Hr. Králové – Zlín 2:5 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:5 (2:1)
FC Zlín
Středa 08.05.2013, 11:00 • SCM Bavlna • Celostátní liga staršího dorostu
     
    87
    Zlín právě vstřelil branku!
    Co proti útok, to gól, dalo by se říct. Tentokrát byl před domácím mužem v brance osamocen LUKÁŠ NOVOTNÝ, který zvolil kličku do strany a jeho následná rána do prázdné brány nemohla zamířit nikam jinam.
     
    83
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další protiútok Zlína končí gólem! Když se sám před Mačím ocitl ERIK HRADIL, hradeckého brankáře přeloboval, čímž dal svému týmu dvoubrankové vedení.
     
    64
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení! Individuální akci předvedl MARTIN BLANAŘ, který si na závěr akce vychutnal brankáře Mačího, takže zakončoval pod břevno do prázdné brány.
     
    56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nástup hostů do druhé půle se Zlínu vyplácí! Po přihrávce do chlumu hráčů na malém vápně se v něm nejlépe zorientoval NIKOLA VIŠNĚVSKÝ, který přidává svou druhou trefu a vyrovnává tak skóre zápasu.
     
    29
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Domácí obrací nepříznivý stav a poprvé v zápase jdou do vedení! Chybné vyběhnutí Ševce a následná ztráta míče Zlínských ve vlastním pokutovém území znamenala, že ROBERT VÁGNER zakončoval téměř z malého vápna do odkryté brány.
     
    11
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A jsme opět na začátku! Hradec vyrovnal po rychlé proti akci, když přesnou přihrávku do běhu přijal JIŘÍ BLÁHA, který nejprve využil zaváhání hostující obrany a poté vychytralou střelou překonal brankáře Ševce. Na hostujícího muže v brance šel sám, tudíž to pro něj nebylo těžké.
     
    5
    Zlín právě vstřelil branku!
    A první roh v zápase se pro hráče Hradce Králové stává osudným! Na přesný centr z rohu na zadní tyč si naskočil NIKOLA VIŠNĚVSKÝ a svou pohotovou hlavičkou k bližší tyči posílá svůj tým do vedení.

    Vít Derner

    Branky: 11. Bláha, 29. Vágner – 5. Višněvský, 56. Višněvský, 64. Blanař, 83. Hradil, 87. Novotný

    Karty:   69. Vágner (HKR) – 80. Hradil (ZLN), 85. Koller (ZLN)


    FC Hradec Králové: Mačí – Zezula "K", Sixta, Brabec, Bláha(69. Langr), Vobejda(57. Breda), Heger V.(61. Kraják) , Šnejdr, Vocel, Drozd, Vágner(84. Zorvan
    FC Zlín: Švec – Talaš "K", Pavlíček, Hlobil, Višněvský, Elšík, Chuchma(46. Dulík), Blanař, Heger T.(46. Hradil), Koller, Houser(78. Novotný)

    Rozhodčí: Orel – Pilný, Horský

    Diváci: 80
    bahis siteleri