Omsk – HC Slovan 4:2 (kon.) | Barys – Lev 2:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 3:4 (kon.)
Jekatěrinburg – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Novokuzněck 4:5 (0:1 po s.n.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:1 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 2:1 (2:1 po s.n.) | Spartak Moskva – Ufa 2:3 (kon.) | Minsk – Čeljabinsk 4:2 (kon.)
Doněck – Nižněkamsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Záhřeb – Novosibirsk 6:1 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Lev Praha
Čtvrtek 28.11.2013, 14:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:09
    2 minuty za držení dostává střelec vedoucí branky hostí Jiří Sekáč.
     
    52:10
    Boyd se po hezké individuální akci dostal až do bekhendového zakončení, které výborně vyrazil Engren!
     
    47:21
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Neuplynula ani minuta a hosté se znovu ujímají vedení! O třetí branku hostů se postaral JIŘÍ SEKÁČ a Lev znovu vede v Astaně tentokráte poměrem 3:2! Asistence: Patrik Zackrisson.
     
    46:43
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí mužstvo vyrovnává díky trefě ROMANA STARČENKA, který překonal Engrena. Asistence: Konstantin Ruděnko.
     
    35:47
    Astana si zahraje přesilovou hru. Za nedovolené bránění odchází pykat Marc-Andre Gragnani (LEV). Jak domácí naloží s touto výhodou?
     
    34:51
    Novotný měl na holi další branku Lva. Při dorážce nenápadné střely se totiž ocitl kotouč před nic netušícím Ahonenem. Kapitánu Lva se ale zakončení v pádu příliš nepovedlo. Při Barysu stálo velké štěstí.
     
    31:15
    Domácí mohli vyrovnat, Havrilin se ocitl zcela sám před Engrenem, avšak v pádu nedokázal přesně zamířit. Mág Lva své mužstvo podržel. Pokud ale Pražané chtějí pomýšlet na úspěch, budou se muset podobných minel vyvarovat.
     
    23:39
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražanům se vyvíjená aktivita vyplatila. Matai poslal touše na modrou čáru, načež se vydal stínit Ahonenovi. S notnou dávkou štěstí pak tečoval nahození Birnera za Ahonenova záda. Asistence: Michal Birner, Lukáš Cingel.
     
    21:36
    Velká příležitost Lva. Jiří Sekáč vybojoval puk ve středím pásmu, probil se do útočného a přesným pasem vyzval ke skórování Thörnebrga. Útočník hostí ale podruhé v dnešním duelu neskóroval, napálil pouze připraveného Ahonena.
     
    17:31
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí svou dvojnásobnou přesilovou hru využívají. BRANDON BOCHENSKI obdržel pas od modré čáry, načež z velkého úhlu přesně vymetl pavučiny v pravém horním rohu Engrenovy svatyně. Barys bude mít i nadále převahu jendoho muže v poli. Asistence: Cam Barker.
     
    17:00
    Po velkém závaru před brankou Lva dochází k dalšímu vyloučení. Jakub Nakládal (LEV) zalehl kotouč, za což dostává dvě minuty. To už je pro host kritická situace.
     
    16:23
    Astana si nyní zahraje přesilovou hru. Za podražení odchází zahřívat lavici hanby Ryan O'Byrne (LEV). Podaří se hostujícímu celku znovu ubránit?
     
    14:58
    Nechybělo mnoho a Lev mohl vést o dvě branky! Ve stoprocentní pozici se octil hostující Ridderwall. Z levé strany hrací plochy ale nedokázal zamířit přesně, i když měl na zakončení spoustu času.
     
    11:58
    Puškarjov měl na holi vyrovnání, avšak ztroskotal na doposud výborném Engrenovi. Brankář Lva stačil reflexivně vykopnout levý beton a poslat tak kotouč do bezpečí. Utkání začíná nabírat tempo, které je Kontinentální hokejové lize zcela jistě hodno.
     
    10:49
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Pražané se ujímají vedení. Astana nyní vyrobila minelu, kterou hosté dokázali využít. MARTIN THÖRNBERG zachytil nepřesný pas na modré čáre, vydal se na úroveň levého kruhu a střelou švihem nalezl skulinku ve vsýtroji Ahonena. Bez asistence.
     
    09:33
    Obrovská příležitost Astany nekončí brankou, po rychlé kombinaci se octil před Engrenem zcela sám Gavrilin. Domácí forvard ale nedokázal svůj bekhend dostatečně zvednout.
     
    03:17
    Bude se poprvé vylučovat, za pdoražení odchází pykat hostující Justin Azevedo (LEV). Jak Astana naloží s touto výhodou?

    Libor Kucza

    Dušan Šitner

    Branky a nahrávky: 18. Bochenski (Barker), 47. Starčenko (Ruděnko) – 11. Thörnberg, 24. Matai (Birner, Cingel), 48. Sekáč (Zackrisson)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poletkov) – Savčenko, Litviněnko, Semjonov, Barker, Lundin, Blochin – Žajlaov, Dawes, Poliščuk, Bochenski, Gavrilin, Ruděnko, Upper, Boyd, Starčenko, Rachmanov, Puškarjov, Romanov
    Lev Praha: Engren (Lukáš) – Jaakola, Gragnani, Maenpaa, O'Byrne, Ševc, Němec, Mikúš, Nakládal – Novotný, Azevedo, Birner, Zackrisson, Vrána, Klepiš, Ridderwall, Ullström, Cingel, Sekáč, Thörnberg, Matai

    Rozhodčí: Bulanov, Gofman – Maťjuša, Sazonov

    Diváci: 4070
    bahis siteleri