Česko – Švédsko 1:0 (kon.) | USA – Norsko 7:0 (kon.) | Kanada – Rusko 4:3 (kon.)
J. Korea – Itálie 1:2 (kon.)
konec
USA
7:0 (2:0, 4:0, 1:0)
Norsko
Neděle 14.04.2013, 05:30MS sledge hokej
Partner:
     
    38:41
    USA právě vstřelilo branku!
    I v této třetině se dokázali hráči USA prosadit. TAYLOR CHACE zůstal před brankou zcela volný a dokázal toho přesnou střelou využít. Asistence: Joshua Pauls, Declan Farmer.
     
    25:06
    USA právě vstřelilo branku!
    Tahle třetina patří jedinému hráči a tím je JOSHUA PAULS. Je téměř v každé šanci USA a dokáže je využít. Předvedl to i v akci, kdy mu před branku přihrál Farmer a on jen jednoduše prostřelil bezmocného brankáře Norska. Asistence: Declan Farmer.
     
    21:29
    USA právě vstřelilo branku!
    JOSHUA PAULS završil hattrick, když dostal přihrávku do dalšího sóla a opět nedal Hamarovi sebemenśí šanci. Asistence: Nikko Landeros
     
    20:33
    USA právě vstřelilo branku!
    Zápas začíná nabírat zcela jasný průběh, Američané už vedou o čtyři branky. JOSHUA PAULS dostal krásnou přihrávku před branku a trefil se přesně k tyčce. Asistence: Tyler Carron, Greg Shaw,
     
    15:42
    USA právě vstřelilo branku!
    Teď už to ale vyšlo a JOSHUA PAULS si připisuje poměrně snadnou branku. Dostal totiž ideální pas a mohl střílet do odkryté branky! Asistence: Declan Farmer.
     
    13:56
    USA právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Do sóla se dostal DECLAN FARMER, udělal Hamarovi kličku a zavěsil. Asistence: Nico Roman.
     
    09:58
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané jdou do vedení! Zpoza branky poslal McKee přesnou přihrávku na TAYLORA CHACEHO a ten z první rozvlnil síť za Hamarem. Asistence: Kevin McKee.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 10. Chace (McKee), 14. Farmer (Roman), 16. Pauls (Farmer), 21. Pauls (Carron, Shaw), 22. Pauls (Landeros), 26. Pauls (Farmer), 39. Chace (Pauls, Farmer)


    USA: Cash (31. Yung Lee) – Carron, Chace, Brady, Landeros, Roman – Farmer, Shaw, Pauls, Lipsett, McCoy, McKee, Sweeney, Page, Salamone, Schaus.
    Norsko: Hamar (22. Buen) – Pedersen, Hagen, Vaernes, Nordstoga, Austevoll, Svee – Bakke, Rivera, Bogle, Royne, Sorheim, Kirstisuen, Hamre, Klakegg.

    Rozhodčí: Erik Matthias Modig – Matt Clark, Young-Jin Chae
    bahis siteleri