Mönchengladbach – W. Brémy 4:1 (kon.) | Hannover – Mohuč 4:1 (kon.) | Wolfsburg – Hertha 2:0 (kon.)
Norimberk – Augsburg 0:1 (kon.) | Hamburg – Braunschweig 4:0 (kon.) | Schalke – Leverkusen 2:0 (kon.)
konec
Hamburger SV
4:0 (2:0)
Eintracht Braunschweig
Sobota 31.08.2013, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hamburg právě vstřelil branku!
    K exekuci přímého kopu se postavil sám faulovaný HAKAN CALHANOGLU, který parádní střelou do pravého horního rohu dává už na 4:0! To je produktivita, za deset minut na hřišti se Çalhanoğlu dokázal prosadit dvakrát!
     
    80
    Hamburg právě vstřelil branku!
    To je střídání! HAKAN CALHANOGLU se chvíli po svém příchodu dokázal prosadit, a to opravdu překrásně. Na hranici velkého vápna natáhl ke střele, které zaplula až k levé tyči.
     
    17
    Hamburg právě vstřelil branku!
    HSV vede o dva góly! Celá akce znovu začala od brankáře Reného Adlera, jenž odkopem přes celou délku hřiště našel prostor, kam si naběhl Maximilian Beister. Ten předběhl nedůsledného obránce hostů Kessela, a poté už jen nabídl balon jako na stříbrém podnose JACQUSI ZOUAOVI, pro kterého nebyl sebemenší problém zamést s míčem do sítě! 2:0!
     
    7
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Domácí z první vážnější šance skórují! Dlouhý odkop od Adlera prodloužil Zoua na Beistera, ten z první chtěl svou nahrávkou najít kapitána Hamburku van der Vaarta. Jeden z obránců Eintrachtu však zahrál rukou, domácí útočník ji u rozhodčího reklamovat. Hlavní sudí však nechal hru běžet. Od ruky hostujícího obránce se míč odrazil do vápna, kde dobíhal RAFAEL VAN DER VAART, enž ve skluzu uklidil balon za Davariho!

    David Jahoda

    Branky: 7. van der Vaart (Beister), 17. Zoua (Beister), 80. Çalhanoğlu, 90+1. Çalhanoğlu

    Karty:   73. Jiráček (HAM), 87. Zoua (HAM) – 32. Doğan (EBR), 56. Theuerkauf (EBR), 60. Bellarabi (EBR), 64. Jackson (EBR)


    Hamburger SV: Adler – Lam, Westermann, Djourou (72. Sobiech), Diekmeier – Arslan, van der Vaart (C) (79. Çalhanoğlu), Badelj (30. Rincón), Jiráček – Zoua, Beister
    Eintracht Braunschweig: Davari – Kessel, Bičakčić, Doğan (C), Reichel – Bellarabi, Vrančić, Theuerkauf (64. Oehrl), Hochscheidt (64. Boland) – Kumbela, Jackson

    Rozhodčí: Kircher – Kempter, Schiffner

    Diváci: 51 000
    bahis siteleri