Moser Medical Graz 99ers – Znojmo 4:1 (kon.)
konec
Moser Medical Graz 99ers
4:1 (2:0, 1:1, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 18.10.2013, 19:15 • Eisstadion Graz Liebenau • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:07
    Graz právě vstřelil branku!
    Téměř jistě je rozhodnuto. Sérii domácích šancí zakončuje gólem lotyšský mladík ZINTIS-NAURIS ZUSEVICS, který dokázal Wogerovu přihrávku propasírovat těsně za brankovou čáru. Asistence: Daniel Woger.
     
    36:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Přeci jen je tu gól Znojma. OLDŘICH HORÁK napřáhl na modré a trochu překvapivě překonává střelou na beton Stefanizsina. Bez asistence.
     
    29:44
    Graz právě vstřelil branku!
    Chvíli před polovinou zápasu už to se Znojmem vypadá špatně. OLIVIER LATENDRESSE se nejlépe zorientoval v závaru před znojemskou brankou a dostal puk za brankovou čáru. Asistence: Olivier Labelle a Francis Lemieux.
     
    17:47
    Graz právě vstřelil branku!
    A nyní už ztrácejí dvě branky. Znovu se o to postarala první formace domácích. Kinasewich narýsoval perfektní přihrávku pro GREGA DAYE, který trefuje odkrytou branku. Asistence: Ryan Kinasewich a Manuel Ganahl.
     
    05:35
    Graz právě vstřelil branku!
    Toto oslabení již Znojemští neustáli. ALEXANDRE PICARD se dostal k odraženému puku a z dorážky skóruje. Asistence: Ryan Kinasewich a Manuel Ganahl.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 6. Picard (Kinasewich, Ganahl), 18. Day (Kinasewich, Ganahl), 30. Latendresse (Labelle, Lemieux), 56. Zusevics (Woger) – 37. Horák


    Moser Medical Graz 99ers: Stefaniszin (Still) – Scalzo, van Ballegooie, Reinthaler, Sertich, Picard, Coulombe, Pohl – Kinasewich, Day, Ganahl – Latendresse, Lemieux, Labelle – Zusevics, Moderer, Woger – Strohmeier, Laritz, Natter.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Landsman) – Horák, Pavlikovský, Thomas, Štach, Sova, Magovac – Lattner, Pucher, Beránek – Podešva, Bartoš, Havlík – Kilnar, Šeda, Blatný – Procházka, Fiala, Finsterle.

    Rozhodčí: Podlesnik, Trilar – Dreier, Hofstätter

    Diváci: 2410
    bahis siteleri