Nitra – Žilina 5:3 (kon.) | Martin – Košice 1:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:3 (kon.)
Skalica – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 18.10.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Príjemny podvečer zo zvolenského zimného štadióna!

    Naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport extraliga dnes napíše svoje 13. pokračovanie sezóny 2013/2014 a ja Vás pri ňom srdečne vítam! Už od 18:00 si to medzi sebou rozdajú dve tradičné slovenského hokejové "bašty" HKM ZVOLEN a DUKLA TRENČÍN a redakcia onlajny.eu vyslala aj na tento duel svojho redaktora, teda mňa, aby som Vám mohol priblížiť najdôležitejšie, či menej dôležité okamihy tohto stretnutia!

    Z komentátorského miesta Vás všetkých zdraví a príjemne prežitý čas pri našom online prenose praje Jakub Bartko.

    Poďme si už teda postupne priblížiť aktuálnu formu a dianie u oboch aktérov dnešného stretnutia...
     
    HKM ZVOLEN – Domáci hokejisti uradujúceho majstra si neprinášajú do zápasu s trenčianskou Duklou príliš dobrú formu. Bryndziari ťahajú nelichotivú, už štvorzápasovú sériu bez víťazstva a čo je horšie, Zvolenčanom patrí v tabuľke nepopulárna 10. a teda posledná pozícia s 13 bodmi a negatívnym skóre 23:32. Zvíťaziť dokázali len v štyroch z 13-tich odohratých zápasov (Nitra – 2:0, Trenčín – 2:1, HK Orange 20 – 3:2, Poprad – 3:2), raz prehrali po samostatných nájazdoch (Martin – 3:4sn) a až 8 prehier zaknihovali v riadnom hracom čase! V už spomínaných posledných štyroch zápasoch prehrali postupne s Košicami (2:5), s Nitrou (1:4) s Martinom (3:4sn) a naposledy podľahli v prestížnom pohohronskom derby Banskej Bystrici (1:2).

    Zaujímavá a určite už dlhší čas očakávaná zmena sa udiala na trénerskom poste HKM, kde neúspešne pôsobiaceho Čecha Lubomíra Oslizla nahradil na pozícii hlavného trénera slovenská trénerská legenda, Július Šupler. Tento skúsený 62- ročný kouč začínal trénerskú kariéru v Poprade, neskôr viedol Liptovský Mikuláš, Trenčín, bol asistentom v Portlande vo WHL, hlavným trénerom v Slovane Bratislava, Jaroslavli, Rige, CSKA Moskva a naposledy pôsobil v minulej sezóne v tíme KHL Donbass Doneck, s ktorým ale nedokázal postúpiť do play off a tak s ním vedenie ukrajinského klubu rozviazalo predčasne zmluvu. Šupler viedol aj našu národnú reprezentáciu a to hneď dvakrát, v rokoch 1993 až 1996 a potom 2006 až 2008. Asistenta vo Zvolene mu bude robiť Jaroslav Török, ktorý v tejto istej pozícii dokázal minulý rok vybojovať s HKM titul majstrov Slovenska.
    Uvidíme, či sa bude tímu spod Pustého hradu pod touto novou trénersku dvojicou dariť lepšie ako v minulých dueloch. Šancu na prvé body majú už dnes v domácej premiére...
     
    DUKLA TRENČÍN – Hostia sú v inej pozícii ako hráči HKM. Z posledných piatich zápasov si na konto pripísali štyri výhry, v tabuľke sa nachádzajú so 17 bodmi na 8. mieste so skóre 33:39! Celková bilancia tímu spod hradu Matúša Čáka je nasledovná: 4 (výhra v riadnom hracom čase) – 2 (výhra po pp alebo sn) – 1 (prehra po pp alebo sn) – 6 (prehra v riadnom hracom čase). Poďme si trošku priblížiť posledné zápasy a výsledky Trenčína pred týmto duelom. Najskôr porazili po samostatných nájazdoch Martin (3:2), potom vyhrali v riadnom hracom čase postupne s Banskou Bystricou (3:0), so Žilinou (3:5) a s Piešťanmi uspeli tesne 1:2. V utorok v zatiaľ poslednom 12. kole podľahli doma silnej Skalici 1:3.

    Dukle sa pred začiatkom tejto sezóny rozhodla pomôcť aj štvorica majstrov sveta a to konkrétne Rastislav Pavlikovský, Róbert Petrovický, Richard Lintner a zvláštnu príchuť bude mať dnešné stretnutie pre brankára Jána Lašáka, ktorý hokejovo vyrastal práve vo Zvolene. Určite ho tu príde podporiť množstvo členov rodiny a známi. Najnovšou akvizíciou v tíme Trenčína je skúsený obranca Juraj Ďurčo. Viac k pôsobeniu tohoto hráča v Dukle povedal jej športový manažér Jozef Daňo:"S Jurajom sme sa dohodli, že za nás odohrá najbližšie zápasy, ktoré sú na programe do reprezentačnej prestávky. Potom s ním budeme hovoriť o ďalšom pokračovaní v klube." Uplynulé tri roky odohral Ďurčo v maďarskom Szekesfehervári, ktorý pôsobí v nadnárodnej lige EBEL.V minulej sezóne nazbieral v 46 dueloch 13 bodov (6+7).
    V útoku majú Trenčania tiež staronovú posilu, a to svojho odchovanca, 28- ročného Vladímira Kútneho. Ten bol ešte v roku 2003 draftovaný do NHL klubom Detroit Red Wings. Do najprestížnejšej súťaže sa nakoniec neprebojoval, hoci tri roky pôsobil v juniorskej súťaži QMJHL. Po návrate na Slovensko pôsobil štyri roky v Trenčíne, neskôr hrával v Třinci a Banskej Bystrici. V minulej sezóne začínal v kazašskej lige, v tíme Pavlodar, sezónu nakoniec dohral vo francúzskom Mulhouse. Pre Duklu sú to určite významné posily, ktoré majú veľké skúsenosti a môžu pomôcť mlaíkom, ktorí tvoria väčšinu tímu Trenčína...
     
    Dnešný zápas sa bude hrať na Zvolenskom zimnom štadióne. Začiatky domovského stánku HKM siahajú do roku 1960-1961, kedy sa predstavitelia mesta rozhodli, že sa vybuduje oficiálna ľadová plocha určená na majstrovské zápasy. Keď už boli zabezpečené financie a spracované projekty, krátko po začiatku stavby prišlo z Prahy rozhodnutie o úsporných opatreniach podpísané prezidentom Novotným. Na jeho základe bola výstavba pozastavená. V polovici šesťdesiatych rokov bolo nariadenie o pozastavení stavby zrušené a bolo to odôvodnené tým, že dostavba si nevyžiada veľa investícií. Od roku 1965 do roku 1969 sa vystavala ľadová plocha, prevádzková budova a strojovňa. Zvolen tak vstúpil do SNHL na otvorenej ploche. Počas ďalších siedmich rokov sa podarilo plochu zastrešiť. V osemdesiatych rokoch sa pristavala druhá ľadová plocha, telocvičňa a ďalšie priestory. Ďalšia rekonštrukcia bola v roku 2001, kedy sa dobudovali reprezentatívne priestory, nad ľadovou plochou sa objavila „kocka“, ktorá bola koncom roka 2009 vymenená za novú. Pred sezónou 2006/07 sa špeciálnymi výstuhami spevnila strecha štadióna. V súčasnosti má Zvolenský zimný štadión kapacitu 5883 divákov, z toho 2633 na sedenie, 3000 na státie, 194 – VIP lóža a 56 – skyboxy.
     
    Aktuálna tabuľka Tipsport extraligy:

    1. Košice 13 39:24 29
    2. B. Bystrica 13 32:28 24
    3. Nitra 13 35:23 23
    4. Skalica 13 40:32 23
    5. Poprad 13 40:35 22
    6. Žilina 13 40:33 18
    7. Piešťany 13 25:29 18
    8. Trenčín 13 33:39 17
    9. Martin 13 27:39 16
    10. Zvolen 13 23:32 13
    11. SR 20 10 20:40 7
     
    Individuálne štatistiky hráčov oboch tímov:

    Kanadské bodovanie:

    Andrej Podkonický 4+6 (13. miesto) – Rastislav Pavlikovský 3+10 (5. miesto)

    Produktivita obrancov:

    Michal Juraško 2+2 (16. miesto) – Emil Bagin 2+3 (8. miesto)

    Percentuálna úspešnosť brankárov:

    Marek Šimko 91,92 % (10. miesto) – Ján Lašák 91,54 (11.miesto)
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško (C), Pichnarčík, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Chovan, Brabenec (A), Zuzin Peter – Baláž, Podkonický (A), Škvaridlo – Zuzin Lubor, Jurík, Puliš – Ďaloga, Čanky, Síkela

    Dukla Trenčín: Lašák (Nagy) – Lintner (A), Nemčík, Čerešňák, Novajovský, Pozník (C), Ďurčo, Bagin, Habšuda – Komínek, Pavlikovský, Mikula – Kútny, Rusnák, Klíma Lukáš – Troliga, Klíma Tomáš, Hudec – Vaculin, Nemček, Hlinka

    Rozhodca: Daniel Konc – Jobbágy, Smerek.
     
    Oba tímy sú už v plnom nasadení na predzápasovej rozcvičke. Hostia dnes budú hrať v žltých dresoch a domáci HKM v tmavomodrých.
     
    Ľadovú plochu máme upravenú a pripravenú na dnešné zápolenie.
     
    Na ľade je už sústredená aj rozhodcovská trojica dnešného zápasu.
     
    Všetci netrpezlivo čakajú na príchod hráčov.
     
    A už na ľad počnúc Radom Pulišom nastupujú hráči domáceho HKM Zvolen!
     
    Trenčania vedení zvolenským odchovancom Jánom Lašákom sú už pripravení takisto!
     
    Pred začiatkom stretnutia si ešte vypočujeme tóny slovenskej národnej hymny...
     
    Všetko je už pripravené na úvod duelu medzi Zvolenom a Trenčínom...Bavme sa hokejom priatelia!!
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    00:01
    Úvodné buly patrilo hosťujúcim hráčom.
     
    00:17
    Trenčania sa hneď usadili vo svojom útočnom pásme a snažia sa ohroziť bránu Mareka Šimka.
     
    00:53
    Puk im však bol odobratý a prichádzajú o pásmo.
     
    01:34
    Počas hry striedajú oba tímy.
     
    02:02
    Zvolenčania po dvoch minútach prvýkrát v obrannom pásme Dukly, ale nie nadlho.
     
    02:37
    Martin Ďaloga sa po ľavej strane predral do svojho útočného pásma, ale tam si ho hosťujúci hráči postrážili.
     
    03:15
    Trenčania zatiaľ výborne vykrývajú stredné pásmo a domáci s tým majú obrovské problémy.
     
    04:17
    Pokus Zvolenčanov o rýchlu priamočiaru akciu, ale puk na Škvaridla šiel na dlhú hokejku, Lašák ho radšej podržal na ľade...samozrejme ten puk, nie Škvaridla :)
     
    04:52
    Vladislav Baláž to skúšal z ľavej strany od modrej čiare, Lašák aj tentokrát pripravený.
     
    05:26
    Veľké súboje pri mantineli, rozhodcovi sa puk stratil z dohľadu a tak hru prerušuje. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    05:47
    Strela Mateja Síkelu z pravého kruhu nemohla trenčianskeho brankára výrazne ohroziť.
     
    06:33
    Prvý zvolenský útok robí hosťom zatiaľ najväčšie problémy.
     
    06:59
    Strelu Jána Muchu spomedzi kruhov kryje Lašák na svojej hrudi.
     
    07:28
    Zvolenčania sa teraz pred vlastnou bránou ponúkali jeden druhému kto odprace puk do bezpečia, až z toho mohol byť gól v ich sieti! Našťastie pre domácich, nikto z Trenčanov tam nebol.
     
    08:11
    Domáci tréner Šupler impulzívnou gestikuláciou diriguje svojich zverencov a nabáda ich k aktívnejšej hre a rýchlejšej rozohrávke.
     
    09:34
    Domáci zvýšili tempo a teraz sa zväčša hrá pred brankárom Lašákom, ktorý má plné ruky aj nohy práce
     
    10:03
    Zvolenčania ako dobre akciu začali, tak zle ju skončili...škoda.
     
    10:25
    Nahodený puk zo stredného pásma končí v Lašákovej lapačke. Vhadzovať sa bude po jeho pravej ruke.
     
    10:30
    Juraškova strela hneď z buly mierila len tesne vedľa ľavej tyčky trenčianskeho gólmana.
     
    11:27
    Zatiaľ sledujeme nie príliš zaujímavé stretnutia s minimom šancí. Verme, že sa to časom zlepší.
     
    12:37
    Milan Čanky sa z ničoho nič dostal k puku, cez stred ihriska prenikol až do svojho útočného pásma, snažil sa zakončiť bekhendom, ale tesne míňa Lašákovú bránu.
     
    13:29
    A máme tu prvé vylúčenie dnešného duelu. Juraj Ďurčo dostáva dve minúty za nedovolené bránenie
     
    13:57
    Obrovské šance HKM!!! Puk poskakoval pred bránou Dukly, Chovan s Petrom Zuzinom sa ho snažili niekoľkokrát doraziť do brány hostí, no neúspešne a posledný ich pokus kryje Lašák a ukľudňuje na čas svoj tím.
     
    14:21
    Ďalšie šance pre Zvolen, ale opäť výborný Ján Lašák!
     
    14:53
    Výborná presilovka domácich, ale čo z toho, keď góly nechodia...
     
    15:29
    Dukla Trenčín s piatimi hráčmi.
     
    16:10
    Hostia sa hneď po ubránení presilovky domácich dostali do svojho útočného pásma, ale je to bez strely na Šimka.
     
    17:30
    V týchto sekundách nevidíme nič, čoby stálo za spomenutie. Zatiaľ veľmi slabé stretnutie.
     
    18:22
    Zvolenčania sa teraz sami vyháňajú zo svojho útočného pásma a musia začať akciu odznova spoza vlastnej brány.
     
    19:04
    Množstvo nepresností na oboch stranách.
     
    19:44
    Tretina sa nám už zrejme len dohrá...
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    Skončila nám prvá tretina. Videli sme veľmi nezáživný hokej, bez vážnych šancí, ťažko povedať, ktorý z tímov bol aktívnejší...snáď ani jeden. Dúfajme, že sa nám hra v ďalšom priebehu zlepší a uvidíme aj nejaké góly.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:44.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:01
    Úvodné buly druhej tretiny patrilo Zvolenčanom.
     
    20:33
    Domáci zakladajú útočnú akciu spoza vlastnej brány.
     
    20:55
    Ďaleko sa však nedostali...
     
    21:31
    Druhá tretina nám začala tak, ako prvá, čiže biedne...
     
    21:57
    Ján Ťavoda úplne zbytočne oslabuje svoj tím, kedže pokračoval v hre bez prilby.
     
    22:22
    Zvolenčania sa zatiaľ dobre bránia a v pohode už druhýkrát vyhadzujú puk cez všetky čiary.
     
    23:10
    Prvý zákrok Mareka Šimka, vyrazil puk betónom mimo svojej brány.
     
    23:45
    Domáci sa aj teraz bránia vyhodením puku, presilová hra Dukly ostane zrejme nevyužitá.
     
    23:57
    HKM Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    24:25
    Zakázaným uvoľnením sa previnili hráči HKM, vhadzuje sa po pravej ruke Mareka Šimka.
     
    25:10
    Zvolenčania usadení dlhšiu dobu v obrannom pásme Dukly, ale chcelo by to už aj nejakú strelu, nie len posúvanie puku popri mantineli.
     
    26:05
    Martin Ďaloga z bezprostrednej blízkosti netriafa Lašákovú bránu!
     
    26:38
    Tomáš Klíma vystrašil Šimka, ale jeho puk minul bránu zvolenského gólmana.
     
    27:01
    Strelu švihom spomedzi kruhov od jedného z trenčianskych hráčov Šimko kryje.
     
    27:15
    Trenčín dal gól!
    Nenápadná akcia hosťujúceho tímu z Trenčína! Strela z ľavého kruhu od Ondreja Mikulu, ktorú Šimko len vyrazil pred seba do opačnej strany a nikým nekrytý TOMÁŠ KOMÍNEK nemal problém zasunúť puk do prázdnej zvolenskej brány! Asistencie: Ondrej Mikula, Rastislav Pavlikovský.
     
    28:40
    Milan Čanky teraz vyslal bombu od modrej čiary, Lašák vyrazil ramenom.
     
    29:24
    Domáci tlačia svojho súpera v jeho obrannom pásme, no bez striel sa góly nedávajú.
     
    29:28
    Druhýkrát v zápase oslabuje svoj tím Juraj Ďurčo. Tentokrát dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    29:40
    Obrovská šanca Zvolena na vyrovnanie priebežného stavu.
     
    30:19
    Peter Hraško strieľal puk na Lašáka, pred bránou už bol pripravený na dorážku Pichnarčík, ale bol málo dôrazný.
     
    30:32
    Dukla sa oslobodzuje vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    31:03
    Zvolen dal gól!
    Konečne krásna, rýchla akcia domáceho tímu! Všetko to začal zvolenský brankár Marek Šimko, ktorý nahral Michalovi Juraškovi, ten na ľavej strane našiel KAMILA BRABENCA, ktorý sa viacerými sťahovačkami uvoľnil do stredu ihriska a strelou švihom nad Lašákovú lapačku prekvapil všetkých zúčastnených! Asistencie: Michal Juraško, Marek Šimko.
     
    32:18
    Zvolenčania po vyrovnávajúcom góle hýria aktivitou a snažia sa dostať prvýkrát v zápase do vedenia.
     
    32:55
    Lubor Pokovič si ide sadnúť na dve minúty za hákovanie a Trenčín tak bude mať výhodu presilovej hry.
     
    33:27
    Trenčania sa na krátko usadili v obrannom pásme Zvolena, ale ozaj len na krátko.
     
    33:53
    Útočnú snahu hostí zastavuje ofsajdový verdikt.
     
    34:32
    Anton Pozník pálil od modrej čiary, Šimko vyráža ľavým betónom do rohu ihriska.
     
    34:39
    Hostia hrajú túto svoju presilovku veľmi zle.
     
    34:55
    HKM Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    35:28
    Ondrej Mikula narobil problémy zvolenskej obrane, gól však z toho nie je.
     
    36:28
    Stredné pásmo je veľmi prehustené a ani jeden z tímov sa nie a nie dostať cez neho.
     
    36:54
    Veľký problém pre Zvolen...Michal Chovan ostáva ležať na ľade vo veľkých bolestiach...Ján Lašák k nemu sympaticky hneď volá lekársku pomoc.
     
    36:54
    Chovan dostal puk priamo do operovaného kolena po bombe od svojho vlastného spoluhráča Jána Muchu. No niesom si istý, či toto ešte rozchodí.
     
    37:30
    Hrá sa ďalej, Trenčania rozbiehajú akciu spoza vlastnej brány po pravej strane klziska.
     
    38:05
    Ani v tejto časti hry sa nám hra výrazne nezlepšila, akurát, že sme aspoň videli dva góly.
     
    39:00
    Posledná minúta do konca druhej tretiny.
     
    39:42
    Nič zaujímavé nie je k videniu, tretina sa nám len dohráva.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    Skončila sa nám aj druhá tretina dnešného súboja. Opäť sme veľa šancí nevideli, ale pripomeňme si aspoň góly. Najskôr otvoril skóre hosťujúci Komínek v 28. minúte a v presilovej hre potom vyrovnával Kamil Brabenec po peknej súhre prvého zvolenského útoku.

    Ďalšia tretina začne približne o 19:30.
     
    Informácia o zdravotnom stave Michala Chovana:

    Od jeho pani manželky sa nám donieslo, že ten puk netrafil koleno, ktoré mu bolo v máji tohto roku operované. Bližšie informácie však už nemáme, verme však, že bude v poriadku a keď aj nie dnes, ale v ďalšom stretnutí už bude k dispozícii trénerovi Šuplerovi.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:23
    Výborná správa pre fanúšikov HKM. Michal Chovan je od začiatku tretej tretiny na ľade a v plnom nasadení!
     
    41:25
    Vyzerá to tak, že jeden zo zvolenských hráčov bol zasiahnutý hokejkou do tváre, vylučovať sa však nebude.
     
    41:50
    Ján Ťavoda nepresne rozohráva a posiela puk cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie.
     
    42:20
    Signalizované vylúčenie na strane hostí, ale puk držia hráči HKM.
     
    42:44
    Rastislav Pavlikovský odchádza na dve minúty za hrubosť.
     
    42:57
    Zvolenčania odohrali dnešné presilové hry veľmi dobre, jednu dokázali využiť, podarí sa im to aj tentokrát?
     
    43:25
    Hostia sa však zatiaľ dobre bránia.
     
    43:56
    Vlado Baláž strieľa z ľavého kruhu len do výstroje Jána Lašáka.
     
    44:13
    Ján Mucha vysiela tvrdý projektil na Lašáka, ten vyrážačkou vyráža do rohu ihriska.
     
    44:44
    Dukla Trenčín s piatimi hráčmi.
     
    44:57
    Peter Hraško vysoký oblúkom poslal puk na trenčianskeho brankára, ten ho radšej drží v lapačke a prerušuje hru.
     
    45:08
    Milan Jurík tečoval strelu od jedného zo svojich spoluhráčov, ale mimo bránu hostí.
     
    46:11
    Vladimír Kútny trošku vystrašil Šimka, ale ten bezpečne chytá.
     
    46:58
    Ján Mucha z bezprostrednej blízkosti netriafa Lašákovu bránu!
     
    47:50
    Sledujeme hluché sekundy bez šancí. Pomaly, ale isto sa mi začína zívať.
     
    48:35
    Vážení priatelia, rád by som vám aj napísal niečo zaujímavé, čoby vás zdvihlo zo stoličiek, ale nič bohužiaľ neprichádza...
     
    49:57
    Mám taký pocit, že Zvolenčania si ako tradične koledujú o inkasovanie gólu vo svojej sieti.
     
    50:35
    Dukla zapla na vyššie tempo a domáci s tým majú problémy.
     
    51:36
    Šanca aj na zvolenskej strane, no obrancovia Dukly si bez väčších problémov s týmto poradili.
     
    52:19
    Zakázané uvoľnenie, hra sa presunie pred Jána Lašáka.
     
    52:28
    Petrova Hraškova strela tečovaná mimo bránu hostí.
     
    53:05
    Trenčania roztočili kolotoč v obrannom pásme HKM, až teraz hra prerušená, keď Šimko prikryl puk na ľade.
     
    54:03
    Úplná nemohúcnosť domácich, ktorí akoby už nemali fyzických síl a nevládzu sa už ani len obzrieť za pukom.
     
    54:35
    Anton Pozník vystrelil veľmi tvrdú strelu, Marek Šimko chytá do lapačky.
     
    55:01
    Dnešné stretnutie sleduje 1 254 divákov.
     
    55:58
    Zvolen dal gól!
    Je tu gól domácich a obrovská radosť na zvolenskom zimnom štadióne!!! Divákov, ktorí už pomaly upadali do mikrospánku dokázal prebudiť až 4 minúty pred koncom zápasu obranca Zvolena PETER HRAŠKO! Ten to namieril rovno do pravého horného rohu Lašákovej brány a vymietol tam aj najmenšieho pavúčika. Asistencie: Peter Zuzin, Kamil Brabenec.
     
    56:57
    Prebudili sa aj fanúšikovia HKM, ktorí svojich ženú za trojbodovým zápisom!
     
    57:52
    Prečíslenie Zvolenčanov 2 na 1, ale Tomášovi Škvaridlovi skĺzol puk z čepele...veľká škoda pre domácich.
     
    58:25
    Ján Lašák sa už pýta von z brány.
     
    58:40
    Tak už sa z nej asi nedostane, Trenčania nepochopiteľne dostávajú trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche!
     
    58:40
    To už by domáci snáď mohli zvládnuť, či ...?
     
    59:28
    Puk končí v hľadisku, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    59:28
    Oddychový čas hostí.
     
    59:40
    Vyzerá to tak, že to domáci zvládnu...
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Máme tu koniec zápasu! Zvolenu sa konečne podarilo vyhrať zápas za tri body! Opäť však nestrelili viac ako dva góly, dnes ich to bude mrzieť určite oveľa menej ...zápas rozhodol 4 minúty a 2 sekundy pred koncom pekným gólom detviansky odchovanec Peter Hraško!

    Ja sa s Vami pre dnes lúčim, prajem Vám pekné prežitie víkendu a dovidenia pri ďalších prenosoch z hokejovej Tipsport extraligy! (20:02:19)

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 32. Brabenec (Juraško, Šimko), 56. Hraško (Zuzin, Brabenec) – 28. Komínek (Mikula, Pavlikovský)


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Pokovič, Juraško (C), Pichnarčík, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Chovan, Brabenec (A), Zuzin Peter – Baláž, Podkonický (A), Škvaridlo – Zuzin Lubor, Jurík, Puliš – Ďaloga, Čanky, Síkela
    HK DUKLA Trenčín: Lašák (Nagy) – Lintner (A), Nemčík, Čerešňák, Novajovský, Pozník (C), Ďurčo, Bagin, Habšuda – Komínek, Pavlikovský, Mikula – Kútny, Rusnák, Klíma Lukáš – Troliga, Klíma Tomáš, Hudec – Vaculin, Nemček, Hlinka

    Rozhodčí: Daniel Konc – Jobbágy, Smerek

    Diváci: 1 254
    bahis siteleri