Poruba 2011 – Přerov 3:2 (kon.) | Prostějov – Žilina 5:3 (kon.) | KTH Krynica – Havířov 1:2 (kon.)
konec
LHK Jestřábi Prostějov
5:3 (1:2, 4:0, 0:1)
MsHK Žilina
Sobota 17.08.2013, 14:00 • ZS SAREZA, Ostrava – Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    59:45
    Tak už rozhodnuto je. Filip Macejka totiž inkasuje 2 minuty za sekání a závěr bude Prostějov dohrávat v přesile jednoho hráče.
     
    58:54
    Branka Žiliny zůstává prázdná, hosté to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    57:54
    Žilina vstřelila branku!
    Tak přece jen je tady možná drama. TIBOR VARGA vletěl do obranné třetiny Jestřábů a jeho tvrdá střela do horní části branky propadla Vydrželovi přes vyrážečku až do branky. Asistence: Filip Novák.
     
    53:37
    Další zbytečný faul na straně Žiliny. 2 minuty za sekání si odpyká Jakub Loydl. Přesilovka pro Prostějov.
     
    50:01
    Coufal si nyní dovolil projet obranou soupeře jako nůž máslem, natlačil se před Mikoláše, ale ve finální fázi minul těsně vzdálenější tyč.
     
    49:29
    Radoslav Kropáč oslabuje svůj tým, vysloužil si 2 minuty za podražení. Přesilovka pro Jestřáby.
     
    44:44
    Lukáš Duba si pomohl menším háčkem a míří na trestnou lavici. Pravdou zůstává, že žilinský útočník padal až příliš ochotně. Přesilovka pro MsHK.
     
    38:33
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Tak toto byla vskutku nádherná akce, která by v extralize rozhodně byla nominována na Zlatou helmu. Prostějovská pětice naprosto vyšachovala extraligového soupeře, který v tu chvíli asi ani nevěděl, jak se jmenuje. Ve finální fázi krásné kombinace na jeden dotek vylepšil Stejskal pozici ještě přihrávkou na MATOUŠE VENKRBCE a ten neměl problém trefit poloprázdnou klec. Jestřábi vedou už 5:2! Asistence: Vladimír Stejskal, Viktor Coufal.
     
    34:56
    Matouš Venkrbec si vypomohl faulem. Hlavní rozhodčí ukazuje 2 minuty za držení protihráče. Přesilovka pro MsHK.
     
    34:23
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov je v laufu a střílí další gól. Antončík si dobře povyjel zpoza branky před Mikoláše, který jeho pokus vyrazil pouze k FRANKU KUČEROVI, který měl lehkou úlohu zamést puk do prázdné branky. Asistence: Šimon Antončík, Martin Belay.
     
    31:37
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Prostějov otáčí průběh utkání a poprvé v zápase se ujímá vedení. Venkrbec poslal touš na modrou na JAKUBA KOŘÍNKA a jeho střela prošla až za záda Mikoláše, který měl zakrytý výhled. Asistence: Matouš Venkrbec.
     
    29:57
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Naprosto zaslouženě máme srovnáno a začíná se opět prakticky od začátku. Coufal našel LUKÁŠE LUŇÁKA, který odčinil předchozí zaváhání a tentokrát už překonává Mikoláše přesnou střelou. Asistence: Viktor Coufal.
     
    27:50
    ...ovšem ne na dlouho. Anton Čavrk totiž vidí 2 minuty za držení protihráče. Další přesilovka pro Hanáky.
     
    26:55
    Prostějov nyní nevyužil stoprocentní gólovou šanci a Lukáš Luňák se naprosto správně chytá za hlavu. Po pěkné souhře totiž před ním stála úplně prázdná klec slovenského týmu. Situaci očividně podcenil a trefil jen ležícího Mikoláše.
     
    25:04
    Přesilovou hru si zahraje také Prostějov. Slavomír Hriňa inkasuje 2 minuty za držení protihráče.
     
    23:10
    Valášek to neudělal vůbec dobře, neměl ideální rychlost a jakoby ani nevěděl, co udělá. I proto možná nakonec vůbec nezakončil.
     
    23:10
    Matej Valášek se dostal za obranu Hanáků a Aleš Knesl musel zatáhnout za záchrannou brzdu. Uvidíme trestné střílení!
     
    22:13
    Šimon Antončík si vysloužil 2 minuty za vysokou hůl. Přesilovou hru si zahraje Žilina.
     
    21:39
    Michal Černý zůstal úplně sám mezi kruhy v ideální střelecké pozici! Měl dostatek prostoru i času, ale přestřelil branku Mikoláše.
     
    21:12
    Prostějovská obrana trestuhodně zapomněla za sebou na Filipa Macejku, který udělal blafák, ale kotouč mu v rozhodující chvíli sjel z hole.
     
    18:38
    Žilina vstřelila branku!
    Žilina přesilovou hru využívá. Varga totiž našel výborně u druhé tyče postaveného RADOSLAVA KROPÁČE a ten střelou z první trefil volný prostor u tyčky Vydrželovy branky. Asistence: Tibor Varga.
     
    17:31
    Ve středu hřiště zbytečně fauluje Lukáš Duba – 2 minuty za hákování. První přesilovka pro Žilinu.
     
    16:44
    Jaroslav Kalla se dostal až za prostějovskou obranu a mířil sám na Vydržela. Zvolil rychlou a tvrdou střelu, ta však orazítkovala jen horní tyč!
     
    12:48
    Pořádně rušno bylo naopak před Vydrželem, kotouč poskakoval kolem brankoviště, ale žádný z hráčů v bílých dresech jej trefit nedokázal.
     
    09:53
    Okamžitě po buly vyhazuje Dávid Bajaník kotouč na žilinskou střídačku, což znamená 2 minuty za zdržování hry. Hosté se však velmi diví a reklamují, že šel kotouč na střídačku. Na Slovensku mají asi poněkud jiná pravidla. Každopádně Prostějov čeká 97 vteřin přesilovky 5 na 3!
     
    09:30
    Jestřábi byli velmi aktivní a vynutili si soupeřův faul. Na lavici hanby usedá Adrián Lipovský – 2 minuty za podražení.
     
    08:57
    Belay se pokoušel v předbrankovém prostoru najít u druhé tyče lépe postaveného Antončíka, kterému před poloprázdnou brankou sjel kotouč z hole.
     
    06:25
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Opět bylo před brankou Žiliny pořádné horko. Venkrbec si najel až před Mikoláše, který touš vyrazil před sebe a MARTIN KRYL už měl lehkou úlohu poslat jej do prázdné branky. Asistence: Matouš Venkrbec, Vladimír Stejskal.
     
    03:10
    Jestřábi teď pořádně zavařili žilinské obraně. Kryl a následně Venkrbec nedotlačili kotouč za brankovou čáru. Akce však pokračovala a po pěkné souhře měl před sebou Kryl prázdnou branku, ale Mikoláš se stačil skvěle přesunout.
     
    01:29
    Žilina vstřelila branku!
    FILIP MACEJKA si nabruslil do útočné třetiny a nekompromisní střelou pod horní tyč otevírá skóre zápasu. Žilina se tak ujímá rychlého vedení. Asistence: Tibor Varga.
    Branky a nahrávky: 7. Kryl (Venkrbec, Stejskal), 30. Luňák (Coufal), 32. Kořínek (Venkrbec), 35. Kučera (Antončík, Belay), 39. Venkrbec (Stejskal, Coufal) – 2. Macejka (Varga), 19. Kropáč (Varga), 58. Varga (Novák)


    LHK Jestřábi Prostějov: Vydržel (Kiša) – Veselý, Kořínek, Nedbálek, Kolibár, Jedlička, Knesl, Kaluža, Švaříček – Antončík, Belay, Kučera, Černý, Šebek, Duba, Jurík, Luňák, Coufal, Venkrbec, Kryl, Stejskal.
    MsHK Žilina: Mikoláš (Johanes) – Dlouhý, Bajaník, Hriňa, Niník, Špila, Ostrčil, Loydl – Čavrk, Kalla, Kubiš, Linet, Novák, Lipovský, Valášek, Macejka, Jarab, Varga, Kropáč, Horský.

    Rozhodčí: Mikula – Parma, Jureček
    bahis siteleri