Granada – Valencia 0:1 (kon.) | Sevilla – Rayo Vallecano 4:1 (kon.) | Elche – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
4:1 (1:0)
Rayo Vallecano
Středa 25.09.2013, 20:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    Souboj posledního s předposledním skončil vítězstvím Sevilly 4:1 a tak veledůležité tři body zůstaly doma. Hosté nakonec zápas dohrávaly pouze v devíti hráčích a také to jistě hrálo roli při tvorbě konečného skóre. Sevilla však zvítězila zcela zaslouženě, o její góly se postarala dvojice Rakitič – Bacca. Za Vallecano se do černého trefil Adrián Gonázelez.

    Sevilla tak opouští poslední příčku tabulky a na toto místo naopak padá Vallecano. Domácím se jistě v dalších kolech bude dýchat mnohem příjemněji.

    Z mé strany je to již úplně vše, program La Ligy však pokračuje už za pár minut zápasem Elche – Real Madrid a vložené 6. kolo se dohraje zítra třemi zápasy. (21:54:38)
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Situaci tři na dva zakončil Bacca (SEV) malinko sobecky, bylo vidět, že by rád završil hattrick, ale střela mu vůbec nesedla.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty, míč má v náručí Rubén (VLL).
     
    90
    V devadesáté minutě budou domácí rozehrávat rohový kop.
     
    89
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Míč nakonec přece jen končí v bráně, ale Sevilla se o vstřelení branky málem sama připravila. CARLOS BACCA se však dostal po odrazu od břevna k míči a do odkryté brány jej v pohodě dostal. Těsně před tím však míč téměř z čáry vykopl Gameiro, který trefil ze dvaceti centimetrů břevno. Vše však pro Sevillu dobře skončilo a Bacca tak podruhé dnes skóruje jednoduchým dohráním míče do prázdné branky.
     
    87
    Další ostrý zákrok ve středu hřiště a rozhodčí vytažením karty dává jasně najevo, že v konci zápasu nechce žádné problémy. Potrestaným hráčem je Bangoura (VLL).
     
    86
    S velkou pravděpodobností tak Sevilla opustí poslední místo tabulky a dostane se s pěti body přibližně na 14. místo. To Vallecano vystřídá právě Sevillu na poslední příčce. Samozřejmě toto vložené kolo se bude dohrávat ještě zítra.
     
    85
    Sevilla má konec zápasu plně pod kontrolou, nyní bude rozehrávat rohový kop a jistě nebude nikam spěchat.
     
    83
    Také mohl ihned přijít trest, ale vše zastavuje ofsajd. Nakonec však ani finální přihrávka nebyla přesná a tak domácí nemusí ofsajd až tak mrzet.
     
    82
    Viera (VLL) neustál situaci na trávníku a po naprosto zbytečném faulu vidí hned červenou kartu. Hosté tak mají již druhého vyloučeného hráče.
     
    81
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Jeden takový po akci až do kuchyně zakončil střídající CARLOS BACCA, který neměl problém po parádní přihrávce doťuknout míč do prázdné branky.
     
    80
    Vallecano i v deseti hráčích pochopitelně útočí a to zanechává velké mezery v obraně, kterou se snaží domácí využívat přes rychlé protiútoky.
     
    79
    Arbilla se zhostil rozehrání standardní situace po tomto faulu, ale bránu přestřelil velmi výrazně.
     
    78
    Trochowski (SEV) přišel do souboje o vteřinku později a místo míče tak zasáhl soupeře, za to přichází trest v podobě žluté karty.
     
    77
    Ze hřiště odešel dnes velmi aktivní Jairo, kterého nahrazuje Rabello (SEV).
     
    76
    Míč do pokutového území neletěl vůbec špatně, Arbilla (VLL) však zasáhl velmi dobře a míč dostal do bezpečí.
     
    75
    Sevilla vybojovala rohový kop, který bude rozehrán ještě před dalším avizovaným střídáním.
     
    73
    Střídání na straně Vallecana bylo hned dvojité, hřiště opustil Bueno a na jeho místo se postavil Fernández.

    Jozef Valenčík

    Branky: 17. Rakitić (pen.), 53. Rakitić, 81. Bacca (Gameiro), 89. Bacca – 55. Adrián González (Viera)

    Karty:   45+1. Cala (SEV), 45. Marin (SEV), 78. Trochowski (SEV) – 17. Arbilla (VLL), 52. Gálvez (VLL), 56. Ñíguez (VLL), 69. Mojica (VLL), 87. Bangoura (VLL)   66. Gálvez (VLL)   82. Viera (VLL)


    Sevilla FC: Beto – Coke, Cala, Pareja, A. Moreno – Jairo (77. Rabello), Mbia, Marin (70. Bacca), Rakitić (C), Čeryšev (16. Trochowski) – Gameiro.
    Náhradníci: Varas – Figueiras, Rabello, Trochowski, Cristóforo, Iborra, Bacca.

    Rayo Vallecano: Rubén – Arbilla, Baena (73. Larrivey), Gálvez, Mojica – Bangoura, Trashorras (C), Adrián González, Ñíguez, Viera – Bueno (73. S. Fernández).
    Náhradníci: Cobeño – N. Martínez, Castro, Cueva, Perea, Larrivey, S. Fernández.

    Rozhodčí: Mateu – Cebrián, Núnez

    Diváci: 27 943
    bahis siteleri