Hafnarfjördur – Austria 0:0 (kon.) | Zenit – Nordsjaelland 5:0 (kon.) | Met. Charkov – PAOK 1:1 (kon.)
Šeriff Tiraspol – Dinamo Záhřeb 0:3 (kon.) | Elfsborg – Celtic 0:0 (kon.) | Plzeň – Kalju 6:2 (kon.)
Legia – Molde 0:0 (kon.) | Waregem – Eindhoven 0:3 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
6:2 (2:1)
JK Nõmme Kalju
Středa 07.08.2013, 20:15 • Doosan Arena, Plzeň • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    83
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Rajtoral sice jen tak tak udržel balon ve skluzu na hrací ploše, ale přece jej dokázal protlačit k Ďurišovi, jehož zblokovanou střelu doklepl do branky TOMÁŠ WÁGNERA. 6:2!
     
    70
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňská odpověď na sebe ani nyní nenechala dlouho čekat. Po Daridově centru z přímého kopu se hlavou trefil nováček na hřišti TOMÁŠ HOŘAVA. 5:2!
     
    69
    Kalju právě vstřelilo branku!
    DAMIANO QUINTIERI se dnes po druhé prosazuje. Po přesném dlouhém pasu Wakuiho na Neemela se dostal k dorážce po Kozáčikově zákroku a uklidil balon do odkryté branky. 4:2!
     
    62
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu Horváthův hattrick! Radim Řezník se na pravé straně zbavil dotírajícího Kimbalouly, zamířil do vápna a posunul balon zpětnou přihrávkou na PAVLA HORVÁTHA, který se nerozpakoval a levačkou našel pro změnu levý dolní roh branky Vitalije Teleše. 4:1!
     
    58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriáni se ujímají dvoubrankového vedení. Mohutný tlak nakonec dokázal přetavit ve třetí branku STANISLAV TECL, který proměnil v gól Horváthův centr z levé strany na malé vápno. 3:1!
     
    44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle je prozatím večer PAVLA HORVÁTHA, který střílí už svou druhou branku. Po sklepnutí od Daridy se plzeňský kapitán odhodlal k další ráně z voleje z hranice velkého vápna a zamířil naprosto přesně do šibenice branky hostů. Plzeň otáčí výsledek a vede 2:1!
     
    20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Penaltu si vzal na starost ten nejpovolanější, a sice plzeňský kapitán PAVEL HORVÁTH, který balon poslal k pravé tyči dostatečně daleko od brankáře Teleše. Ten si sice zvolil správnou stranu, na balon však stejně nedosáhl. 1:1.
     
    10
    Kalju právě vstřelilo branku!
    Z první vážnější akce hosté skórují. DAMIANO QUINTIERI si ve vápně zpracoval dlouhý balon a parádně zakončil po zemi na vzdálenější tyč. Kozáčik zůstal bez šance. 0:1!

    Marek Kratochvíl

    Branky: 20. Horváth (pen.), 44. Horváth (Darida), 58. Tecl (Horváth), 62. Horváth (Řezník), 70. Hořava (Darida), 83. Wágner (Ďuriš) – 10. Quintieri (Kimbaloula), 69. Quintieri

    Karty:   49. Řezník (PLZ) – 20. Šišov (KLJ), 34. Quintieri (KLJ)


    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Čišovský, Procházka, Limberský – Horváth (69. Hořava), Darida – Petržela, Kolář (46. Rajtoral), Ďuriš – Tecl (58. Wágner).
    JK Nõmme Kalju: Teleš – Šišov, Bärengrub, Koogas, Kallaste – Puri (72. Kirss), Ceesay (75. Soares), Wakui, Kimbaloula – Voskobojnikov (65. Neemelo), Quinteiri.

    Rozhodčí: Johannesson – Wittberg, Culum (všichni Švédsko)

    Diváci: 9 482
    30.07.2013
    Kalju - Plzeň 0:4

    Branky: 2. Čišovský, 52. Čišovský (Horváth), 77. Ďuriš, 90+2. Hejda (Čišovský)

    Karty:   31. Ceesay (KLJ) – 12. Darida (PLZ), 29. Limberský (PLZ), 45. Čišovský (PLZ)

    bahis siteleri