Montpellier – Lyon 5:1 (kon.) | Bordeaux – Sochaux 4:1 (kon.) | Marseille – PSG 1:2 (kon.)
konec
Montpellier HSC
5:1 (2:0)
Olympique Lyon
Neděle 06.10.2013, 14:00 • Stade de la Mosson (Montpellier) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    68
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak tomuto se říká vraždění neviňátek! Cabella zatáhl míč po levé straně a přesným centrem našel hlavu VICTORA MONTAŇU, který zamířil hlavičkou naprosto nekompromisně do protipohybu brankáře.
     
    66
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Tak je zřejmě definitivně rozhodnuto, jeden z domácích hráčů sice stál ve chvíli přihrávky v ofsajdu, ale nezapojil se vůbec do hry a tak mohl REMY CABELLA svou další brankou poslat Montpellier už do vedení o tři góly. Cabella si při zakončení počínal velmi zkušeně a nedal Lopesovi žádnou šanci.
     
    59
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Na bílou značku si míč postavil REMY CABELLA a s velkým přehledem poslal míč k tyči a navyšuje vedení domácích. Pokutový kop tak Montpellieru velmi výrazně pomohl a opět za to mohl rychlý protiútok, po kterém se penalta pískala.
     
    47
    Lyon právě vstřelil branku!
    Tak co k tomuto dodat. Druhý poločas nám začal opravdu velmi ofenzivní hrou a akcie Lyonu na body v tomto zápase pozvedl ALEXANDRE LACAZETTE, před jehož střelou domácí brankář Jourdren malinko zaváhal a již nedokázal míč zachytit.
     
    45
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Jenže z následného rohu se Montpellier přece jen prosazuje, na přesně kopnutý míč Cabelly si naskočil ANTHONY MOUNIER a posílá tak svůj tým před koncem poločasu do dvoubrankového vedení.
     
    16
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Další neuvěřitelný zmatek v pokutovém území Lyonu nakonec končí první brankou zápasu. Po sérii výtečných přihrávek se míč dostal až do blízkosti brány, napoprvé ještě dokázal Lopes zázračně míč vyrazit, jenže poté se kulatý nesmysl odrazil na kopačku VICTORA MONTAŇA, který propálil vše před sebou.

    Jozef Valenčík

    Branky: 16. Montaño (Cabella), 45. Mounier (Cabella), 59. Cabella, 66. Cabella, 68. Montaño (Cabella) – 47. Lacazette

    Karty:   29. Sanson (MON), 40. Montaño (MON) – 27. Bedimo (LYO), 42. Gonalons (LYO), 58. Lopes (LYO)   83. Gonalons (LYO)


    Montpellier HSC: Jourdren – Marveaux, Congré, Hilton (C), El Kaoutari – Stambouli, Cabella (76. Martin), Sanson – Camara, Montaño (81. Herrera), Mounier (70. Bakar).
    Náhradníci: Pionnier – Mézague, Martin, Dabo, Tinhan, Herrera, Bakar.

    Olympique Lyon: Lopes – Ferri, Fofana, Koné, Bedimo – Mvuemba (61. Danic), Grenier, Gonalons (C) – Lacazette, Gomis (82. Malbranque), Briand (61. Pléa).
    Náhradníci: Gorgelin – Zeffane, Sarr, Pléa, Malbranque, Danic, Tolisso.

    Rozhodčí: Lannoy – Dansault, Cano
    bahis siteleri