Kometa Brno – Berani Zlín 1:4 (kon.) | Olomouc – Vsetín 9:2 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 0:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Pardubice 3:1 (kon.) | Č. Budějovice – Třinec 4:2 (kon.) | Jihlava – Vítkovice 3:5 (kon.)
Sparta – Chomutov 1:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
9:2 (3:0, 1:2, 5:0)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 20.09.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    57:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Valaši si z Hané povezou pořádný příděl. Při signalizovaném vyloučení se opřel do kotouče Škůrek, který při tom zlomil svou hůl. Přesto se kotouč došoural k brankovišti k volnému MILANU OSTŘANSKÉMU, který jej posunul za brankovou čáru. Asistence: Škůrek, Jergl.
     
    48:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci jsou při chuti a střílí již osmou branku. Na svědomí ji má slovinský obránce LUKA KRAIGHER. Asistence: Rajnoch.
     
    48:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci mají zřejmě pro tento zápas splněno. Z pravého kruhu vystřelil DAVID ŠKŮREK, jehož rána skončila za zády brankáře. Bez asistence.
     
    43:52
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté navyšují své vedení už na čtyři branky. Na pravé straně se protáhl DOMINIK BAUER, který z blízka překonal hostujícího brankáře. Asistence: Beták.
     
    41:45
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se na začátku třetí části dostávají do tříbrankového vedení. Betákův průnik sice gólman Veselý zastavil betonem, na dorážku MICHALA ZEZULY byl ale krátký. Asistence: Beták.
     
    34:32
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté tlumí nápor soupeře čtvrtou brankou. Rajnoch si na levém křídle všiml rozjetého TADEÁŠE KOCIÁNA, který ač měl kotouč na bekhendu, poslal jej nad lapačku Veselého přímo do horního růžku branky. Asistence: Rajnoch.
     
    29:23
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostujícímu celku se nejprve nepodařilo využít přečíslení, stejná trojice útočníků si ale o pár vteřin později spravila chuť. Báchor našel před brankovištěm koho jiného jak DOMINIKA TOBOLU, který svou druhou brankou v zápase snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Báchor.
     
    21:57
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se po necelých dvou minutách hry ve druhé části dočkali snížení. DOMINIK TOBOLA povtrdil roli nejlepšího střelce týmu, protlačil se s kotoučem až do brankoviště a se štěstím překonal brankáře Mory. Bez asistence.
     
    19:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí deset vteřin před přestávkou využili početní výhody, a do šaten tak půjdou s tříbrankovým vedením v zádech. Zpoza brány vybídl Jergl spoluhráče LUKÁŠE KRÁLÍKA, který snad na třikrát procedil kotouč za záda Veselého. Asistence: Jergl.
     
    17:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL RAJNOCH předvedl v samostatném nájezdu Forsbergovu kličku, po které kotouč pomalu doklouzal za brankovou čáru. Hanáci tak vedou o dvě branky.
     
    02:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hostující brankář se nyní musí hodně červenat. Pro vyhozený kotouč vyjel až k mantinelu, dostal se k němu ale i s dojíždějícím hráčem Mory, který šel s gólmanem do souboje. Odražený kotouč následně přistál na holi MICHALA ZEZULY, který jej tvrdou ránou poslal do odkryté branky. Bez asistence.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 3. Zezula, 18. Rajnoch (TS), 20. Králík (Jergl), 35. Kocián (Rajnoch), 42. Zezula (Beták), 44. Bauer (Beták), 49. Škůrek, 49. Kraigher (Rajnoch), 58. Ostřanský (Škůrek, Jergl) – 22. Tobola, 30. Tobola (Báchor)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Brančík, Kraigher, Rašner, Soukal, Brandýs, Hradil – Ostřanský (C), Králík, Jergl – Kocián, Fibrich, Rajnoch – Bauer, Beták, Zezula – Nedopil, Vrána, Markl.
    VHK ROBE Vsetín: Veselý (44. Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Zuzaník, Báchor, Vašíček, Hajda – Klečka, Kuchařík, Stanislav, Forch, Surý, Klíma, Jirušek, Neuwirth, Abdul, Tobola, Račický, Zvonek (C).

    Rozhodčí: Minář