Celta Vigo – Atlético 1:3 (kon.) | Real Madrid – Malaga 6:2 (kon.)
konec
Real Madrid
6:2 (4:2)
Malaga CF
Středa 08.05.2013, 21:30Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Real právě vstřelil branku!
    Fabinho z pravé strany okamžitě vrátil na střed hřiště přihrávku ÁNGELU DI MARÍOVI, který přízemní technickou ranou střílí šestý gól domácího celku!
     
    63
    Real právě vstřelil branku!
    LUKA MODRIĆ si narazil balon s Benzemou a následně z hranice vápna vystřelil. Míč se po přízemní ráně odrazil od levé tyče do pravé a následně doputoval až do brány!
     
    45+1
    Real právě vstřelil branku!
    Hodně hraniční situace, po které se nyní hned tři domácí hráči dostali zcela sami před brankáře Kameniho. Hosté signalizovali ofsajd a přestali hrát. Ronaldo mohl sám zakončovat, jenže kolegiálně přihrál na pravou stranu KARIMU BENZEMOVI, který do prázdné brány zvýšil na 4:2.
     
    36
    Málaga právě vstřelila branku!
    Domácí ale o dvoubrankový náskok přeci jen přišli, když střelou zpoza vápna překvapil Lópeze VITORINO ANTUNES. Ten vypálil sice přesně, přesto asi mohl být López lépe postavený a ránu mohl chytit.
     
    33
    Real právě vstřelil branku!
    Dlouhý pas za obranu dostal nyní od Ronalda MESUT ÖZIL. Ten si elegantně položil kličkou doprava vracejícího se obránce a následně podél vybíhajícího Caballera zvýšil na 3:1 pro Real!
     
    26
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí nepřímý kop rozehráli zcela ideálně. Xabi Alonso lehce přiťukl balon CRISTIANU RONALDOVI, který z bezprostřední blízkosti nedal Caballerovi ani zdi na brankové čáře žádnou šanci – 2:1!
     
    15
    Málaga právě vstřelila branku!
    Po druhém rohu v zápase se hosté již prosadili. Centr do vápna propadl po přiťuknutí Lugana na zadní tyč k ROQUE SANTA CRUZOVI, který sám před poloodkrytou bránou nezaváhal – 1:1!
     
    3
    Real právě vstřelil branku!
    Na roh Modriče si ideálně naskočil RAÚL ALBIOL a jeho hlavička s pomocí tyče končí až v síti!

    Petr Bílek

    Branky: 3. Albiol, 26. Ronaldo, 33. Özil, 45+1. Benzema, 63. Modrić, 90+1. María – 15. Santa Cruz, 36. Antunes

    Karty:   80. Ronaldo (REA) – 26. Santa Cruz (MLG), 45+2. Demichelis (MLG), 81. Iturra (MLG)   73. Demichelis (MLG)   21. Sánchez (MLG)

    Neproměněná penalta: 22. Ronaldo (REA), brankář Caballero zneškodnil


    Real Madrid: Diego López – Nacho, Varane, Albiol, Fábio Coentrão (76. Fabinho) – Özil, Essien, Modrić (64. di María), Xabi Alonso, Cristiano Ronaldo – Benzema (67. Higuaín)
    Malaga CF: Caballero (41. Kameni) – Sergio Sánchez, Demichelis, Lugano, Antunes – Portillo, Júlio Baptista (27. Iturra), Ignacio Camacho, Isco, Eliseu (76. Onyewu) – Santa Cruz

    Rozhodčí: Gil – Nevado, Cote
    bahis siteleri