Volga Novgorod – Machačkala 0:3 (kon.) | Spartak – Perm 2:0 (kon.) | Kazaň – Rostov 1:1 (kon.)
konec
FK Volga Nižnij Novgorod
0:3 (0:2)
Anži Machačkala
Neděle 14.04.2013, 12:00 • Stadion Lokomotiv, Nižnij Novgorod • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    73
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Domácí tým chyboval v rozehrávce, dopředu tak mohl vyrazit WILLIAN, proti němu vyběhl gólman Keržakov, jenže hostující plejer ho jednoduše přehodil a zvýšil tak na 3:0 pro hosty.
     
    40
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Beru zpět, co jsem napsal o Traorém, protože tohle od něj byla povedená akce. Míč putoval napříč pokutovým územím, až se dostal právě k LACINU TRAORÉMU, který se s ním bleskurychle otočil a střelou do horní části branky zvýšil na 2:0 pro hosty.
     
    34
    Machačkala právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Po centru z levé strany se do vzduchu nejvýše zavěsil EMIR SPAHIĆ a prudkou hlavičkou z deseti metrů otevřel skóre tohoto utkání.

    Aleš Pur

    Branky: 34. Spahić, 40. Traoré, 73. Willian

    Karty:   26. Ropotan (NNO), 62. Bordian (NNO), 67. Bělozerov (NNO) – 14. Spahić (MCK), 63. Diarra (MCK)   67. Ropotan (NNO)


    FK Volga Nižnij Novgorod: Keržakov – Poljanin, Bělozerov, Bulgaru, Bordian – Adžindžal (71. Kudrjašov), Karjaka, Ropotan, Putsila – Saljugin (59. Sarkisov), Sagopov (71. Zajcev). Trenér: Jurij Kalytvyncev.
    Anži Machačkala: Gabulov – Gadžibekov, João Carlos, Spahić, Logašov – Boussoufa, Diarra, Jucilei, Žirkov (79. Cercela) – Willian (75. Achmedov) – Traoré (78. Šatov). Trenér: Guus Hiddink.

    Rozhodčí: Vladislav Bezborodov – Andrej Malorodov, Michail Jerovenko
    bahis siteleri