Vítkovice – Třinec 2:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:4 (kon.) | Zlín – Liberec 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 4:1 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.) | Sparta – Pardubice 3:0 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Pátek 18.10.2013, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí slaví. Polanský nahrál kotouč nalevo na DAVIDA KVĚTONĚ, který byl sice bráněn Stehlíkem, ale přesto vypálil, puk se odrazil od Málka, třinecký útočník se Stehlíkovi vymanil a dorazil puk do branky – 2:3. Asistence: Jiří Polanský, Martin Adamský.
     
    47:58
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je opět srovnáno! Roman si s pukem objížděl branku, ale v poslední chvíli nahrál puk zpět kolem tyče na číhajícího VLADIMÍRA SVAČINU, což Hrubec vůbec nečekal – 2:2. Asistence: Ondřej Roman.
     
    38:44
    Třinec právě vstřelil branku!
    Téměř ve stejném čase jako v předchozí třetině přidávají hosté druhou branku. Polanský nahrával k modré na MARTINA ADAMSKÉHO, který se před kruhem napřáhl – a Málek jen promáchl lapačkou – 1:2. Asistence: Jiří Polanský.
     
    18:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru, když se přesnou trefou od modré čáry prosadil LUKÁŠ ZÍB. Asistence: Martin Růžička, Marek Zagrapan.
     
    01:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A sázku vyhrávají vítkovičtí! Po pokusu Huny se puk dostal k VLADIMÍRU SVAČINOVI, který otevírá skóre – 1:0. Asistence: Rudolf Huna, Karol Sloboda.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 2. Svačina (Huna, Sloboda), 48. Svačina (Roman) – 19. Zíb (Růžička Martin, Zagrapan), 39. Adamský (Polanský), 58. Květoň (Polanský, Adamský)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) – Štencel, Barinka, Sloboda, Kudělka, Stehlík, Kovář, Pastor – Strapáč, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Káňa, Hlinka, Szturc – Vandas, Valčák, Šedivý
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Konrád) – Hrabal, Galvas, Roth, Linhart, Roupec, Zíb, Kania – Růžička Martin, Bonk, Zagrapan – Květoň, Polanský, Adamský – Gorshkov, Rákos, Varaďa – Matuš, Růžička Marek, Rufer

    Rozhodčí: Hodek, Horák – Tošenovjan, Hlavatý

    Diváci: 8 454
    bahis siteleri