Ostrava – Teplice 7:0 (kon.) | Pardubice – Jihlava 1:0 (kon.) | Příbram – Frýdek-Místek 13:0 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
7:0 (4:0)
FK Teplice
Sobota 27.07.2013, 11:00 • Městský stadion Ostrava-Vítkovice • Celostátní liga staršího dorostu
     
    83
    Baník právě vstřelil branku!

    Tentokrát už rozehrání standardní situace vyšlo na jedničku a JAKUB MAREK přidává další gól do teplické sítě.
     
    80
    Baník právě vstřelil branku!

    JAKUB MAREK dostal přihrávku do pokutového území a velmi elegantně přehodil padajícího Skaláka a navyšuje vedení Baníku už na 6:0.
     
    54
    Baník právě vstřelil branku!

    Jenže z další akce se už Baník prosazuje a opět se do listiny střelců zapsal MAREK SZOTKOWSKI. Ten se dostal k míči na hranici pokutového území a přesnou střelou k tyči nedal Skalákovi šanci.
     
    36
    Baník právě vstřelil branku!

    Baník rozehrál standardní situaci od rohového praporku na krátko a následně se domácí usadili před brankou Teplic. Po jedné střele se míč odrazil od Skalákových rukavic do tyče, od té však doputoval přesně na kopačku MARKA SZOTKOWSKÉHO a ten neměl problém do odkryté brány zkompletovat svůj hattrick.
     
    24
    Baník právě vstřelil branku!

    Utkání se nám začíná proměňovat v exhibici! Ve 24. minutě vede Baník už 3:0, se trefil se MAREK SZOTKOWSKI a opět se jednalo o gól z nenápadné akce, kterou nezvládla vyřešit teplická obrana.
     
    9
    Baník právě vstřelil branku!

    Tak to byl gól jako blesk z čistého nebe! Z ničeho nic se dostal k míči ZDENĚK BEHAN a posílá Baník už do dvoubrankového vedení. Takový vstup do soutěže si Teplice asi nepředstavovaly.
     
    2
    Baník právě vstřelil branku!

    Rychlá akce Baníku končí úvodní brankou a to hned ve druhé minutě zápasu, krásnou střelou se prosadil MAREK SZOTKOWSKI, který nedal Skalákovi žádnou šanci.

    Jozef Valenčík

    Branky: 2. Szotkowski, 9. Behan, 24. Szotkowski, 36. Szotkowski, 54. Szotkowski, 80. Marek, 83. Marek

    Karty:   47. Szotkowski (OVA) – 67. Chládek (TEP), 75. Takács (TEP)


    FC Baník Ostrava: Varga (84. Bardoň) – Karčmář, Honiš (61. Plesník), Celba, Švehlík (61. Neumann), Szotkowski (61. Tomšů), Behan (65. Romaněnko), Marek, Matěj, Ožvolda, Helešic
    FK Teplice: Skalák – Doubek (27. Kodeš), Mach (60. Vokoun), Prochzáka, Mykhaylo, Hlaváček (69. Růžička), Takács, Holenda, Tesařík (30. Chládek), Uhlíř, Horvát

    Rozhodčí: Antoníček – Pochylý, Nesrsta
    bahis siteleri