Fulham – Reading 2:4 (kon.) | Norwich – Aston Villa 1:2 (kon.) | Swansea – Manchester City 0:0 (kon.)
West Brom – Wigan 2:3 (kon.) | West Ham – Newcastle 0:0 (kon.) | Tottenham – Southampton 1:0 (kon.)
Queens Park – Arsenal 0:1 (kon.)
konec
West Ham United
0:0 (0:0)
Newcastle United
Sobota 04.05.2013, 16:00 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    89
    West Ham dostal výhodu volného přímého kopu, na centrovaný balon si vyskočil hlavičkující Carroll, jenž trefil tyč. K odraženému balonu se dostal ještě Nolan, který jej mohl dopravit do odkryté brány, ale nepodařilo se mu to. Nicméně sudí odpískal Carrollovi ofsajd, a tak byla všechna snaha zbytečná.
     
    88
    Joe Cole byl faulován, provinil se Cheikh Tiote a vyfasoval žlutou kartu.
     
    84
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Matthew Jarvis, přichází Joe Cole.
     
    82
    Zajímavým centrem se prezentoval Taylor, který poslal balon do pokutového území, kde se ke střele probojoval hlavičkující Carroll, ale Gutierrez střelecký pokus úspěšně zablokoval.
     
    80
    Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Guy Demel, přichází Matthew Taylor.
     
    77
    Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Yoan Gouffran, přichází Dan Gosling.
     
    67
    První chyby se dopustil brankář Jaaskelainen, jenž zbytečně vystoupil proti Gouffranovi, který domácího brankáře obešel a mířil do prázdné branky. Jeho pokus však skončil těsně vedle tyče.
     
    66
    První změnu provedli hosté. Ze hry odešel Ben Arfa, kterého nahradil Ameobi.
     
    65
    Kladiváři teď na svých kopačkách měli hned několik šancí. Hned dvě nebezpečné střely ze své kopačky vyslal Nolan, ale Elliot si připsal výtečné zákroky a jedovaté střely zlikvidoval. K odraženému balonu se pak dostal O'Neil jenž nalezl přihrávkou Jarvise, který se prezentoval velmi zajímavou střelou, jenž mířila do levého horního rohu, ale Elliot ze své sbírky vytasil další skvělý zákrok a balon vytěsnil na rohový kop.
     
    59
    Big Sam připravil první změnu v sestavě. Ze hřiště odchází Vaz Té, kterého nahrazuje Collison.
     
    53
    Ben Arfa zahrával volný přímý kop a myslel to opravdu výtečně. Jeho střelecký pokus byl technický a pro domácího brankáře velmi nepříjemný. Nicméně Jaaskelainen zvládl vše na jedničku a jedovatou střelu zneškodnil.
     
    51
    Na levé straně se uvolnil pracovitý Jarvis, jenž později poslal míč do vápna, kde si o něj říkal Vaz Té, který skončil na zemi. Domácí fanoušci se dožadují pokutového kopu, ale sudí je jiného názoru. Coloccini se totiž žádným faulem neprovinil a Vaz Té upadl v souboji sám.
     
    20
    Skvělou přihrávku do pokutového území obdržel Cissé, jenž technickou střelou překonal brankáře Jaaskelainena a balon mířil do brány. Nicméně na poslední chvíli zasáhl Reid, jenž střelu na brankové čáře zastavil a balon odkopl do bezpečí.
     
    9
    Joey O'Brien zastavil nedovoleným způsobem Taylora, a hosté tak dostanou výhodu standardní situace.

    Lucie Rapantová

    Branky:

    Karty:   9. O'Brien (WHU) – 88. Tiote (NEW)


    West Ham United: Jaaskelainen ─ Demel (80. Taylor), Collins, Reid, O'Brien ─ Diamé, O'Neil ─ Vaz Té (59. Collison), Nolan, Jarvis (84. J. Cole) ─ Carroll.
    Newcastle United: Elliot ─ Simpson, Taylor, Coloccini, Yanga-Mbiwa ─ Ben Arfa (66. Ameobi), Cabaye, Tiote, Gouffran (77. Gosling), Gutierrez ─ Cisse.

    Rozhodčí: Dowd ─ Ganfield, Wilkes

    Diváci: 34 962
    bahis siteleri