Montpellier – Lyon 5:1 (kon.) | Bordeaux – Sochaux 4:1 (kon.) | Marseille – PSG 1:2 (kon.)
konec
Montpellier HSC
5:1 (2:0)
Olympique Lyon
Neděle 06.10.2013, 14:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    83
    Tak si to hosté vyžerou až do samotného konce. Za druhou žlutou kartu je vyloučen Gonalons (LYO), který naprosto zbytečně zajel do protihráče a odchází tak do sprch.
     
    58
    Montaňa dostal fantastickou přihrávku a snažil se obhodit si brankáře Lopese kličkou, ten jej však poslal k zemi a vidí za to žlutou kartu.
     
    42
    Další hraniční zákrok v pokutovém území se nepíská a následně je naopak potrestán zákrok Gonalonse (LYO) ve středu hřiště. Už předchozí zákrok v šestnáctce mohl klidně skončit pokutovým kopem pro Olympique.
     
    40
    Rozhodčí celou situaci posoudil jako faul Montaña (MON), který se tak do statistik zapisuje kromě gólu také žlutou kartou.
     
    29
    Na hřišti se nám začíná přiostřovat a tentokráte to žlutou kartou odnesl domácí hráč, Sanson (MON) zastavil rozbíhající se akci soupeře a rozhodčímu se jeho zákrok nelíbil.
     
    27
    První žlutá karta zápasu je zde a uviděl ji Bedimo (LYO), který přišel v souboji o míč a následně Camaru poslal tvrdě k zemi.

    Jozef Valenčík

    Branky: 16. Montaño (Cabella), 45. Mounier (Cabella), 59. Cabella, 66. Cabella, 68. Montaño (Cabella) – 47. Lacazette

    Karty:   29. Sanson (MON), 40. Montaño (MON) – 27. Bedimo (LYO), 42. Gonalons (LYO), 58. Lopes (LYO)   83. Gonalons (LYO)


    Montpellier HSC: Jourdren – Marveaux, Congré, Hilton (C), El Kaoutari – Stambouli, Cabella (76. Martin), Sanson – Camara, Montaño (81. Herrera), Mounier (70. Bakar).
    Náhradníci: Pionnier – Mézague, Martin, Dabo, Tinhan, Herrera, Bakar.

    Olympique Lyon: Lopes – Ferri, Fofana, Koné, Bedimo – Mvuemba (61. Danic), Grenier, Gonalons (C) – Lacazette, Gomis (82. Malbranque), Briand (61. Pléa).
    Náhradníci: Gorgelin – Zeffane, Sarr, Pléa, Malbranque, Danic, Tolisso.

    Rozhodčí: Lannoy – Dansault, Cano
    bahis siteleri