Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | KTH Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:2, 4:0, 0:1)
MsHK Žilina
Sobota 17.08.2013, 14:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    57:54
    Žilina vstřelila branku!
    Tak přece jen je tady možná drama. TIBOR VARGA vletěl do obranné třetiny Jestřábů a jeho tvrdá střela do horní části branky propadla Vydrželovi přes vyrážečku až do branky. Asistence: Filip Novák.
     
    38:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak toto byla vskutku nádherná akce, která by v extralize rozhodně byla nominována na Zlatou helmu. Prostějovská pětice naprosto vyšachovala extraligového soupeře, který v tu chvíli asi ani nevěděl, jak se jmenuje. Ve finální fázi krásné kombinace na jeden dotek vylepšil Stejskal pozici ještě přihrávkou na MATOUŠE VENKRBCE a ten neměl problém trefit poloprázdnou klec. Jestřábi vedou už 5:2! Asistence: Vladimír Stejskal, Viktor Coufal.
     
    34:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov je v laufu a střílí další gól. Antončík si dobře povyjel zpoza branky před Mikoláše, který jeho pokus vyrazil pouze k FRANKU KUČEROVI, který měl lehkou úlohu zamést puk do prázdné branky. Asistence: Šimon Antončík, Martin Belay.
     
    31:37
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov otáčí průběh utkání a poprvé v zápase se ujímá vedení. Venkrbec poslal touš na modrou na JAKUBA KOŘÍNKA a jeho střela prošla až za záda Mikoláše, který měl zakrytý výhled. Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    29:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Naprosto zaslouženě máme srovnáno a začíná se opět prakticky od začátku. Coufal našel LUKÁŠE LUŇÁKA, který odčinil předchozí zaváhání a tentokrát už překonává Mikoláše přesnou střelou. Asistence: Viktor Coufal.
     
    18:38
    Žilina vstřelila branku!
    Žilina přesilovou hru využívá. Varga totiž našel výborně u druhé tyče postaveného RADOSLAVA KROPÁČE a ten střelou z první trefil volný prostor u tyčky Vydrželovy branky. Asistence: Tibor Varga.
     
    06:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Opět bylo před brankou Žiliny pořádné horko. Venkrbec si najel až před Mikoláše, který touš vyrazil před sebe a MARTIN KRYL už měl lehkou úlohu poslat jej do prázdné branky. Asistence: Matouš Venkrbec, Vladimír Stejskal.
     
    01:29
    Žilina vstřelila branku!
    FILIP MACEJKA si nabruslil do útočné třetiny a nekompromisní střelou pod horní tyč otevírá skóre zápasu. Žilina se tak ujímá rychlého vedení. Asistence: Tibor Varga.
    Branky a nahrávky: 7. Kryl (Venkrbec, Stejskal), 30. Luňák (Coufal), 32. Kořínek (Venkrbec), 35. Kučera (Antončík, Belay), 39. Venkrbec (Stejskal, Coufal) – 2. Macejka (Varga), 19. Kropáč (Varga), 58. Varga (Novák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Vydržel (Kiša) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Kolibár, Jedlička, Knesl, Kaluža, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Duba, Jurík, Luňák, Coufal, Venkrbec, Kryl, Stejskal.
    MsHK Žilina: Mikoláš (Johanes) – Dlouhý, Bajaník, Hriňa, Niník, Špila, Ostrčil, Loydl – Čavrk, Kalla, Kubiš, Linet, Novák, Lipovský, Valášek, Macejka, Jarab, Varga, Kropáč, Horský.

    Rozhodčí: Mikula – Parma, Jureček
    bahis siteleri