Olomouc – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Motor ČB – Most 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Benátky n/J 2:1 (3:2 po s.n.)
Šumperk – Beroun 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Havířov 6:0 (kon.) | Třebíč – Jihlava 1:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 2:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
HC Most
Sobota 21.12.2013, 17:00 • Budvar aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Pátý gól mohly Budějovice inkasovat z hole Jana Bojera, který ale netrefuje prázdnou branku! Tyčka prázdné branky zazněla a to byla zřejmě poslední akce dnešního utkání.
     
    58:20
    Most právě vstřelil branku!
    Gól nakonec přichází a uvidíme, zda se jednalo o vítězný. Domácí gólman Kůdela se zkroušeně svíjí na ledě. Po přihrávce Palaščáka se prosazuje VÍTĚZSLAV NEDRDA a hosté otáčí stav z 3:1 na 3:4! Asistence: David Palaščák.
     
    56:55
    Obrovská šance na rozhodnutí! Souhra Kotalíka se Skuhravým ale nekončí v brance! První jmenovaný po vzájemné výměně puku minul bližší tyč a kotouč končí za brankou.
     
    51:06
    Zdeněk Šperger (CEB) – 2 minuty – autor dvou gólů po ostrém faulu na Tauše míří na trestnou lavici.
     
    48:46
    Po delší době šance Motoru! Ondřej už překonal Hanuljaka, ale na brankové čáře zachytil puk jeden z obránců.
     
    46:31
    Tutová šance Mostu! Neuvěřitelné, co se dá nedat. Hned dvojice hráčů doklépavala puk za na zemi ležícího Kůdelu, ale poslední pokus Nedrdy úplně míjí prázdnou klec!
     
    40:47
    Most právě vstřelil branku!
    Tak to je podruhé v utkání velmi studená sprcha pro Budějovice. Bojer založil protiútok, Tauš obkroužil branku a po jeho pasu už BOHUMIL SLAVÍČEK nikým netísněn doklepával z prostoru mezi kruhy puk do sítě.
    Asistence: Zdeněk Tauš, Jan Bojer.
     
    39:49
    A Motor mohl opět odskočit! Kuchejda pálil z pravého kruhu do poloprázdné branky, Hanuljak však předvedl tygří skok a lapačkou kotouč chytá! To byl zákrok a lá fotbalová robinsonáda.
     
    39:38
    Most právě vstřelil branku!
    Druhý gól v utkání dává ONDŘEJ JURČÍK, poté co z bezprostřední blízkosti doklepl puk do odkryté sítě. To byla velká nedůslednost domácí obrany a třetí třetina ještě bude zajímavá.
    Asistence: Tomáš Pavelka
     
    38:10
    Do úniku se dostal domácí Ferebauer, ale tváří v tvář Hanuljakovi svou šanci neproměňuje.
     
    37:19
    Lukáš Kříž (CEB) – 2 minuty – držení.
     
    36:59
    Velká šance mosteckého Sedláčka! Domácí ztratili puk při rozehrávce a ten propadl až na Sedláčka, který velkou šanci neproměňuje a trefuje jen brankáře Kůdelu.
     
    33:41
    Kamil Charousek (MST) – 2 minuty – hákování.
     
    32:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor navyšuje vedení a zasloužil se o to ZDENĚK ŠPERGER, budějovický Grande Paolo! Krásná střela zapadla do branky a fanoušci skandují jméno autora branky. Hanuljak neměl šanci proti střele zasáhnout.
    Asistence: Lukáš Chmelíř, David Kuchejda.
     
    28:11
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor ztrhává vedení na svou stranu a nutno říci, že zcela zaslouženě. Po Vanišově střele se dostal k puku ZDENĚK ŠPERGER a zkušeně zasunul puk za Hanuljaka. Jihočeši tak otáčí stav skóre z 0:1 na 2:1.
    Asistence: Marek Vaniš.
     
    27:15
    Další skrumáž před klecí Mostu! Opět se hned několik hráčů Budějovic dralo za zakončení, nakonec pálil Bárta, ale trefuje jen Hanuljaka. Ten snad ani neviděl, odkud puk vylétl.
     
    22:56
    Ondřej pálí a skrumáž před Hanuljakem pokračuje! K odraženému puku se dostal Kuchejda a pálí do odkryté branky, ale jasný gól je jedním z beků v součinnosti s brankářem vykopnut. Publikum už jásalo, ale stav je stále 1-1.
     
    21:41
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Velká hrubka v rozehrávce Mostu a Budějovice ji rychle trestají. Puk mezi kruhy převzal JIŘÍ BÁRTA a pohotově zakončil ranou pod břevno. Bez asistence.
     
    19:23
    Ferebauer zazdil tutovou šanci! A ne jednu, hned tři! Nejprve jeho ránu Hanuljak vyrazil, ale ke kotouči se dostal opět úplně volný Ferebauer a opět netrefuje branku, ale pouze jejího strážce. Napotřetí zasouval puk za na zemi se zmítajícího brankáře, ale ani tentokrát neuspěl. Neuvěřitelné!
     
    17:02
    Písařík netrefil odkrytou bránu! Kůdela byl mimo branku, ale hostující útočník trefuje pouze svého spoluhráče. Velké štěstí stálo na straně Motoru.
     
    16:22
    Zdeněk Ondřej (CEB) – 2 minuty – přesilová hra pro Most.
     
    12:42
    Most právě vstřelil branku!
    Z protiútoku se radují hosté, tak to je šok pro České Budějovice! Z drtivého tlaku se vymanil ONDŘEJ JURČÍK, uprchl domácí obraně a tísněn obráncem se štěstím prostřelil Kůdelu! Jedná se o gól v oslabení.
    Asistence: Pavel Písařík, Václav Čížek.
     
    11:00
    Jan Bojer (MST) – 2 minuty – hákování – Bojer vyloučen za zaháknutí domácího kapitána Kotalíka.
     
    06:33
    Martin Šimon (MST) – 2 minuty – hrubost.
     
    06:31
    A další souhra Bohunického s Kuchejdou, tentokrát se dostali ke dvěma střelám, ale Kuchejda byl v rozhodující chvíli falouván.
     
    05:12
    Pavel Sedláček (MST) – 2 minuty – úvodní přesilovka pro Budějovice.
    Marken.cz

    Martin Pešek

    Branky a nahrávky: 22. Bárta, 29. Šperger (Vaniš), 33. Šperger (Chmelíř, Kuchejda) – 13. Jurčík (Písařík, Čížek), 40. Jurčík (Pavelka), 41. Slavíček (Tauš, Bojer), 59. Nedrda (Palaščák)


    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Halmoši) – Kasík, Kříž, Bohunický, Chmelíř, Pavlíček, Prokop, Kotaška, Vráblík – Kotalík, Šperger, Ferebauer – Kuchejda, Šachl, Ondřej – Eberle, Skuhravý, Bárta – Kňazev, Rob, Vaniš
    HC Most: Hanuljak (Horák) – Charousek, Šimon, Čížek, Pavelka, Hora, Tůma – Bojer, Slavíček, Tauš, Písařík, Smolka, Jurčík, Kafan, Vlček, Sedláček, Palaščák, Zavřel, Nedrda

    Rozhodčí: Doležal – D. Štětina, J. Štětina

    Diváci: 3697
    bahis siteleri