Ried – Grödig 4:2 (kon.) | Sturm Graz – Wacker 1:0 (kon.) | Rapid – Wolfsberger 2:4 (kon.)
Admira – Austria 1:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:4 (2:1)
RZ Pellets Wolfsberger AC
Sobota 28.09.2013, 19:00 • Stadion Gerharda Hanappiho • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    69
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Stadionem Rapidu se ozývá pískot a zcela po právu. Wolfsberger navyšuje vedení. Po rohovém kopu hlavičkoval jen do brankáře Novoty Topcagič, slovenský golman vyrazil před sebe, kde měl lehkou práci nikým nekrytý NEMANJA RNIČ, jež doklepl míč do brány a ve Vídni to začíná zavánět blamáží.
     
    56
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Tak tohle je pořádně vychlazená sprcha pro domácí fanoušky i hráče. Protiútok Pelletsu končí gólem. Po centru Kerheho se hlavou nemýlil MIHRET TOPCAGIČ, který dokonává obrat.
     
    51
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Ta sice gólem neskončila, stejně jako následný roh, poté však dostal míč Liendl, dostal se s ním až do pokutového území, odkud poslal střílenou přihrávku na SANDRA GOTALA, který ji tečí usměrnil do branky. Vlčí Hora stejně jako v minulém zápase smazává dvoubrankový handicap.
     
    30
    Pellets WAC právě vstřelili branku!
    Už jsem chtěl psát o tom, jak jsou hráči Vlčí Hory marní v útoku, když v tom nečekaně udeřili do černého. Domácí obrana neuhlídala Gotala, který vysoký centr odhlavičkoval na MICHAL LIENDL, který přesnou ranou snižuje stav utkání a dostává hosty zpátky do hry.
     
    20
    Rapid právě vstřelil branku!
    Nádherný okamžik! THOMAS PETSOS napřáhl z dobrých dvaceti metrů a jeho rána jako z kánonu málem protrhla síť. Domácí vedou již o dvě branky.
     
    10
    Rapid právě vstřelil branku!
    Do vedení se přece jen dostávají domácí. Ti zahrávali standartní situaci, k odraženému míči se dostal LOUIS SCHAUB, který se nemýlil.

    Václav Petrů

    Branky: 10. Schaub, 20. Petsos – 30. Liendl, 51. Gotal, 56. Topcagič, 69. Rnič

    Karty:   83. Palla (RVI) – 80. Sollbauer (WAC)


    SK Rapid Vídeň: Novota; Dibon, Trimmel, Sonnleitner, Palla, Petsos, Hofmann (61. Sabitzer), Pichler (74. Behrendt), Burgstaller (61. Grozurek), Boyd, Schaub
    Náhradníci: Behrendt, Schrammel, Radlinger, Sabitzer, Pavelič, Bajrami

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Dobnik; Rnič, Sollbauer, Standfest, Baldauf, Polverino, Kerhe, Gotal (77. Jacobo), De Paula, Liendl (88. Salentinig), Topcagič (72. Falk)
    Náhradníci: Suppan, Segovia, Jovanovič, Salentinig, Falk, Jacobo

    Rozhodčí: Drachta- Staudinger, Schüttengruber
    bahis siteleri