Boston – Toronto 3:1 (kon.) | Detroit – Tampa 2:3 (po pr.) | Carolina – Minnesota 2:3 (1:3 po s.n.)
Columbus – NY Islanders 5:2 (kon.) | St. Louis – Pittsburgh 2:1 (kon.) | Dallas – Chicago 2:5 (kon.)
Arizona – Washington 4:3 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
po s.n. (2:0)
Arizona Coyotes
4:3 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:0)
Washington Capitals
Neděle 10.11.2013, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Phoenix Coyotes.
    Autorem branky je ANTOINE VERMETTE.
     
    Mikkel Boedker výrazně přiblížil domácí k vítězství, Neuvirth proti parádně předvedenému bekhendovému blafáku neměl žádnou šanci! – 2:0
     
    Nájezdy začal za domácí Antoine Vermette, který uspěl se svižnou střelou k tyči! – 1:0
     
    63:52
    Mike Ribeiro se z rychlého protiútoku dostal do obrovské šance, jeho střela ale skončila na mantinelu za Neuvirthovou brankou!
     
    60:00
    V poslední vteřině základní hrací doby Zbyněk Michálek ukryl kotouč před vlastní brankou do rukavice a je tak vyloučen za zdržování hry!
     
    58:14
    Phoenix právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Phoenix srovnává na 3:3! Brouwer nedokázal vyhodit, Ekman-Larsson zachoval na modré čáře ledový klid, předložil puk na střed SHANU DOANOVI, který se podruhé v zápase dokázal prosadit, tentokrát střelou z mezikruží! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Keith Yandle.
     
    57:59
    Obrovská šance pro domácí! Michajl Grabovskij vyhodil kotouč z obranného pásma až na tribunu a už tak sedí na trestné lavici!
     
    56:34
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen vykřesali naději na bodový úspěch! Po nahození od modré čáry puk zůstal ležet v mezikruží, kde si ho jako první všiml LAURI KORPIKOSKI, který ho v pádu poslal za Neuvirthova záda! Asistence: Antoine Vermette a David Schlemko.
     
    55:28
    Podobnou chybu spáchal na druhé straně Schlemko, který přímo nabídl tutovku Grabovskému, běloruského forvarda ale skvělým způsobem vychytal Mike Smith!
     
    42:52
    Početní výhoda Capitals se ještě zdvojnásobí, Klesla podrazil pronikajícího Greena a míří rovněž na trestnou lavici, Capitals tak mají minutu a 11 vteřin možnost přesilovky 5 na 3!
     
    42:03
    Lauri Korpikoski je vyloučen na 2 minuty za držení, přesilovka pro Washington.
     
    39:29
    Jason Chimera mohl přidat další branku! Zcela zapomenutý se ocitl před Smithem, brankář Coyotes ale dokázal proti jeho pokusu včas vystrčit levý beton!
     
    37:41
    Bäckström parádně našel do mezikruží si sjíždějícího Martina Erata, český útočník svůj první gól v sezóně ale nevstřelil, jeho pokus zastavil Mike Smith!
     
    36:27
    Washington právě vstřelil branku!
    Velká smůla se nyní přilepila na domácí! Nepovedené přihrávka Chimery se po několika odrazech dostala k volnému JOELU WARDOVI, kterému stačilo zamést kotouč do poloprázdné branky! Asistence: Michael Latta a Jason Chimera.
     
    34:08
    Nějak se nám na ledě přiostřilo, Mikkel Boedker najel do Neuvirtha, za což vidí dvouminutový trest za nedovolené bránění brankáře, hrát se tak bude 4 na 4, poté bude pokračovat přesilovka Capitals.
     
    33:07
    Další vyloučení na straně Capitals, Nicklas Bäckström míří na trestnou lavici za hákování. Domácí si tak zahrají opět proti třem, ovšem pouze 15 vteřin.
     
    30:39
    Málo vídaná situace v ledním hokeji! Washington hrál v pěti, ačkoliv byl stále v oslabení, domácím tak byla poskytnuta výhoda, Smith se ale při cestě na střídačku zapojil do hry, za což vidí také dvouminutový trest. Hrát se tak bude stále 5 na 4.
     
    29:21
    Kojoti si zahrají proti třem! Troy Brouwer vyhrál vhazování špatným způsobem a míří tak na trestnou lavici za nesportovní chování.
     
    29:20
    Neuvirth nedokázal udržet Yandleovu bombu od modré čáry a Doan se opět tlačil k dorážce, hra je nakonec přerušena, protože český brankář ztratil svou masku.
     
    28:00
    Přesně po odehrání 8 minut ve druhé třetině uvidíme druhou přesilovou hru Coyotes v dnešním zápase, za podražení je vyloučen hostující obránce Steve Oleksy.
     
    23:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Hosté využívají i další přesilovou hru a během necelých čtyř minut ve druhé třetině obrací skóre zápasu na svou stranu! Johansson dlouho míchal s pukem až jej nakonec předložil JOHNU CARLSONOVI, který se trefil opravdu parádně! Asistence: Marcus Johansson a Alexander Ovečkin.
     
    23:28
    Až nyní se vylučuje, po ofsajdu Capitals míří na trestnou lavici Jordan Szwarz, 2 minuty za vysokou hůl.
     
    20:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Green rychle rozehrál od vlastní branky až na útočnou modrou čáru, kde špatného střídání domácích využil TROY BROUWER, který měl na pravé straně opravdu hodně prostoru a trefil se přesně na přední tyč! Asistence: Mike Green a Michal Neuvirth.
     
    18:48
    Boedker míří v krátké době opět na trestnou lavici, nyní za hodně přísné podražení.
     
    16:54
    Máme tady bitku! Do pořádně šarvátky se dostali Kyle Chipchura a Aaron Volpatti, souboj byl hodně vyrovnaný, nakonec měl ale mírně navrch domácí útočník, který dokázal Volpattiho povalit jako první na zem. Oba hříšníci si půjdou na 5 minut odpočinout na trestnou lavici, pak budou moci zasáhnout do zápasu dále.
     
    14:06
    Tentokrát se bude vylučovat na straně Coyotes, Mikkel Boedker vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    09:16
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pár vteřin v početní výhodě, aby se ujali vedení v dnešním zápase! Po nahození Yandlea od modré čáry se k dorážce dostal kapitán domácích SHANE DOAN, který nedal Neuvirthovi absolutně žádnou šanci zakročit! Asistence: Martin Hanzal a Keith Yandle.
     
    08:54
    Uvidíme první přesilovou hru, na trestnou lavici míří útočník Capitals Joel Ward, 2 minuty za podražení.
     
    05:29
    První větší šance utkání, Keith Yandle z mezikruží těsně minul branku!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 10. Doan (Hanzal, Yandle), 57. Korpikoski (Vermette, Schlemko), 59. Doan (Ekman-Larsson, Yandle), rozh. náj. Vermette – 21. Brouwer (Green, Neuvirth), 24. Carlson (Johansson, Ovečkin), 37. Ward (Latta, Chimera)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Michálek, Ekman-Larsson, Klesla, Yandle, Schlemko, Stone – Moss, Ribeiro, Doan – Boedker, Hanzal, Korpikoski – Szwarz, Vermette, Klinkhammer – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Washington Capitals: Neuvirth (Holtby) – Green, Schmidt, Carlson, Alzner, Oleksy, Urbom – Ovečkin, Bäckström, Erat – Brouwer, Johansson, Laich – Ward, Grabovskij, Chimera – Wilson, Latta, Volpatti

    Rozhodčí: Morton, Rooney – Cvik, Mach

    Diváci: 16106
    bahis siteleri