Évian TG – Lyon 2:1 (kon.) | PSG – Guingamp 2:0 (kon.) | Bastia – Toulouse 2:1 (kon.)
Lorient – Valenciennes 1:0 (kon.) | Remeš – Nantes 0:0 (kon.) | Rennes – Lille 0:0 (kon.)
Sochaux – Ajaccio 0:0 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:0 (0:0)
FC Nantes
Sobota 31.08.2013, 20:00 • Stade Auguste Delaune • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Poslední šanci na gól mají na svých kopačkách hosté. Přímý volný kop z pravé strany. Vzdálenost 33 metrů.
     
    87
    Poslední střídání dnešního zápasu. Lucas Deaux toho má evidentně plné brejle, a tak pouští na hřiště mladého Biramu Tourého.
     
    82
    Domácí se dožadují pokutového kopu. Oswaldo Vizcarrondo zahrál podle nich ve vápně rukou. Sudí Varela se s touto myšlenkou neztotožňuje. Hraje se dál.
     
    79
    Poslední výměna hráčů na domácí straně. Gaëtan Courtet přichází rozhodnout dnešní duel. Takový scénář by si jistě přál Antoine Devaux, který mu uvolňuje místo.
     
    76
    Fabrice Pancrate střídá unaveného Jordana Veretouta.
     
    73
    Možnost střídání využívá také FC Nantes. Hřiště opouští Fernando Aristeguieta, opačným směrem utíká Serge Gakpé.
     
    69
    Hosté se v 6 lidech valí na čtyřčlennou obrannou formaci domácích. Filip Đorđević ale nepochopitelně posílá míč jen do rukavic Agassy. To chtělo nahrávku do druhé vlny.
     
    66
    Nenápadný centr jemně líznul hlavou Filip Đorđević a k překvapení všech zúčastněných zazvonila levá tyč! Následná dorážka Aristeguiety minula cíl o milimetry. Největší šance zápasu!
     
    55
    Tak to je nešťastný moment pro Stade de Reims. Franck Signorino nepobyl na hřišti ani deset minut a musí být kvůli zranění vystřídán. Na jeho místo nastupuje Grzegorz Krychowiak.
     
    46
    Domácí o přestávce připravili první střídání v dnešním utkání. Atmosféru zápasu okusí Franck Signorino. Odpracováno má Aïssa Mandi.
     
    34
    Trenér FC Nantes, Michel Der Zakarian, překvapivě stopnul míč Odaïru Fortesovi, který se snažil pláchnout po lajně, a mává na sudího: "Už byl v autu, já to viděl." Sudí zdvihá varovný prst, že podobné Mourinhoviny trpět rozhodně nebude. Nicméně zároveň uznává, že Fortes už v zámezí opravdu byl. Tolik popis zatím nejzajímavější situace dosavadního průběhu utkání.
     
    29
    Lucas Deaux pobavil přítomné fanoušky, když se pokoušel odcentrovat do pokutového území. Místo balonu totiž trefil svou druhou nohu a padl k zemi jako podťatý.
     
    4
    Fernando Aristeguieta se ocitl sám před Kossim Agassou, ale nejvhodnější moment ke střele prováhal. Mrštný brankář domácích se mu vrhl pod nohy a útočník Nantes ani nestihl vypálit.

    Pavel Zeman

    Branky:


    Stade de Reims: Agassa – Glombard, Tacalfred (C), Weber, Mandi (46. Signorino, 55. Krychowiak) – Albaek, Devaux (79. Courtet), Oniangué – Fortes, Charbonnier, Atar
    FC Nantes: Riou – Cissokho, Djilobodji, Vizcarrondo, Cichero – Bedoya, Deaux (87. Touré), Veretout (76. Pancrate), Bessat – Aristeguieta (73. Gakpé), Đorđević (C)

    Rozhodčí: Varela – Philippe, Lompre
    bahis siteleri