Admira – Rapid 2:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
2:0 (1:0)
SK Rapid Vídeň
Neděle 18.08.2013, 16:30 • Trenkwalder Arena, Maria Enzersdorf • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Admira právě vstřelila branku!
    A s největší pravděpodobností je rozhodnuto! Střelec prvního gólu Admiry Domoraud utekl po levé straně a poslal do šestnáctky přesný centr, který našel přímo hlavu RENEHO SCHICKERA, jenž nasměroval míč přesně do pravého horního rohu z pohledu bezmocného Novoty – 2:0!
     
    90+1
    Sudí Harkam domácí rozhodně nepotěšil informací, že se bude nastavovat šest minut!
     
    89
    Schicker si došel pro faul Pichlera a hostující hráč navíc vyfasoval i žlutou kartu.
     
    88
    Poslední střídání domácích. Dohrál Schick, naskočil Auer.
     
    87
    Pěknou ranou z dálky se prezentoval hostující Petsos. Leitner se stačil vymrštit do vzduchu a vyrazit míč nad břevno.
     
    78
    Burgstaller se objevil sám před brankářem Leitnerem. V souboji přes něj přepadl, ale penalta se nepíská. Je z toho jen rohový kop.
     
    77
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Behrendt, přichází Bosković.
     
    76
    Schick dostal žlutou kartu za nesportovní chování, kdy nechtěl vhazujícímu hráči Rapidu odevzdat míč.
     
    75
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Schachner, přichází Rusek.
     
    68
    To je neskutečné! Rene Schicker se po hrubce Pichlera, který před ním nedokázal uklidit míč, dostal do samostatného úniku na brankáře Novotu. Dokázal sice slovenského brankáře obstřelit, ale zároveň minul i bránu. To byla obrovská šance Admiry!
     
    65
    Úplně sám se před brankářem ocitl Sabitzer. Bránu minul, ale poté vyšlo najevo, že byl stejně v ofsajdu. Případný gól by tedy neplatil.
     
    63
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Grozurek.
     
    63
    Po delší době se připomněli domácí. Schick se na levém křídle moc hezky zbavil Trimmela a přihrávkou pod sebe našel Saxe, který z 10 metrů přestřelil.
     
    58
    Sabitzer naložil v souboji Ebnerovi a vidí žlutou kartu. Domácí stoper je podruhé v krátkém čase ošetřován.
     
    56
    Domácí posílají čerstvé síly do ofenzivy. Schicker nahrazuje Riveru.
     
    49
    Mohlo být vyrovnáno! Schrammel poslal do vápna velmi pěkný centr, na který si naběhl Schaub. Jeho prudkou hlavičku ale dokázal Leitner vyrazit. Rapid začal druhý poločas s chutí.
     
    42
    Hráči Rapidu mohou děkovat brankáři Novotovi, že neprohrávají už 2:0. Po pravé straně prokráčel až do vápna Sax a jeho ránu slovenský gólman konečky prstů vytěsnil na roh.
     
    38
    Trimmel inkasoval žlutou kartu za faul na Domorauda.
     
    36
    Admira právě vstřelila branku!
    Poslední tým tabulky se ujímá vedení! Po centru Schicka odvrátila hostující obrana míč jen k WILFRIEDOVI DOMORAUDOVI, který na nic nečekal a z první vypálil. Jeho střela se ještě otřela o záda obránce Trimmela a zapadla přesně do protější šibenice!
     
    35
    Schaub si v šestnáctce krásně narazil míč se spoluhráčem a díky tomu se dostal do velmi dobré šance. Jeho křížná střela ale vzdálenější tyč domácí brány minula.
     
    29
    Žlutou kartu dostává Ebner (FC Admira Wacker Mödling).
     
    28
    Velmi nadějná možnost pro Admiru. Rivera obral o balón váhajícího Trimmela a poslal do vápna nebezpečný centr, který před bránou promáchl Sax. Následně se na rohu pokutového území dostal k míči Schick, jehož tvrdou ránu k bližší tyči Novota vyrazil.
     
    27
    Hostující Hofmann chytl za dres unikajícího Schicka a je z toho žlutá karta.
     
    26
    Burgstaller si zabíhal za obranu, ale Windbichler mu pohotovým skluzem zabránil v tom, aby pronikl až před brankáře. Balón se však odrazil na hranici šestnáctky, kde číhal Schaub. Svou technickou střelou k pravé tyči ale nechal jen vyniknout domácího brankáře Leitnera.
     
    18
    Žlutou kartu dostává Schachner (FC Admira Wacker Mödling).
     
    17
    Po rohovém kopu domácích se míč odrazil k Schachnerovi, který z hranice šestnáctky pálil těsně vedle tyče brány, kterou stráží Novota. Ten se jen díval.
     
    10
    Hosté se teď hodně zlobí! Hofmann vysunul Burgstallera, který se ocitl za zády domácí obrany a upaloval proti brankáři. Windbichler mu však stihl ve skluzu míč vypíchnout a přitom podrazil Burgstallerovy nohy. Hráči Rapidu se dožadovali penalty, ale já bych řekl, že domácí hráč zasáhl čistě.
     
    2
    Velká chyba pomezního rozhodčího. Ten chybně odmával Burgstallerovi ofsajd. Hostující hráč přitom mohl postupovat sám na domácího gólmana.

    Martin Augustin

    Branky: 36. Domoraud, 90+2. Schicker

    Karty:   18. Schachner (TRK), 29. Ebner (TRK), 76. Schick (TRK) – 27. S. Hofmann (RVI), 38. Trimmel (RVI), 58. Sabitzer (RVI), 89. Pichler, (RVI)


    FC Admira Wacker Mödling: Leitner – Weber, Windbichler, Ebner, Katzer – Schick (88. Auer), Schwab, Schachner (75. Rusek), Domoraud – Sax, Rivera (56. Schicker). Trenér: Oliver Lederer
    SK Rapid Vídeň: Novota – Trimmel, Dibon, Pichler, Schrammel – Petsos, Behrendt (77. Bosković) – Schaub, S. Hofmann (63. Grozurek), Burgstaller – Sabitzer. Trenér: Zoran Barišić

    Rozhodčí: Harkam – Ciochirca, Trampusch
    bahis siteleri