Nemšová – Žilina 0:1 (kon.) | Dunajská Lužná – Slovan Bratislava 0:3 (kon.)
konec
Dunajská Lužná
0:3 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Středa 25.09.2013, 16:00 • Dunajská Lužná • Slovenský pohár - Slovnaft cup
     
    Je dobojované, domáci fanúšik je spokojný s predvedenou hrou domácich, aj napriek prehre O:3. Do ďalšieho kola postupuje favorit dnešného duelu Slovan Bratislava. Futbal dnes v Dunajskej Lužnej bavil fanúšikov a tomu tlieskame. Pri ďalších priamych textových prenosoch do čítania priatelia. (17:46:49)
     
    Koniec zápasu.
     
    89
    Brunovský fauloval vo velkom vápne Mesárosa, rozhodca Paulík ukázal na biely bod. Loptu si postavil Vittek a penaltu nepremenil, domáci brankár mu ju bravúrne vychytal.
     
    89
    Už len niekoľko sekúnd riadneho hracieho času domáci v šanci, no gól nie a nie dať. Domáci v koncovke absolútne jaloví.
     
    83
    Domáci inkasujú aj tretí gól z kopačky ROBERTA VITTEKA, takže nakoniec to môže byť ešte nakladačka...
     
    82
    Nedáš – dostaneš sa potvrdilo aj v tomto stretnutí. Domáci nedokázali prekonať Poliačka, založili rýchly protiútok na ktorm konci bol FOŘT PAVEL, ktorý zavesil do prázdnej brány
     
    81
    Sura Patrik dal na povel tribúny odkial znel povel strieľaj, spoza šestnástky vystrelil a Poliaček mal plné rukavice práce, našťastie pre Slovan dokázal loptu skrotiť.
     
    77
    Domáci sa dostali pred bránu Slovana, no nedokázali ju ohroziť ani na dva pokusy. Stav zostáva nezmenený, hostia vedp o jeden gól.
     
    75
    Jakub Hrnčár videl z rúk Žltú kartu
     
    72
    Tréner Slovana Valovič Jozef strieda, z hry sťahuje autora gólu Filipa Hlohovského, nahradí ho Fořt.
     
    71
    Vittekovi skočila lopta pred jej zakončením mu stál v ceste už iba domáci brankár.
     
    69
    Šanca na druhej strane do ktorej sa dostal SLovan z pravej strany centroval loptu Hlohovský, na ktorú nabiehal Vittek no milimetrovú prihrávku nedoázal zúžitkovať.
     
    68
    Šancááááá domácich. Lopta sa dostala do veľkého vápna, kde bol najlepšie postavený Hrnčár Jakub, ktorý to oproboval, loptu však zázračne vyboxoval brankár Poliaček.
     
    66
    Pekná akcia domácich zakončená strelou spoza šestnástky Pipíška trafil loptu dobre, no tá nabrala nesprávny kurz, smerom nad horné brvno brány.
     
    65
    Domáci striedali, hraciu plochu opustil Martinka, ktorého nahradil Horváth.
     
    61
    Peltier, ktorý sa nedokázal strelecky presadiť v dnešnom stretnutí končí nahradil ho Robert VITTEK. Za velkého potlesku bol privítaný na hracej ploche.
     
    62
    Domáci striedajú, z hry odstupuje Peter SURA, ktorého nahradil brat Patrik SURA.
     
    58
    Stretnutie sa hrá pod taktovkou hosťujúceho mužstva, domáci kladú zatiaľ vytrvalý odpor a bránia sa statočne. No "nakladačka" ale aj remíza to ešte môžu byť. Takže bavíme sa futbalom v Dunajskej Lužnej.
     
    54
    Nakoniec sa dostal do šance Peltier, po samostantej akcii však domáceho brankára nedokázal prekonať. Domáci sa ubránili tlaku hostí, ktorý neustále tlačia na domácu bránu.
     
    52
    Jakúbek videl Žlté napomenutie, schytal to zaqfaul na domáceho hráča, ktorý sa snažil preniknúť do pokutového územia.

    Jozef Fajták

    Branky: 5. Hlohovský, 82. FOŘT, 83. Vittek

    Karty:   75. Hrnčár (DLU) – 52. Jakúbek (SBA)


    Dunajská Lužná: 31 Močko Róbert, 3 Sura Peter, 4 Brunovský Samo, 6 Kecsekeš František, 8 Puchner Maroš "K", 10 Pipíška Miroslav, 11 Martinka peter, 13 Hrnčár Jakub, Jackuliak Martin, 18 Chromý Filip, 20 Fieber Peter
    Náhradníci: 1 Pafčo Martin, 5 Tesárik Marek, 9 Horváth Peter, 14 Sura Patrik, 16 Pačaj Rudolf.

    ŠK Slovan Bratislava: 22 Poliaček Martin, 3 Niňaj Branislav, 4 Čikoš Erik, 7 Hlohovský Filip, 10 Žofčák Igor "K", 12 Mésáros Karol, 13 Serra Facundo, 21 Kolčák Kristián, 28 Vrablec Martin, 29 Jakúbek Matej, 77 Peltier
    Náhradníci: 30 Pútnocký Matúš, 6 Fořt Pavel, 8 Grendel Erik, 9 Halenár Juraj, 11 Milinkovič Marko, 18 Mamadou Bagayoko, 33 Vittek Róbert.

    Rozhodčí: PAVLÍK, Vindiš, Bednár
    bahis siteleri