Toronto – Montreal 5:1 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 0:1 (po pr.) | Carolina – Boston 4:2 (kon.)
Washington – Tampa 6:5 (po pr.) | Florida – Pittsburgh 1:3 (kon.) | Minnesota – Columbus 2:3 (0:2 po s.n.)
Dallas – San Jose 2:1 (kon.) | Edmonton – Calgary 1:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:1 (kon.)
St. Louis – Chicago 0:2 (kon.) | Buffalo – Tampa 3:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Boston Bruins
Neděle 14.04.2013, 01:00 • PNC Arena - Raleigh, North Carolina • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je to jasné. Gólem do prázdné brány pečetí skóre svoji druhou brankou v utkání JIŘÍ TLUSTÝ. Ten tak zcela sám proti prázdné brance nemohl nedat. Asistence: Jordan Staal, Alexander Sjomin.
     
    49:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec přesilovou hru využívají, když se v jejím závěru dostali k vážnější střele. O tu se postaral JOE CORVO, který se na levém kruhu pro vhazování opřel do přihrávky a propálil přesouvajícího se Raska. Asistence: Marc- André Bergeron, Jordan Staal.
     
    37:57
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté do druhé přestávky ještě vyrovnávají. Ference vyslal TYLLERA SEGUINA do samostatného nájezdu, ten se proti Petersovi nepokusil o žádnou kličku, ale chladnokrevně zakončil k levé tyči. Asistence: Andrew Ference.
     
    34:04
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se z nenápadné šance gólově prosazují a poprvé v zápase se ujímají vedení. JIŘÍ TLUSTÝ dostal přesný pas zadovkou od Erica Staala a z levého křídla propálil Raska. Asistence: Eric Staal, Tim Gleason.
     
    19:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se v první třetině ještě dočkávají vyrovnávací branky. JEFF SKINNER nahodil puk zpoza brány, který se však nešťastně odrazil od Raskovy hole až do hostující branky. Kuriózním momentem využívají domácí přesilovou hru. Asistence: Alexander Semin, Justin Faulk.
     
    06:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se poprvé ocitli delší dobu v útočném pásmu a hned je z toho branka. Bartkowski od levého mantinelu nahodil puk na bránu, který šikovně tečoval za záda Peterse dobře postavený MILAN LUCIC. Asistence: Matt Bartkowski, Jaromír Jágr.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 20. Skinner (Semin, Faulk), 35. Tlustý (Staal E., Gleason), 50. Corvo (Bergeron, Staal J.), 60. Tlustý (Staal J., Sjomin) – 7. Lucic (Bartkowski, Jágr), 38. Seguin (Ference)


    Carolina Hurricanes: Peters (Ellis) – Faulk, Gleason, Corvo, Harrison, McBain, Sanguinetti – Sjomin, E. Staal, Tlustý – Ruutu, J. Staal, Skinner – Wallace, Nash, LaRose – Westgarth, Blanchard, Bergeron.
    Boston Bruins: Rask (Chudobin) – Boychuk, Chára, Seidenberg, Bartkowski, McQuaid, Ference – Horton, Krejčí, Paille – Jágr, Campbell, Lucic – Seguin, Kelly, Caron – Thornton, Peverley, Daugavinš

    Rozhodčí: O'Holloran, Walsh – McElman, Murray
    bahis siteleri