Vítkovice – Plzeň 2:4 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:1 (kon.) | Slavia – Kladno 1:0 (kon.)
Liberec – Třinec 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:5 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:5 (0:0, 0:3, 1:2)
HC Sparta Praha
Neděle 20.10.2013, 17:30Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hostující hráči brzy využívají dvojnásobnou početní převahu. Po nahození Krejčíka se před brankou Hradce nejlépe zorientoval PETR KUMSTÁT, jenž pohodlně dorazil puk za záda Kacetla. Asistence: Jakub Krejčík, Daniel Přibyl.
     
    51:06
    Mountfield právě vstřelil branku!
    A přeci jenom se Hradec dočkává gólového zásahu! Čtyřgólové vedení Spartě moc dlouho nevydrželo. Červený našel na vrcholu kruhů stojícího MARTINA PLÁŇKA, který si nejdříve puk zpracoval, aby posléze vyslal pumelici, která se zastavila až v levém horním rohu Pöpperleho svatyně. Asistence: Rudolf Červený.
     
    50:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o čtyři branky. Na modré čáře se uvolnil LUKÁŠ KLIMEK, který si to namířil rovnou na Kacetla a hradecký gólman neměl proti precizně provedené bekhendové kličce sparťanského útočníka sebemenší šanci. Asistence: Zdeněk Bahenský, Jan Švrček.
     
    35:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané střílejí další gól! Krejčík nahodil od modré puk před Kacetla, ten se odrazil od Rolinka přímo k DOMINIKU SIMONOVI, který střelou z mezikruží vymetl levý horní roh Kacetlovy kasy. Asistence: Tomáš Rolinek, Jakub Krejčík.
     
    31:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté jdou v krátké době dokonce do dvoubrankového vedení! Rachůnek vyslal do úniku kolem levého mantinelu LUKÁŠE KLIMKA, který zamířil přesně mezi betony Kacetla. Asistence: Ivan Rachůnek, Vladimír Sičák.
     
    29:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí rána. Jako blesk z čistého nebe přichází gólový zásah Sparty, která se díky DANIELU PŘIBYLOVI dostává do jednobrankového vedení. Sparťanský útočník šikovně ztečoval nahození Krejčíka a puk si to namířil až za záda beznadějně se ohlížejícího Kacetla. Asistence: Jakub Krejčík, Ivan Rachůnek.
    Marken.cz

    Filip Červinka

    Branky a nahrávky: 52. Pláněk (Červený) – 30. Přibyl (Krejčík, I. Rachůnek), 32. Klimek (I. Rachůnek, Sičák), 36. Simon (Rolinek, Krejčík), 51. Klimek (Bahenský, Švrček), 58. Kumstát (Krejčík, Přibyl)


    Mountfield HK: Kacetl (Kantor) – Harant, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Ptáček, Frühauf, Plášil – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Škoda, Červený, Květoň – Suja, Langhammer, Podlešák – Švihálek, Tvrdík, Rousek. Trenér: Peter Draisaitl.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Novotný) – Gřegořek, Piskáček, Švrček, Krejčík, Sičák, Philipp, Hrbas – Pacovský, Simon, Rolinek "C" – Kumstát, Pech, Buchtele – Klimek, Přibyl, I. Rachůnek – Kubát, Bahenský, Forman – Chlapík. Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Čech, Mikula – Bláha, Kostka

    Diváci: 6 154
    bahis siteleri