Chabarovsk – Lev 3:0 (kon.) | Vladivostok – HC Slovan 3:1 (kon.) | Novokuzněck – Riga 0:2 (kon.)
Novosibirsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Čerepovec 3:1 (kon.)
Kazaň – Petrohrad 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Mytišči 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Čtvrtek 03.10.2013, 15:00 • Arena Metallurg (7 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:00
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Troufám si tvrdit, že je hotovo. Z rychlé brejku se prosazuje JEVGENIJ GRIGORENKO. Nejdřív sice pálil Hodgman pouze do Garnettových betonů, odraženého kotouče se však ujal právě Grigorenko a trefil se přesně do levého horního růžku. Asistence: Justin Hodgman, Denis Platonov.
     
    36:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A tak přichází trest na druhé straně. Ač byl Zaripov v tísni, dokázal přeci jen bekhendem poslat kotouč před bránu, kde byl připravený SERGEJ MOZJAKIN. Domácí útočník prokázal obrovský důraz a poskakující puk před Garnettem snad natřikrát protlačil do sítě. Obrovská chyba obrana Traktoru, která ruského hokejistu nechala úplně volného a před bránou si dělal takřka co chtěl. Asistence: Danis Zaripov, Jan Kovář.
     
    18:08
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Početní výhoda sice využita nebyla, ale ten tlak gradoval a vedeni si domácí mužstvo bezpochybně zasloužilo. Gól to byl poněkud šťastný, ale i takové občas padaji. Z pravého kruhu poslal přihrávku Lee na brusle SERGEJE MOZJAKINA, který ten kotouč netrefil vůbec dobře, ale možná tím zmátl Garnetta, jenž na přízemní střelu nestačil vůbec zareagovat. Asistence: Chris Lee, Jan Kovář.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 19. Mozjakin (Lee, Kovář), 37. Mozjakin (Zaripov, Kovář), 57. Grigorenko (Hodgman, Platonov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Birjukov, Ibragimov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Metljuk – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Šenfeld, Gulaš, Kazionov – Hodgman, Timkin, Potěchin – Kosov, Grigorenko, Malinovskij, Platonov. Trenér: Mike Keenan.
    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Bondarev, Kondratěv, Rjabykin, Vasilčenko, Guskov, Katičev, Fljagin – Dugin, Bulis, Panov – Kontiola, Kosticyn, Čistov – Glinkin, Kurjanov, Mokin – Kokujov, Osnovin, Sajustov, Valejev. Trenér: Valerij Bělousov.

    Rozhodčí: Anisimov, Romaško – Zacharenkov, Sadovnikov
    bahis siteleri