Čeljabinsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Magnitogorsk – Vladivostok 4:1 (kon.) | Ufa – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Nižněkamsk – Novokuzněck 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Záhřeb 3:2 (2:1 po s.n.) | Čerepovec – Doněck 0:4 (kon.)
Mytišči – Minsk 3:2 (kon.) | Petrohrad – Spartak Moskva 4:1 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 20.09.2013, 15:00 • Ufa Arena (Ufa) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:59
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to je zase nečekaný zásah do týmu Ufy. Hosté opět z nenápadné akce skórují. JONAS ENLUND přitom využil jen obrovské hrubice Višněvského. Ten se před vlastním brankářem rozmýšlel, komu přihrát, až nabídl tutovku svému spoluhráči, jemuž více méně "asistoval". Enlund jí nepohrdl – nadvakrát z blízkosti překonal A. Volkova. Bez asistence.
     
    50:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přece se domácím podařilo srovnat. Chytře to nyní zahrál ALEXANDR STĚPANOV, který před Gajdučenkem vložil svou hůl do střely Gluchova z levé strany a tečoval puk za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alexej Gluchov, Brent Sopel.
     
    35:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Domácí si koledovali už dlouho a nevyplatilo se jim to. Novosibirsk se ujímá nečekaného vedení. VJAČESLAV BĚLOV nahodil ihned po vyhraném vhazování Lehtery puk od modré čáry, Lehtera se přitom snažil ještě dorážet. A. Volkov byl možná tak zmatený, že nevěděl, jakým směrem střela půjde, až mu nakonec proletěla mezi jeho betony. Asistence: Jori Lehtera.
     
    19:08
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté z ničeho nic minutu před koncem skórují. JONAS ENLUND se po střele od modré čáry od Bělova a skvělé práci dotírajícího Romanova, jenž perfektně stínil a otraovoval domácího brankáře, dostal k puku, který následně poslal za záda bezmocného A. Volkova. Asistence: Vjačeslav Bělov.
     
    00:22
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak to je perfektní start do utkání ze strany Ufy. Gajdučenko si pomalu nešáhl na puk a už inkasoval. NIKITA FILATOV nejprve vystřelil z levé strany, hostující gólman mu pokus vyrazil za branku. Jenže domácí útočník si pro puk sjel zpátky, objel bránu a bekhendem zakončil u druhé tyčky do poloodkryté svatyně. Asistence: Dimitrij Makarov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 1. Filatov (Makarov), 51. Stěpanov (Gluchov, Sopel) – 20. Enlund (Bělov), 36. Bělov (Lehtera), 53. Enlund


    Salavat Julajev Ufa: A. Volkov (V. Volkov) – Višněvskij, Sopel, Zubarev, Proškin, Babčuk, Kolcov, Isangulov, Gurkin – Makarov, Filatov, Hartikainen – Růžička, Chlystov, Zinovjev – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Stěpanov, Gluchov, Slepyšev
    HC Sibir Novosibirsk: Gajdučenko (Orechov) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Karavajev, Ignatovič, Ožiganov – Lehtera, Enlund, Romanov – Kugryšev, Kopejkin, Koskiranta – Monja, Sannikov, Ignatuškin – Karamnov, Lemťugov, Vorošilo – Šumakov

    Rozhodčí: Safiullov, Sergejev – Koposov, Otmachov
    bahis siteleri