Žilina – Trenčín 0:4 (kon.) | Martin – Skalica 2:1 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:1 (kon.)
Poprad – Košice 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 4:6 (kon.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 06.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    48:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostali do nevinne vyzerajúcej útočnej akcie v presilovej hre a opäť skórujú! Popradská obrana si opäť neustrážila svojich súperov a po peknej krížnej prihrávke z pravej strany od Hrnku sa k zakončeniu na ľavej strane dostal MIROSLAV MACEJKO, ktorý svojou delovkou prekonal Sidora, ktorý sa nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Hrnka a Peter Sojčík.
     
    37:07
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú už do dvojgólového vedenia krátko po ukončení ich oslabenia. Bartoš potiahol puk do útočného pásma cez stred a následne zakončoval. Gólman Sidor jeho strelu dokázal vyraziť len pred seba, kde sa najlepšie zorientoval OLIVER JOKEĽ, ktorý z dorážky prekonal bezmocného ochrancu popradskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Peter Bartoš.
     
    30:43
    Košice dali gól!
    Košičania si vytvorili pred popradskou bránou potrebný ofenzívny tlak a napokon dokázali skórovať! Po peknej prienikovej prihrávke od Cebáka sa k puku na pravej strane dostal GABRIEL SPILAR, ktorý sa efektívne zbavil dvoch popradských obrancov a pekným bekhendovým zakončením umiestnil puk do pravej časti popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Juraj Cebák.

    Branky a nahrávky: 31. Spilar (Cebák), 38. Jokeľ (Bartoš), 49. Macejko (Hrnka, Sojčík)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Jáchym, Kurali, D. Brejčák, Makovský, Kasanický, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Klouček, M. Macejko, Deyl, Štrbák ("C"), Cebák, Šeda, Kolba, M. Chovan – Bicek ("A"), Hrnka, Sojčík – Spilar ("A"), Bartoš, Jokeľ – Hinďoš, Boltun, Matis – Češík, R. Konečný.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Stano – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1874
    bahis siteleri