Bystrc – Blansko 2:2 (kon.)
konec
FC Dosta Bystrc-Kníničky
2:2 (1:1)
FK Blansko
Neděle 18.08.2013, 16:30 • FC Dosta Bystrc - Kniničky • Divize skupina D
     
    89
    Vedení na stranu Bystrc mohl překlopit Kubíček, který se prokličkoval za hranici vápna a fantastický zákrok předvedl Juran, který míč vytáhl míč mířící pod břevno.
     
    87
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Hosté vsadili vsadili na jednu kartu a dočkali se zasloužené odměny. Zouhar utekl po pravé straně a našel před bránou volného DAVIDA MÜLLERA, který byl na zadní tyči úplně volný a doklepl míč do sítě. Dosta reklamovala ofsajd, sudí však byli proti. 2:2.
     
    84
    Střídání v týmu FC Dosta Bystrc-Kníničky: ze hřiště odchází Fiala, přichází Kratochvíl.
     
    82
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Nečas, přichází Michálek.
     
    81
    Blansko také střídá. Místo Robina Buchty nastupuje na zbytek utkání Daněk.
     
    80
    Dosta potřetí střídá. Odchází výborně hrající Doležel, obranu jde posílit Urbánek.
     
    75
    Střídání v týmu FK Blansko: ze hřiště odchází Skoupý, přichází Hepp.
     
    72
    Bystrc právě vstřelila branku!
    Nedáš a dostaneš. Tohle legendární fotbalové pravidlo zaúřadovalo. Bystrc nebyla lepší, měla obrovské štěstí, že neinkasovala. A pak se urodil brejk, který zakončil hokejovým způsobem LUBOŠ KOŠULIČ. Obešel gólmana, udělal mu kličku a do prázdné brány zavěsil.
     
    71
    Pojďme se ale věnovat aktuálním záležitostem na hřišti. Střídající Hansl zahrával z třiceti metrů standardku a to byla přátelé pořádná pumelenice. Sehnal míč neviděl, na poslední moment jej zasáhl špičkou rukavic na břevno. Od něj se míč dostal od obránců Bystrce do bezpečí.
     
    65
    Blansko také střídá. Dolů jde autor hostující trefy Trtílek, který má odpracovanou solidní šichtu, na plac vstupuje Hansl.
     
    62
    Trenér Kugler se rozhodl hned dvakrát střísat. Místo Přichystala s Březinou přichází Kubíček a Šplíchal.
     
    53
    Prvním potrestaným hráčem utkání je Petr Šíp, který musel ve střehu hřiště zatáhnout za záchranou brzdu.
     
    50
    Je tu opět to, o čem byla řeč dřív. Blansko vyprodukovalo další smrtící brejk. Hned trojice hráčů se řítili proti jednomu obránci, ale vše bylo nakonec překombinované a obránce Jirásek spolu s brankářem Sehnalem celou situaci ustáli.
     
    40
    U řeky Svratky se dějí věci. Po pravé straně pronikl domácí Březina, přihrál do vápna na Luboše Košuliče, který chvíli čekal a přemýšlel co udělá, nakonec vypálil a trefuje levou tyč Juranovy brány!
     
    36
    Bystrc právě vstřelila branku!
    Místo toho udeřilo na druhé straně. Outrata na pravé straně vybojoval míč a prudkým centrem, respektive střelou, našel na malém vápně JANA DOLEŽELA, který ranou z první překonává brankáře Jurana. Střela těsně nad zemí proskotačila do sítě. Vyrovnáno 1:1.
     
    35
    Blansko mohlo přidat druhou branku. Skoupý zahrával standardku z pětadvaceti metrů a chybělo opravdu maličko. Míč jen těsně minul levou tyč Sehnalovy brány.
     
    30
    Blansko právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z první akce do vedení. Ač měl JAN TRTÍLEK zdravotní problémy a odpočíval za lajnou, po chvilce oddechu vběhl na hřiště, naběhl si do pokutového území, Pospíšil jej tam přesně našel a Trtílek ranou z voleje překonal Sehnala.
     
    23
    První velká šance dnešního zápasu. Domácí Doležel dostal ideální centr za obranu soupeře a sám běžel na brankáře Jurana. Ten však perfektně zmenšil střelecký úhel a znemožnil tak Bystrci gólovou radost.

    Roman Zajíček

    Branky: 36. Doležel, 72. Košulič – 30. Trtílek, 87. Müller

    Karty:   53. Šíp (BYS)


    FC Dosta Bystrc-Kníničky: Sehnal – Marák, Fousek, Outrata, Jirásek (K), Košulič, Šíp, Doležel (80. Urbánek), Fiala (84. Kratochvíl), Přichystal (62. Kubíček), Březina (62. Šplíchal). Trenér: Michal Kugler.

    Náhradníci: Bogner – Urbánek, Kratochvíl, Dolina, Kubíček, Šplíchal.

    FK Blansko: Juran – Skoupý (75. Hepp), Müller, Zouhar, Pospíšil, Nečas (82. Michálek), Trtílek (65: Hansl), Horáček, Buchta (81. Daněk), Gromský, Bubeníček (K). Trenér: Jiří Hajský.

    Náhradníci: Suchý – Hepp, Daněk, Maška, Hansl, Michálek.

    Rozhodčí: Mikula – Mrázek, Hanák

    Diváci: 320
    bahis siteleri