Egypt – Ghana 2:1 (kon.) | Alžírsko – Burkina Faso 1:0 (kon.) | Rumunsko – Řecko 1:1 (kon.)
Chorvatsko – Island 2:0 (kon.) | Švédsko – Portugalsko 2:3 (kon.) | Francie – Ukrajina 3:0 (kon.)
konec
Francie
3:0 (2:0)
Ukrajina
Úterý 19.11.2013, 21:00 • Stade de France, Saint-Denis (kapacita 81338 míst) • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    89
    Tvrdý faul zezadu na Cabayeho spáchal Vitalij Mandzjuk, sám se přitom navíc zranil, o žluté kartě ale pochyb není.
     
    86
    Valbuena načechral míč přímo na hlavu Oliviera Girouda, jehož bravurním zákrokem vychytal Andrij Pjatov!
     
    82
    Před rozehráním standardní situace Ukrajinců přichází ještě střídání na domácí straně, autora druhé branky zápasu Karima Benzemu střídá Olivier Giroud.
     
    78
    Poprvé střídá také domácí trenér Deschamps, ze hřiště stahuje obětavého obránce Mathieua Debuchyho, na jehož místo posílá Bakaryho Sagnu.
     
    76
    Druhé střídání hostů, ze hřiště odstoupil střelec branky v prvním zápase Roman Zozulja, na jehož místo nastupuje Jevgen Selezňov.
     
    73
    Francie právě vstřelila branku!
    Je to tady, možná rozhodující gól, který výrazně přibližuje Francii postup na mistrovství světa! Po rohovém kopu vznikla skrumáž v pokutovém území, Pogba přiklepl míč Ribérymu na střelu, jehož pokus před brankou tečoval do vlastní sítě OLEG GUSEV!
     
    69
    A další žlutou kartu vidí náhle také druhý krajní obránce Francie, Mathieu Debuchy, který nevybíravým zákrokem poslal k zemi Konopljanku.
     
    67
    Tvrdý faul Patrice Evry na Jarmolenka je oceněn žlutou kartou pro francouzského obránce.
     
    64
    Máme tu první střídání v zápase, ze hry odstupuje Roman Bezus, místo něj přichází Oleg Gusev.
     
    58
    Rychlá akce domácích, Ribéry předložil míč do palebné pozice Benzemovi, který ale zamířil hodně nad Pjatovovu branku!
     
    47
    Ribéryho průnik zastavil Jevgen Chačeridi za cenu tvrdého skluzu, ukrajinský stoper tak na počátku druhého poločasu vidí druhou žlutou kartu v zápase a míří tak do sprchy!
     
    45+2
    Tentokrát už to bylo výrazně lepší, střelu zapomenutého Jarmolenka na zadní tyči zastavil až obránce Debuchy na brankové čáře!
     
    45
    Krátkou rozmíšku v pokutovém území Ukrajiny mezi Sakhem a Chačeridim vyřešil sudí Skomina potrestáním obou hříšníků v podobě žluté karty.
     
    34
    Francie právě vstřelila branku!
    Tohle Francouzi potřebovali, smazat manko již v prvním poločase! Po skrumáží v pokutovém území se po Valbuenově střele a Cabayeho přiklepnutí dostal ke střele KARIM BENZEMA, ačkoliv tentokrát domácí útočník v ofsajdu byl, asistent rozhodčího ale situaci pustil!
     
    30
    Ribéryho střílená přihrávka našla ideálně Benzemu, pro kterého nebyl problém zavěsit! Gól ale kvůli ofsajdu nebyl uznán, ze zpomaleného záběru tomu tak ale nebylo!
     
    22
    Francie právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu se Francie ujímá vytouženého vedení! Valbuenův centr odehráli hosté pouze na hranici velkého vápna, kde se do střely opřel Frank Ribéry, Pjatov míč vyrazil pouze před sebe, kde si ho našel MAMADOU SAKHO, pro kterého už nebyl problém otevřít skóre!
     
    7
    Nyní už se žlutit bude, další faul na Ribéryho už Skomina bez potrestání neponechá, potrestán je hostující kapitán Ruslan Rotan.
     
    3
    Hned jsme mohli vidět velké šance domácích! Nejdříve Benzema vracel míč před branku, kde ho nikdo netrefil, a tak doputoval až na roh velkého vápna k Valbuenovi, který technickou střelou protáhl Pjatova, který na poslední chvíli vytáhl míč na roh!

    Adam Lacek

    Branky: 22. Sakho (Ribéry), 34. Benzema (Valbuena), 73. Gusev (vla.)

    Karty:   45. Sakho (FRA), 67. Evra (FRA), 69. Debuchy (FRA) – 7. Rotan (UKR), 45. Chačeridi (UKR), 89. Mandzjuk (UKR)   47. Chačeridi (UKR)


    Francie: Lloris (C) – Debuchy (78. Sagna), Varane, Sakho, Evra – Pogba, Cabaye, Matuidi – Valbuena, Benzema (82. Giroud), Ribéry
    Náhradníci: Mandanda, Landreau – Clichy, Sagna, Abidal, Nasri, Grenier, Payet, Sissoko, Mavuba, Giroud, Rémy

    Ukrajina: Pjatov – Mandzjuk, Chačeridi, Rakickij, Ševčuk – Bezus (64. Gusev) – Jarmolenko, Edmar, Rotan (C), Konopljanka – Zozulja (76. Selezňov)
    Náhradníci: Chudžamov – Dědečko, Tymoščuk, Chomčenovskij, Stěpaněnko, Gusev, Fedorčuk, Morozjuk, Sydorčuk, Selezňov, Dević

    Rozhodčí: Skomina – Zunic, Ul (všichni Slovinsko)
    15.11.2013
    Ukrajina - Francie 2:0

    Branky: 61. Zozulya (Edmar), 83. Yarmolenko (pen.)

    Karty:   35. Shevchuk (UKR), 70. Fedetskiy (UKR), 90+3. Kucher (UKR) – 45. Giroud (FRA), 76. Sissoko (FRA)   90+5. Kucher (UKR)   90+1. Koscielny (FRA)

    bahis siteleri