Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Motor ČB – Most 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (3:2 po s.n.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 6:0 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
AZ Havířov
Sobota 21.12.2013, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:19
    Mladá Boleslav právě vstelila branku!
    Příhodný kulečníkový odraz znamená další gól domácích. Puk dlouho putoval po soklu mantinelu, u modré spadl pod nohy Jindry, který ho naslepo nastřelil na bránu. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu k pravé tyči, kde číhal TOMÁŠ KLIMENTA pohotově zasunul puk mezi tyčí a betonem Matouška až do sítě. Asistence: Josef Jindra.
     
    39:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Pravděpodobně došlo ke kolizi Lukáše Danečka s některým ze soupeřů. Hra plynula dál a TOMÁŠ JIRÁNEK došťoural puk za záda rozhozeného brankáře. Bez asistence.
     
    31:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen pár čepic na led dopadlo. MILAN MIKULÍK totiž dává hattrick! Havířovští ztratili puk, kterého se mezi kruhy zmocnil Broš. Viděl na levé straně úplně osamoceného Mikulíka, který měl spoustu času si puk zastavit a zamířit do prázdné brány. Asistence: Michal Broš, Ctirad Ovčačík.
     
    28:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté zapomněli na MILANA MIKULÍKA, který číhal na přihrávku zpoza brány, kterou také dostal. Srovnal si puk na střelu a trefil se nad lapačku Lukáše Danečka. Asistence: Tomáš Klimenta, Michal Broš.
     
    22:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Touš se od zadního hrazení odrazil k osamocenému RADANU LENCOVI, který objel brankáře, jenž se mu snažil puk vypíchnout, a pohodlně zakončoval na 2:0. Asistence: Tomáš Protivný.
     
    07:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Broš roztáhl hru do volného prostoru na pravé straně, odkud se MILAN MIKULÍK z voleje trefil nad beton přesouvajícího se gólmana. Asistence: Michal Broš, Eric Meland.
    Marken.cz

    David Bohata

    Branky a nahrávky: 8. Mikulík (Broš, Meland), 23. Lenc (Protivný), 29. Mikulík (Klimenta, Broš), 32. Mikulík (Broš, Ovčačík), 40. Jiránek, 47. Klimenta (Jindra)


    BK Mladá Boleslav: Will (Valent) – Němeček, Toman, Ovčačík, Meland, Protivný, Jindra, Kurka – Nouza, Výborný, Pabiška – Mikulík, Broš, Klimenta – Jiránek, Vrbata, Kubica – Lenc, Musil, Starý
    AZ Havířov: Daneček L. (41.Matoušek) – Vosátko, Bezuška, Krisl, Punčochář, Koma, Graca, Klimíček, Deutsch – Sztefek, Šedivý, Daneček J. – Maruna, Šlahař, Jakúbek – Klimša, Rimmel M., Říčka – Škumát, Pechanec, Kanko

    Rozhodčí: Jílek – Kis, Křivohlavý
    bahis siteleri