Buffalo – Vancouver 0:3 (kon.) | Toronto – Carolina 2:3 (kon.) | NY Islanders – Edmonton 3:2 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Montreal – Columbus 5:3 (kon.) | Tampa – Minnesota 3:1 (kon.)
Florida – Boston 2:3 (kon.) | Ottawa – New Jersey 5:2 (kon.) | Chicago – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.)
Nashville – Los Angeles 1:2 (0:1 po s.n.) | Dallas – San Jose 4:3 (1:0 po s.n.) | Colorado – Detroit 2:4 (kon.)
konec
Florida Panthers
2:3 (0:2, 1:0, 1:1)
Boston Bruins
Pátek 18.10.2013, 01:30 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:40
    Brankář Panthers je na střídačce, domácí to zkouší v šesti!
     
    59:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velká rána pro Pantery! Boston se díky svému tlaku v samotném závěru dostává necelou minutu před koncem do vedení! Nepřehledné situace na brankovišti využil REILLY SMITH, který bekhendem po ledě dostal kotouč za Thomase – 2:3! Asistence: Patrice Bergeron a Torey Krug.
     
    54:00
    Florida právě vstřelila branku!
    Jenže i toto stačí ke srovnání! Obrovskou radost na stadionu odšpuntoval JESSIE WNCHESTER, který překonává Raska! Nutno však poznamenat, že mu práci velmi ulehčil Zdeno Chára, který smolně dostal puk do brankoviště a pro útočníka Floridy nebyl velký problém zvednout ho nad beton ležícího Raska – 2:2! Asistence: Nick Bjukstad.
     
    47:41
    Parádní samostatnou akci předvedl Iginla, který prosvištěl mezi obránci a dostal se až před Thomase. Zde volil bekhendovou kličku, kterou ale brankář Floridy fantastickým zákrokem zneškodnil!
     
    46:24
    Nyní si Florida trochu komplikuje situaci. Ruský obránce Dmitrij Kulikov (FLO) to totiž přehnal a za hru vysokou holí dostává hned 2 + 2 minuty! Boston má tak velkou šanci znovu se trochu více přiblížit k vítězství v zápase.
     
    43:30
    Velké zmatky udělal v defenzívě Floridy nepřesnou rozehrávkou Tim Thomas, který za brankou namazala střelci vedoucí branky Paillemu. Ten ze záporného úhlu zkoušel o betony vracejícího se Thomase dostat puk do branky, ten však prosvištěl brankovištěl a skončil až na modré čáře! Štěstí se nyní přiklonilo také na stranu Panterů.
     
    41:58
    Na druhé straně se poprvé ukázal slovenský útočník Tomáš Kopecký, který dostal zpoza branky ideální přihrávku do šance, střelou z první ale trefil ležícího Raska do betonu!
     
    38:24
    Po téměř čtyřiceti minutách hry nás čeká druhé dnešní vyloučen. Zbytečným podražením v útočné třetiny se totiž provinil Reilly Smith (BOS), který nyní bude trnout na trestné lavici. Florida má k dispozici první početní výhodu v dnešním duelu, jak s ní naloží?
     
    37:10
    Campbell mohl vrátit na stranu Medvědů dvoubrankový náskok, po přihrávce Pailleho se dostal až na dostřel k Thomasovi, kterého se pokusil prostřelil bekhendem. Brankář Panterů udržel domácí tým ve hře!
     
    32:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Máme zde velmi zajímavou zápletku! Domácí hokejisté dostali velmi dlouhou výhodu. V době, kdy to již vypadalo na přesilovou hru si vzal kotouč KRIS VERSTEEG a tvrdou ranou z prostoru mezikruží nedal Raskovi žádnou šanci – 1:2! Asistence: Jonathan Huberdeau a Tom Gilbert.
     
    22:11
    První formace Bostonu předvedl ukázkovou kombinaci, ze které nakonec vzniklo přečíslení dva na jednoho. Lučič v něm přiklepl kotouč na Iginlu, jemuž v první brance v novém dresu zabránil betonem přesouvající se Thomas!
     
    21:29
    Na druhé straně mohl hrubici jednoho z obránců Bruins potrestat mladí Huberdeau, sám byl však překvapen svoji šancí, a tak z první těsně minul Raskovu svatyni!
     
    12:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ač početní výhoda nevypadala nijak úspěšně, Medvěd ji nakonec využívají! Kombinace přinesla kotouč na modrou čáru na DOUGIEHO HAMILTONA, který tvrdou ranou příklepem propálil vše před sebou – 0:2! Asistence: David Krejčí a Zdeno Chára.
     
    11:16
    Dočkáme se první přesilové hry, šanci navýšit vedení dostanou hráči Bostonu. Za katr totiž nespokojeně odjíždí Matthias Shawn (FLO), který zahákoval na modré čáře ujíždějícího Bergerona.
     
    03:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nakonec jsou to hosté, kdo se v dnešním duelu prosazuje jako první! Po nadějných šancích Floridy chvíli prostoru dostal před Thomasem DANIELE PAILLE, který v samostatném úniku chytrou střelou zamířil pod víko domácí svatyně – 0:1! Asistence: Dennis Seidenberg a Matt Bartkowski.
     
    03:04
    Na druhé straně měl Tuuka Rask velké problémy se střelou Bjukstada! Jeho rána příklepem mu proklouzla za jeho záda, na poslední chvíli ale dokázal brankář Bostonu kotouč odpálit! Puk nakonec o centimetry brankovou čáru nepřešel!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Versteeg (Huberdeau, Gilbert), 54. Winchester (Bjukstad) – 4. Paille (Seidenberg, Bartkowski), 13. Hamilton (Krejčí, Chára), 60. Smith (Bergeron, Krug)


    Florida Panthers: Thomas – Gilbert, Campbell, Weaver, Kulikov, Gilroy, Gudbransson – Boyes, Barkov, Fleischmann – Versteeg, Gomez, Huberdeau – Kopecký, Bjugstad, Upshall – Matthias, Goc M., Winchester
    Boston Bruins: Rask – Boychuk, Chára, Bartkowski, Seidenberg, McQuiad, Krug – Iginla, Krejčí, Lucic – Eriksson, Bergeron, Smith – Caron, Kelly, Marchad – Thornton, Campbell, Palle

    Rozhodčí: Charron, Lee – Brisebois, Heyer
    bahis siteleri