Ried – Grödig 4:2 (kon.) | Sturm Graz – Wacker 1:0 (kon.) | Rapid – Wolfsberger 2:4 (kon.)
Admira – Austria 1:0 (kon.)
konec
SV Guntamatic Ried
4:2 (3:2)
SV Grödig
Sobota 28.09.2013, 16:30 • Keine Sorgen Arena, Ried im Innkreis • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    72
    Ried právě vstřelil branku!
    Ried skóruje z protiútoku po ubráněné zmíněné standardce. Jediní dva vysunutí hráči vně vápna se prosazují. Ke Gartlerovi se u postranní čáry na polovině hřiště dostal míč, který posunul na rozeběhnutého CLEMENSE WALCHA. Ten utekl obránci, udělal jednoduchou kličku brankáři a zasunul míč do prázdné brány.
     
    26
    Grödig právě vstřelil branku!
    No a je z toho i gól! V hloučku snad 15 hráčů se hlavou prosadil PHILIPP ZULECHNER. Gebauer reagoval pozdě.
     
    22
    Grödig právě vstřelil branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel. Jednoduchá akce z levé strany, odkud přiletěl na zadní tyč centr. PHILIPP HUSPEK neměl problém uklidit ho do brány, jelikož obránce Kragl si ho trestuhodně vůbec nevšímal.
     
    20
    Ried právě vstřelil branku!
    Další jednoduchý míč nakopnutý dopředu a další geniální práce Gartlera, který si balón zpracoval, odpoutal se od protihráčů, oběhl dva obránce a nezištnou přihrávkou naslepo do levé strany uvolnil ROBERTA ŽULJU a ten dává svůj druhý gól.
     
    16
    Ried právě vstřelil branku!
    Tohle byly dvě šance v jednom. Nepovedená střela z velké dálky znamenala geniální přihrávku za obranu pro Žulju, jenže jeho v gólovce vychytal Fend. Nicméně jak Hayden tak Zündel zaváhali a nechali zcela osamoceného RENÉ GARTLERA dorážet do odkryté brány.
     
    12
    Ried právě vstřelil branku!
    Příkladný důraz ukázal Gartler! Nakopnutý míč dopředu si Hayden chybně zpracovával na prsa, což se mu vymstilo. Gartler ho totiž obral o míč, který propadl za obranu na ROBERTA ŽULJE a ani Schubert, ani Hayden střelce nezastavili. Žulj sám před brankářem nezaváhal.

    David Bohata

    Branky: 12. Žulj, 16. Gartler, 20. Žulj, 72. Walch – 22. Huspek, 26. Zulechner

    Karty:   25. Riegler (RIE), 53. Ziegl (RIE), 55. Hinum (RIE), 61. Silva (RIE), 69. Kragl (RIE) – 7. Leitgeb (GRD), 80. Taboga (GRD), 83. Schubert (GRD)   37. Leitgeb (GRD)


    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Hinum, Kragl, Riegler, Reifeltshammer – Sandro Da Silva (64. Perstaller), Trauner, Hinum, Walch – Žulj, Gartler (87. Vastić)
    Náhradníci: Höbarth – Schicker – Wieser, Aydogu, Burghuber – Perstaller, Vastić

    SV Grödig: Fend – Zündel, Taboga, Hayden, Schubert – Elsneg, Leitgeb, Salamon (60. Boller), Huspek – Correa (39. Tschernegg), Zulechner (71. Trdina)
    Náhradníci: Stankovic – Nutz, Strobl, Karner – Tschernegg, Boller – Trdina

    Rozhodčí: Dominik Ouschan – Michael Baumann, Johannes König
    bahis siteleri