Kladno – Vltavín 1:2 (kon.) | Chomutov – Chrudim 1:1 (kon.) | Karlovy Vary – Kunice 3:0 (kon.)
Hlavice – Kolín 0:1 (kon.)
konec
Slavia Karlovy Vary
3:0 (1:0)
TJ Kunice
Sobota 04.05.2013, 15:00Česká fotbalová liga
     
    90
    A poslední střídání. Geňa nahradil Vopat.
     
    89
    Střídání Buldoků. Šollara nahradil Martinec.
     
    84
    Žlutou kartu uviděl domácí Ivasko.
     
    79
    Domácí střídají. Bednáře nahradil Šturm.
     
    78
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak to byla neuvěřitelná individuální akce MARIÁNA GEŇA. Ten si vzal míč a obehrál snad čtyři protihráče, dostal se až na malé vápno, kde udělal kličku i brankáři a poslal míč do prázdné branky.
     
    70
    A místo Balšánka si zahraje Kordiak.
     
    69
    Dvořáka nahradil Rejhon.
     
    67
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se ubránili a vyrazili do rychlého brejku. Geňo našel kolmou přihrávkou LUKÁŠE JANKOVSKÉHO, který se uvolnil ve vápně a technickou střelou zvýšil vedení svého celku.
     
    62
    Za protesty uviděl žlutou kartu hostující Engelmann.
     
    59
    Útočník Geňo celou akci zastavil a uviděl za to žlutou kartu.
     
    55
    Hosté poprvé střídají. Ilka nahradil Čelustka.
     
    44
    Domácí brankář špatně vyběhl a nakonec míč vůbec netrefil. Ke střele z hranice penalty se dostal Marek, ale domácí branku trestuhodně přestřelil!
     
    40
    Hostující Hell posílal malou domů svému brankáři, ale ten vyběhl a se štěstím ho míč trefil! Ke kulatému nesmyslu se dostal Bednář, který se snažil Šebka přehodit, ale hostující brankář stačil zasáhnout!
     
    31
    Po další dělovce Podrazkého předvedl Arkenberg další parádní zákrok a opět podržel svůj tým. Poté ještě dorážel Marek, ale podle rozhodčího byl v ofsajdu.
     
    30
    Engelmann to vzal na sebe a obehrál tři domácí hráče. Nakonec vypálil z hranice velkého vápna a míč skončil na tyči. Domácí měli nyní obrovské štěstí!
     
    24
    Nakonec z toho byl nebezpečný centr na malé vápno, ale tam skvěle zasáhl Stehlík, který předskočil svého protihráče a odhlavičkoval míč.
     
    14
    Po dalším skvělém centru do vápna Kunic se dostal k hlavičce z malého vápna Jiří Huška, ale poslal míč pouze do míst, kde stál Šebek!
     
    10
    Další skvělý zákrok Arkenberga. Po střele z hranice penalty vytáhl domácí brankář další fantastický zákrok a podržel svůj tým. Rohový kop pro Kunice.
     
    5
    A mohlo být vyrovnáno. Marek se řítil sám na Arkenberga, ale ten předvedl fantastický zákrok a míč vyrazil na rohový kop!
     
    4
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A domácí jdou do vedení! Po centru z pravé strany si počkal na míč na malém vápně ALEŠ IVASKO, který ho pohotově poslal za záda bezmocného Šebka.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 4. Ivasko, 67. Jankovský, 78. Geňo

    Karty:   59. Geňo (KVA), 84. Ivasko (KVA) – 62. Engelmann (KUN)


    Slavia Karlovy Vary: Arkenberg – Jankovský, Huška, Ivasko, Stehlík, Nerad (C), Bednář (79. Šturm), Farmačka, Hucl, Šollar (89. Martinec), Geňo (90. Vopat)
    TJ Kunice: Šebek – Veselý, Ilko (55. Čelustka), Hell, Hanousek, Ouedraogo, Balšánek (70. Kordiak), Engelmann, Podrazký, Dvořák (C) (69. Rejhon), Marek

    Rozhodčí: Makovička – Řezáč, Janíček

    Diváci: 110
    bahis siteleri