Michalovce – Podbrezová 2:3 (kon.) | R. Sobota – Dolný Kubín 0:1 (kon.) | Ružiná – Bardejov 2:1 (kon.)
L. Mikuláš – Šaľa 3:1 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
3:1 (2:0)
FK Slovan Duslo Šaľa
sk Sobota 04.05.2013, 16:30 • FŠ Okoličné, Liptovský Mikuláš • MONACObet liga
     
    Z mojej strany to je na dnes všetko. Lúči sa s Vami Tomáš Batiz, prajem príjemný zvyšok večera.

    Nezabúdajte, že Slovenská hokejová reprezentácia pokračuje v bojoch na MS, v ktorých dnes o 19:15 nastúpia proti Fínsku. Dnešný zápas si môže vychutnať aj na našom portály. (18:23:28)
     
    Skončil sa nám tak zápas 29. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš vyhral nad Šaľov 3:1 po polčase 2:0.

    Liptovský Mikuláš v dnešnom zápase musel priam vyhrať ak chce pomýšľať o ďalších bojoch v druhej najvyššej súťaži. Liptáci to však nakoniec zvládli a počas celého zápasu diktovali hru. Pár akcii mali aj hráči Šale, ktorí sa snažili hlavne po góle na 2:1. Ich šance ukončil v 76. minúte Balluch, ktorý stanovil na konečných 3:1.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu postupujú do útoku hráči Liptovského Mikuláša. Po ich centri sa zrejme ukončí zápas.
     
    90+1
    Pri lopte dvojica hráčov. Kolmo na loptu je Latik, na ľavej strane Balluch. Samotný priamy kop zahral druhý menovaný, ale jeho pokus preletel vysoko nad.
     
    90+1
    V nastavenom čase prichádza hneď faul na Tomka pár metrov pred 16-tkou súpera. Mikulášsky útočník však bude môcť pokračovať v hre.
     
    V druhom polčase sa bude nastavovať dve minúty.
     
    89
    Šaľa mala šancu, ale tú v závere zápasu nepremenila. Dobrá lopta skončila v 16-tke u Ivančíka, ktorý sa snažil obhodiť obrancu, lenže Kucharčík bol pozorný a loptu mu v sklze poslal do bezpečia.
     
    88
    Tak toto zaváňalo faulom, keď Kubena otlačil od lopty súpera. Videl som to dosť z blízka, ale rozhodca nepíska. Liptovský Mikuláš sa dostal k lopte, ale vzápätí prišiel aj útok Šale.
     
    87
    Šaľa v posledných minútach hry sa snaží dostať do okolia 16-tky, lenže do protiútoku postupujú domáci hráči. Rýchly brejk Tatranu, na ktorom konci je Morong. Mikulášsky hráč sa snažil o kolmicu, ale tú tečoval do bezpečia obranca.
     
    86
    Loptu poslal späť do hry Latiak. Jeho center bol však príliš dlhý a skončil na zadnej tyči, kde loptu do náručia zovrel brankár Kolmokov.
     
    84
    Z tribún už pomaly odchádzajú diváci. Liptovský Mikuláš sa snaží ešte pokračovať smerom do útoku. Tentokrát prichádza faul na Tomka, po ktorom budú Liptáci zahrávať štandardnú situáciu tesne za polovicou.
     
    83
    Dlhšie sa nám nehralo, keď sa riešil faul domáceho hráča. V hre sa pokračovalo po pár sekundách, ale Šaľa stále v útoku. Center z pravej strany v podaní Konopáska skončil na hlave jedného z hráčov. Ofsajd však pre Šaľu.
     
    81
    Liptovský Mikuláš vďaka Kubenovi sa dostáva do rýchleho brejku, ktorý nedokázal premeniť. Mikulášsky obranca potiahol loptu až z vlastnej polovice, keď následne aj zakončil. Jeho strelu zrazil do bezpečia Mihálik.
     
    81
    Posledných deväť minút riadneho hracieho času, ale určite sa bude ešte niečo nastavovať.
     
    80
    Dve dobré šance z rohových kopov nepremenila Šaľa. Liptovský Mikuláš sa po odkope dostáva do útoku, keď sa perfektným driblingom presadil Morong. Ten si prišiel troch hráčov, ale do zakončenie sa nedostal.
     
    79
    Všetkému ešte nie je koniec. Šaľa sa dostáva do šance z rohovéko kopu, kde prvý pokus odrazil znovu na roh Šupej. Opäť sa nám bude opakovať situácia spred pár minút.
     
    78
    Tretie striedanie v tíme Liptovského Mikuláša. Z ihriska v týchto sekundách odchádza Pastva, ktorého striedanie sme avizovali pred pár minútami. Na ihrisko nastupuje Morong, hosťujúci hráč z AS Trenčín.
     
    76
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Zrejme je rozhodnuté. Šaľa ešte cítila šancu, ale tá odchádza po tom ako LUKÁŠ BALLUCH poistil vedenie domáceho tímu. Kolmica na pravú stranu a presná strela Lukáša, ktorý tak prekonal brankára Kolmokova.
     
    76
    Po dlhšom čase sú pri lopte hráči Liptovského Mikuláša. Priamy kop na pravú stranu, kde loptu vybojoval Kucharčík. Po následnom hlavičkovom súboji sa lopte dostali hráči Šale.

    Tomáš Batiz

    Branky: 8. Pastva, 40. Trnovský, 76. Balluch – 57. Prúčny


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík, Latiak, Šupej, Tomko, Fuják, Lišivka (K), Moravčík, Pastva, Trnovský.
    Tréner: Ján Karaffa

    FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kružlík, Mihálik, Konopásek, Čirik (K), Rehák, Mujkoš, Jakubjak, Glenda, Gešnábel, Ivančík.

    Rozhodčí: Fajčík – Brendza, Bóllo.

    Diváci: 250
    bahis siteleri