Boston – Toronto 3:1 (kon.) | Detroit – Tampa 2:3 (po pr.) | Carolina – Minnesota 2:3 (1:3 po s.n.)
Columbus – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 2:5 (kon.)
Arizona – Washington 4:3 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Arizona Coyotes
4:3 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:0)
Washington Capitals
Neděle 10.11.2013, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Autorem branky je ANTOINE VERMETTE.
     
    58:14
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Phoenix srovnává na 3:3! Brouwer nedokázal vyhodit, Ekman-Larsson zachoval na modré čáře ledový klid, předložil puk na střed SHANU DOANOVI, který se podruhé v zápase dokázal prosadit, tentokrát střelou z mezikruží! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Keith Yandle.
     
    56:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen vykřesali naději na bodový úspěch! Po nahození od modré čáry puk zůstal ležet v mezikruží, kde si ho jako první všiml LAURI KORPIKOSKI, který ho v pádu poslal za Neuvirthova záda! Asistence: Antoine Vermette a David Schlemko.
     
    36:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Velká smůla se nyní přilepila na domácí! Nepovedené přihrávka Chimery se po několika odrazech dostala k volnému JOELU WARDOVI, kterému stačilo zamést kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Michael Latta a Jason Chimera.
     
    23:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i další přesilovou hru a během necelých čtyř minut ve druhé třetině obrací skóre zápasu na svou stranu! Johansson dlouho míchal s pukem až jej nakonec předložil JOHNU CARLSONOVI, který se trefil opravdu parádně! Asistence: Marcus Johansson a Alexander Ovečkin.
     
    20:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Green rychle rozehrál od vlastní branky až na útočnou modrou čáru, kde špatného střídání domácích využil TROY BROUWER, který měl na pravé straně opravdu hodně prostoru a trefil se přesně na přední tyč! Asistence: Mike Green a Michal Neuvirth.
     
    09:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pár vteřin v početní výhodě, aby se ujali vedení v dnešním zápase! Po nahození Yandlea od modré čáry se k dorážce dostal kapitán domácích SHANE DOAN, který nedal Neuvirthovi absolutně žádnou šanci zakročit! Asistence: Martin Hanzal a Keith Yandle.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Doan (Hanzal, Yandle), 57. Korpikoski (Vermette, Schlemko), 59. Doan (Ekman-Larsson, Yandle), rozh. náj. Vermette – 21. Brouwer (Green, Neuvirth), 24. Carlson (Johansson, Ovečkin), 37. Ward (Latta, Chimera)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Klesla, Yandle, Schlemko, Stone – Moss, Ribeiro, Doan – Boedker, Hanzal, Korpikoski – Szwarz, Vermette, Klinkhammer – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Green, Schmidt, Carlson, Alzner, Oleksy, Urbom – Ovečkin, Bäckström, Erat – Brouwer, Johansson, Laich – Ward, Grabovskij, Chimera – Wilson, Latta, Volpatti

    Rozhodčí: Morton, Rooney – Cvik, Mach

    Diváci: 16106
    bahis siteleri