Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.) | Barys – Ufa 3:2 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – Magnitogorsk 5:4 (1:0 po s.n.) | Čerepovec – Riga 0:1 (kon.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:3 (kon.)
Mytišči – Lev 0:4 (kon.) | Petrohrad – HC Slovan 4:2 (kon.) | Spartak Moskva – Chabarovsk 1:0 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:4 (0:1 po s.n.) | Doněck – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Záhřeb – Novokuzněck 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Dinamo Minsk
3:4 (2:1, 1:1, 0:1 - 0:0)
Admiral Vladivostok
Pátek 01.11.2013, 17:00 • Minsk Aréna, Bělorusko • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Admiral Vladivostok.

    Rozhodující branku nájezdů vstřelil NICLAS BERGFORS (9+5), jehož gól se bude ještě hodně dlouho opakovat. Před Lalandem se totiž s pukem otočil kolem vlastní osy a následně jej zasunul do volné branky vedle zkoprnělého Lalanda.
     
    63:41
    Krajíček nelenil a ve středním pásmu se chopil puku. Přihrál Šinkevičovi, který si popojel na vrchol pravého kruhu a vystřelil. Ivannikov obtížný pokus lapí.
     
    62:28
    Naprosto zbytečný faul Olega Goroška (MIN) na Gračjova, který sice stál mezi kruhy, ale moc prostoru ke střele neměl. Hráč Minsku dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 3-2, navíc hosté 5+DKO a 10 min. OT. Na využití: 2-0.
     
    61:13
    Bergfors přihrál na útočné modré Poleščukovi, který si sjel mezi kruhy a vystřelil. Netrefil však klec!
     
    59:03
    Platt z vlastního obranného pásma zavezl puk až k pravému kruhu a vystřelil. Akce to byla pěkná, ale gólovou tečnu neměla. Ivannikov kryje.
     
    48:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!

    A je to tady. Tak dlouho hostům nevycházely nahazované puky, až jeden takový za brankou sebral Jevgenij Gračjov, popojel do rohu útočného pásma a přihrál na modrou, kde byl připravený IGOR BORTNIKOV (6+0) a dělovkou od modré překonává Lalanda, který toho věru příliš mnoho neviděl. Asistence: Jevgenij Gračjov (2+6), Michael Commodore (0+1).
     
    46:31
    Jako nyní Zbyněk Irgl, který směřoval puk před branku Ivannikova na Stase. Ten na něj ale nedosáhl
     
    44:15
    Situace tři na dva. Stas výborně zleva přihrál na pravý kruh Zdeňku Irglovi, který ranou z první našel jen lapačku Ivannikova.
     
    42:41
    Téměř čtyřapůlminutová přesilová hra Dinama rozdělená do dvou třetin není využitá. Hosté v plném počtu.
     
    37:41
    No jo, je to pětiminutové vyloučení s trestem do konce zápasu, je mi to jasné. Arťjom Těrnavskij (VLD) totiž zasáhl soupeře úderem do oblasti hlavy. Na vyloučení: 2-2 + 5 a do konce zápasu a 10 minutový trest pro hosty. Využití: 2-0.
     
    37:03
    Nepřehledná situace před brankou hostů končí vyloučením Geoffa Platta (MIN) za sekání. Na vyloučení: 2-2. Na využití: 2-0.
     
    34:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!

    Je tady to, co zákonitě muselo přijít. Nárůst aktivity Dinama Minsk je oceněn gólem, kterým se domácí opět dostávají do průběžného vedení. Surový má na gólu velkou zásluhu. Za brankou oklamal hráče soupeře, vybruslil si k levé tyči a tam přihrávkou našel přesně GEOFFA PLATTA (10+5), který puk jen lehce tečoval do klece. Asistence: Tomáš Surový (3+7).
     
    34:38
    Zbyněk Irgl se na útočné modré hezky uvolnil a ihned po přejetí této čáry vypálil. Ivannikov byl ale proti jeho střele opět úspěšný.
     
    32:57
    No, že by se ve druhé třetině hrál nějaký extra hokej, to se zrovna dvakrát říct nedá. Přesto i ve změti šedi vykoukne hezká kombinační akce, jako například nyní. Geoff Platt ji zakončil ranou z pravého kruhu, ale Ivannikova lapačka vykazuje platné známky jistoty!
     
    28:49
    Stas se probíjel téměř sám na branku Ivannikova, ale nakonec jeho pokus zastavili obránci.
     
    26:58
    Gól platí, je vyrovnáno.
     
    26:58
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!

    Je tady to, k čemu se schylovalo již delší dobu. Výpadek Dinama a naopak Tlak Vladivostoku korunuje ANDREJ NIKITĚNKO (3+1). Dle mne naprosto nepochopitelně po střele Zemčjonoka sáhl Tomáš Surový po puku, který mu z rukavice vypadl pod nohy Lalandeho. Tam byl připravený již zmiňovaný útočník hostů, který z nulového úhlu posílá puk za zkoprnělého Lalanda. Asistence: Alexej Ugarov (4+1), Arťjom Zemčjonok (0+3).
     
    26:25
    Tak tohle byla vskutku dělová rána Antropova z pravého kruhu. Lalande se měl co otáčet, aby vůbec puk zkrotil. To se mu ale povedlo a po komerční pauze se bude vzahovat před jeho svatyní.
     
    15:00
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!

    Zpočátku to sice nevypadalo, že by Dinamo mělo využít i druhou přesilovou hru v zápase. Opak je ale pravdou a po minutě hry v početní převaze dostává Minsk do vedení ALEXEJ KALJUŽNIJ (7+6), který zřejmě tečoval prudkou střelu Filičkina, puk prošel Ivannikovovi nějakým záhadným způsobem mezi betony a skončil v síti. Asistence: Andrej Filičkin (0+3).
     
    13:49
    Trest na 2+10 minut za úder do oblasti hlavy a krku dostává Anton Poleščkuk (VLD). Ten si na lavici hanby posedí deset minut, zatímco dvouminutový trest za něj odpyká Richard Gynge. Na vyloučení: 1-2 + 10 min. OT. Na využití: 1-0.
     
    11:59
    A hned z toho byla výborná šance domácích. Zacharov ujel po levé straně a mezi kruhy našel nezjištnou přihrávkou Kitarova, který ale trefil jen betony Ivannikova.
     
    11:12
    Antropov byl mezi kruhy naprosto sám a volil střelu z první. Lalande kryje snad ani neví jak!
     
    09:40
    Přesilová hra také pro Vladivostok. Alexander Kitarov (MIN) dostává dvě minuty za vysokou hůl. Na vyloučení: 1-1. Na využití: 1-0.
     
    07:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!

    Jen co jsem stačil popsat předchozí gól, je srovnáno. Vladivostok se držel v útočném pásmu, když Zemčjonok ještě zachytil puk na modré čáře a nazdařbůh jej po mantinelu posunul dopředu. V pravém rohu se ale k něm dostal RICHARD GYNGE (2+3), vybruslil si mezi kruhy a trefil se přesně do pravého horního rohu branky Lalanda. Asistence: Arťjom Zemčjonok (0+2).
     
    05:09
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!

    Po střele Stase měl Ivannikov zakrytý výhled díky Stasovi a ten tak dlouho otravoval domácího gólmana, až mu vypadl puk ke ZDEŇKU IRGLOVI (2+7), který měl před sebou naprosto jednoduchou úlohu v podobě zastrčení puku do volné klece. Český útočník tak posílá Dinamo do vedení. Asistence: Andrej Stas (2+7), Andrej Filičkin (0+2).
     
    03:47
    Ze své mírné převahy v poslední půlminutě přece jen Minsk něco vytěžil. Jedná se o přesilovou hru, když je na dvě minuty vyloučen Denis Osipov (VLD) za hákování. Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 6. Irgl (Stas, Filičkin), 15. Kaljužnij (Filičkin), 35. Platt (Surový) – 8. Gynge (Zemčjonok), 27. Nikitěnko (Ugarov, Zemčjonok), 49. Bortnikov (Gračjov, Commodore), rozh. náj. Bergfors


    HC Dinamo Minsk: Lalande (Haugen) – Krajíček, Goroško, Meech, Šinkevič, Filičkin, Usenko, Lopačuk – Kaljužnyj, Irgl, Stas – Platt, Matěruchin, Surový – Zacharov, Jefimenko, Kitarov – Drozd, Dadonov, Kirjuščenkov
    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Lundstrom) – Osipov, Těrnavskij, Porseland, Antropov, Zemčjonok, Poleščuk, Commodore – Lisin, Nikitěnko, Ugarov – Bergfors, Gynge, Schutz – Drugov, Gračjov, Bortnikov – Pervušin, Barbašev, Kuzněcov

    Rozhodčí: Bulanov, Zacharov – Morozov, Čubikin

    Diváci: 13230
    bahis siteleri