Austria – Ried 3:1 (kon.) | Wiener – Wacker 2:2 (kon.) | Mattersburg – Wolfsberger 3:1 (kon.)
Salzburg – Admira 2:1 (kon.)
konec
FK Austria Vídeň
3:1 (1:0)
SV Guntamatic Ried
Sobota 04.05.2013, 16:00 • Franz Horr Stadion, Vídeň • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Ried právě vstřelil branku!
    RENE GARTLER se uvolnil na levém křídle, odkud z ostrého úhlu překvapil domácího brankáře Lindnera tvrdou ránou na přední tyč, a vzal mu tak čistý štít z dnešního již rozhodnutého zápasu.
     
    73
    Austria právě vstřelila branku!
    Parádní pas na zadní tyč v podání Grünwalda, kde stál úplně volný TOMÁŠ JUN, který již zřejmě definitivně pečetí vítězství svého celku v tomto klání. Tvrdou ránou rozvlnil síť za zády překonaného Gebauera.
     
    53
    Austria právě vstřelila branku!
    Velká chyba hostující obrany, která nechala centr od brankáře Lindnera zpracovat Juna, který výborně vyslal křižnou přihrávku za obranu a do úniku PHILIPPA HOSINERA, který svým druhým gólem v zápase prostřeluje vyběhnutého Gebauera.
     
    4
    Austria právě vstřelila branku!
    Domácí zavřeli svého soupeře před jeho šestnáctkou a po centru na PHILIPPA HOSINERA, který se uvolnil na přední tyči, vedou hráči z hlavní rakouské metropole od úvodu zápasu 1:0.

    Jaroslav Keř

    Branky: 4. Hosiner, 53. Hosiner, 73. Jun – 89. Gartler

    Karty:   77. Mader (AUV) – 48. Hadzič (RIE)


    FK Austria Vídeň: Lindner – Dilaver, Rotpuller, Ortiechner, Suttner – Mader, Holland, Grünwald (82.Stankovič) – Gorgon, Jun (74.Simkovič), Hosiner (78.Kienast).
    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Schicker (69.Schreiner), Riegler, Reifeltshammer, Hinum – Ziegl, Hadzič – Walch (74.Carril), Meilinger, Zulj (74.Nacho) – Gartler.

    Rozhodčí: Dintar – Braunschmidt, Hübler

    Diváci: 11078
    bahis siteleri