Bystrc – Blansko 2:2 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
2:2 (1:1)
FK Blansko
Neděle 18.08.2013, 16:30 • FC Dosta Bystrc - Kniničky • Divize skupina D
     
    87
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Hosté vsadili vsadili na jednu kartu a dočkali se zasloužené odměny. Zouhar utekl po pravé straně a našel před bránou volného DAVIDA MÜLLERA, který byl na zadní tyči úplně volný a doklepl míč do sítě. Dosta reklamovala ofsajd, sudí však byli proti. 2:2.
     
    72
    Bystrc právě vstřelila branku!
    Nedáš a dostaneš. Tohle legendární fotbalové pravidlo zaúřadovalo. Bystrc nebyla lepší, měla obrovské štěstí, že neinkasovala. A pak se urodil brejk, který zakončil hokejovým způsobem LUBOŠ KOŠULIČ. Obešel gólmana, udělal mu kličku a do prázdné brány zavěsil.
     
    36
    Bystrc právě vstřelila branku!
    Místo toho udeřilo na druhé straně. Outrata na pravé straně vybojoval míč a prudkým centrem, respektive střelou, našel na malém vápně JANA DOLEŽELA, který ranou z první překonává brankáře Jurana. Střela těsně nad zemí proskotačila do sítě. Vyrovnáno 1:1.
     
    30
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z první akce do vedení. Ač měl JAN TRTÍLEK zdravotní problémy a odpočíval za lajnou, po chvilce oddechu vběhl na hřiště, naběhl si do pokutového území, Pospíšil jej tam přesně našel a Trtílek ranou z voleje překonal Sehnala.

    Roman Zajíček

    Branky: 36. Doležel, 72. Košulič – 30. Trtílek, 87. Müller

    Karty:   53. Šíp (BYS)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Sehnal – Marák, Fousek, Outrata, Jirásek (K), Košulič, Šíp, Doležel (80. Urbánek), Fiala (84. Kratochvíl), Přichystal (62. Kubíček), Březina (62. Šplíchal). Trenér: Michal Kugler.

    Náhradníci: Bogner – Urbánek, Kratochvíl, Dolina, Kubíček, Šplíchal.

    FK Blansko: Juran – Skoupý (75. Hepp), Müller, Zouhar, Pospíšil, Nečas (82. Michálek), Trtílek (65: Hansl), Horáček, Buchta (81. Daněk), Gromský, Bubeníček (K). Trenér: Jiří Hajský.

    Náhradníci: Suchý – Hepp, Daněk, Maška, Hansl, Michálek.

    Rozhodčí: Mikula – Mrázek, Hanák

    Diváci: 320
    bahis siteleri