Žilina – Trenčín 0:4 (kon.) | Martin – Skalica 2:1 (kon.) | Nitra – Zvolen 4:1 (kon.)
Poprad – Košice 0:3 (kon.) | Banská Bystrica – Piešťany 4:6 (kon.)
konec
HK Poprad
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
HC Košice
sk Pátek 06.12.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:44
    Popradskí "kamzíci" si zahrajú v početnej výhode o dvoch mužov! Popradský kapitán Arne Kroták bol v strednom pásme zložený k ľadu hosťujúcim Petrom Bartošom, ktorý obdržal trest päť minút plus do konca zápasu za podrazenie.
     
    Alkoholom podgurážení košickí fanúšikovia v sektore hostí začínajú "vystrkovať rožky". Miesta súkromná bezpečnostná služba však napätú situáciu medzi tribúnou pre fanklub hostí a tribúnou C zvláda bez problémov!
     
    56:38
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Peter Sojčík.
     
    53:56
    Po skvelej prihrávke od Drábeka z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Paukovček, ktorý si puk prehodil zo strany na stranu a následne zakončil, no nedokázal nájsť recept na dobre postaveného gólmana Hyláka, ktorý zblokoval puk do bezpečia.
     
    50:16
    Košičania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Martin Belluš.
     
    48:46
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostali do nevinne vyzerajúcej útočnej akcie v presilovej hre a opäť skórujú! Popradská obrana si opäť neustrážila svojich súperov a po peknej krížnej prihrávke z pravej strany od Hrnku sa k zakončeniu na ľavej strane dostal MIROSLAV MACEJKO, ktorý svojou delovkou prekonal Sidora, ktorý sa nestihol presunúť. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Hrnka a Peter Sojčík.
     
    48:07
    16 sekúnd pred návratom vylúčeného Kolbu sa sily na ľade vyrovnajú. Na dve minúty si za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Samuel Mlynarovič.
     
    46:23
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť košický obranca Marek Kolba.
     
    44:42
    Po fantastickej prihrávke z pravej strany od Biceka sa k zakončeniu v medzikruží dostal Peter Sojčík, ktorý svojou delovkou z prvej napokon trafil len konštrukciu popradskej brány, od ktorej sa puk odrazil na ochrannú sieť!
     
    40:45
    Brejčák tvrdo zakončoval spoza kruhov, no jeho delovka minula priestor košickej brány. Následne sa k odrazenému puku dostal Paločko, ktorý dobrou prihrávkou našiel Takáča, no ten napokon svojou zblokovanou strelou len tesne minul Hylákovú svätyňu.
     
    37:07
    Košice dali gól!
    Košičania sa dostávajú už do dvojgólového vedenia krátko po ukončení ich oslabenia. Bartoš potiahol puk do útočného pásma cez stred a následne zakončoval. Gólman Sidor jeho strelu dokázal vyraziť len pred seba, kde sa najlepšie zorientoval OLIVER JOKEĽ, ktorý z dorážky prekonal bezmocného ochrancu popradskej svätyne. Asistenciu si pripisuje Peter Bartoš.
     
    34:51
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť košický útočník Oliver Jokeľ.
     
    34:48
    Skvelý zákrok si na svoje konto pripísal aj gólman Hylák, ktorý svojou vyrážačkou dokázal zblokovať do bezpečia delovku od Paukovčeka z pravej strany počas avízovaného vylúčenia!
     
    34:10
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší fantastický zákrok svojou lapačkou, keď po parádnej prihrávke z ľavej strany od Matisa čelil zakončeniu od Hinďoša, no jeho strelu bez problémov zachytil vo svojej lapačke!
     
    Momentálne vidíme kratšie prerušenie hry, keďže jeden z hlavných rozhodcov si odišiel niečo vydiskutovať s časomeračmi.
     
    30:43
    Košice dali gól!
    Košičania si vytvorili pred popradskou bránou potrebný ofenzívny tlak a napokon dokázali skórovať! Po peknej prienikovej prihrávke od Cebáka sa k puku na pravej strane dostal GABRIEL SPILAR, ktorý sa efektívne zbavil dvoch popradských obrancov a pekným bekhendovým zakončením umiestnil puk do pravej časti popradskej brány. Asistenciu si pripisuje Juraj Cebák.
     
    29:52
    Popradské oslabenie sa síce už skončilo, no gólman Sidor si na svoje konto pripísal naozaj fantastický zákrok! Po skvelej prihrávke z ľavej strany od Konečného sa k zakončeniu na pravej strane dostal Sojčík, no ten bol síce osamotený, no nedokázal prekonať bravúrnu Sidorovu lapačku!
     
    27:45
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Gaborčík.
     
    24:28
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si na seknutie gólmana Sidora odchádza sadnúť Oliver Jokeľ. Gólman Sidor pred týmto vylúčením predviedol skvelý zákrok, keď svojou vyrážačkou reflexne vyrazil do bezpečia puk po delovke od Spilara z pravej strany.
     
    21:17
    Samuel Takáč sa dostal do skvelej gólovej šance v medzikruží, keď tvrdo pálil spoza košických obrancov, no gólman Hylák potvrdil svoje skvelé štatistiky a puk po peknom švihu zachytil nad pravým ramenom vo svojej lapačke.
     
    20:34
    Tomáš Sýkora sa dostal do fantastickej gólovej šance, keď sa na pravom krídle zbavil dvoch košických obrancov a následne tvrdo zakončoval pred gólmanom Hylákom, no ten svojimi betónmi zblokoval puk do bezpečia!
     
    Popradská ľadová plocha sa momentálne zasypáva stovkami plyšových hračiek pre deti z rôznych zdravotných zariadení v popradskom okolí vrámci druhého ročníka akcie "Vyčarujme deťom VIANOČNÝ ÚSMEV!"
     
    14:48
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Na dve minúty si za hákovanie tentokrát odchádza sadnúť košický obranca Klouček, ktorý sa previnil hákovaním na unikajúceho Krotáka.
     
    14:30
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď svojim ľavým betónom vyrazil do bezpečia puk po delovke z pravej strany od Hrnku, ktorému krížne prihrával Bicek!
     
    13:54
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Lukáš Paukvoček.
     
    08:24
    Po parádnej prihrávke od Spilara z ľavej strany sa k zakončeniu na pravom kruhu dostal Jokeľ, no jeho delovku napokon gólman Sidor dokázal bez problémov vyraziť k zadnému mantinelu za svojou bránou.
     
    04:28
    Jokeľ potiahol puk po ľavom krídle, následne skvelou prihrávkou na pravé krídlo našiel Bartoša, ktorý tvrdo pálil, no gólman Sidor bol v strehu a puk svojim ľavým betónom vyrazil mimo svojho bránkoviska.
     
    02:29
    Ľubomír Vaic ukázal svoj herný dôraz v útočnom pásme, keď si nakorčuľoval z pravej strany do medzikružia a tvrdo vystrelil, no gólman Hylák bol v strehu a puk svojim ľavým ramenom a svojou prilbou vyrazil na ochrannú sieť!
     
    V piatok 6. decembra sa na Zimnom štadióne Mesta Poprad už po druhý raz uskutoční v spolupráci HK POPRAD s jeho FANKLUB-om dobročinná akcia „Vyčarujme deťom VIANOČNÝ ÚSMEV“. Fanúšikovia ľadového hokeja tak budú môcť deťom venovať plyšové hračky hodením na ľadovú plochu po prvej tretine!

    Zdroj: hkpoprad.tipsportextraliga.sk
     
    V košickej bráne dnes nastupuje veľmi dobre známy český gólman Alexandr Hylák, ktorý je s priemerom 1,93 inkasovaného gólu na zápas najlepším gólmanom doterajšieho priebehu Tipsport Extraligy!

    Branky a nahrávky: 31. Spilar (Cebák), 38. Jokeľ (Bartoš), 49. Macejko (Hrnka, Sojčík)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Gaborčík, Suchý ("A"), Jáchym, Kurali, D. Brejčák, Makovský, Kasanický, M. Nagy – Sýkora, Stals, Lapšanský – Paločko, S. Takáč, Kroták ("C") – Drábek, Mlynarovič, Vaic – Gápa, Paukovček, Belluš.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Klouček, M. Macejko, Deyl, Štrbák ("C"), Cebák, Šeda, Kolba, M. Chovan – Bicek ("A"), Hrnka, Sojčík – Spilar ("A"), Bartoš, Jokeľ – Hinďoš, Boltun, Matis – Češík, R. Konečný.

    Rozhodčí: Peter Jonák, Peter Stano – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1874
    bahis siteleri