Spišská N. Ves – Prešov 6:4 (kon.) | Trnava – Pov. Bystrica 4:0 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 6:4 (kon.)
Bardejov – Senica 7:1 (kon.) | Prievidza – Lipt. Mikuláš 4:5 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Neděle 10.11.2013, 17:00 • ZŠ Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    52:43
    Trnava dala gól!
    Trnava sa nenápadne dostala do pásma Jurákom, ktorý vyšperkoval prihrávku na úplne zabudnutého MARTINA KOVAĽA, ktorý zoči-voči Mikolášovi konečne uspel a zvyšuje na 4:0.
    Asistencia: Roman Jurák.
     
    49:55
    Trnava dala gól!
    Mikoláš nezachytil strelu na jeho bránu, Jurák sa snažil doraziť, ale nedokázal dvihnúť puk ponad jeho lapačku, uspel až MÁRIO POTOČEK.
    Asistencie: Roman Jurák a Martin Kovaľ.
     
    38:53
    Trnava dala gól!
    Baran do pásma, prenechal puk za sebou Hlinkovi, ktorý naznačil strelu a posunul späť Baranovi, ten krížom popred bránu TOMÁŠOVI HLUCHOVI, ktorý už len triafal odkrytú bránu, Mikoláš už bol absolútne vyšachovaný.
    Asistencie: Martin Baran a Miroslav Hlinka.
     
    35:46
    Trnava dala gól!
    Jurák sa stiahol na ľavý kruh a prihral cez os na Čunderlíka, ktorý naznačil strelu a potom puk postrčil na modrú MICHALOVI ŠIŠMIČOVI, ktorého delovka sa ocitla v bráne!
    Asistencie: Martin Čunderlík a Roman Jurák.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 36. Šišmič (Čunderlík, Jurák), 39. Hluch (Hlinka, Baran), 50. Potoček (Jurák, Kovaľ), 53. Kovaľ (Jurák)


    HK Gladiators Trnava: Petrovič – Poláček, Loydl, Marek Hronec, Hluch, Šišmič, U. Demo, Kubica – R. Jurák, M. Čunderlík, Kovaľ – Mi. Dudáš, Mir. Hlinka, M. Baran – Dal. Jančovič, D. Schmidt, Domajev – P. Hano, M. Potoček, D. Rosa – Bachratý ml.
    HK 95 Považská Bystrica: Mikoláš – Filo, Šuda, S. Prášek, Balušík, Ftorek – S. Valach, Ja. Kostelanský, Koleda – Bustin, Zlocha ml., Pardavý ml. – Kudlej, Vokulič, I. Líška – Kršjak, Ižvolt.

    Rozhodčí: Krist – Kuník, Nosek

    Diváci: 242
    bahis siteleri