nepožitek (63. Cihlář), Okleštěk – Heinz (85. Ševčík).
    Trenér Leoš Kalvoda.

    FC Graffin Vlašim: (4 – 1– 4 – 1) Toma – Vebr, Petrů, Krmpotič (46. Kropík), Sudek – Křeček – Janda, Wojnar, Putz, Průcha (46. Kocourek) – Jícha (73. Pokorný).
    Trenér Martin Frýdek.

    Rozhodčí: Orel – Blažej, Marek

    Diváci: 873
    bahis siteleri