NY Rangers – NY Islanders 3:5 (kon.) | Carolina – Washington 2:4 (kon.) | New Jersey – Anaheim 2:3 (po pr.)
Chicago – Vancouver 2:3 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Florida 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 4:3 (kon.)
Ottawa – Arizona 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:0, 2:2, 0:1)
Calgary Flames
Sobota 21.12.2013, 19:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    41:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Máme tady to, co jsem nakousl. První větší šance Calgary končí brankou. Stajan našel zpoza branky JIŘÍHO HUDLERA a český útočník z mezikruží zavěsil – 4:3! Asistence: Matt Stajan, T.J. Brodie.
     
    39:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Na odpověď jsme nečekali dlouho. MIKE CAMMALLERI se dostal k puku ve středním pásmu, obešel dva hráče soupeře a z kruhu pro vhazování překonal Fleuryho – 4:2! Asistence: Mark Giordano.
     
    38:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí vyvezli kotouč za modrou čáru, Crosby našel na modré Niskanena a jeho ránu pravděpodobně tečoval JAMES NEAL – 4:1! Asistence: Matt Niskanen, Sidney Crosby.
     
    34:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Stempniak prohrál souboj u mantinelu a SIDNEY CROSBY dostal přihrávku do středního pásma. Domácí kapitán se dostal až do třetiny hostí a trvdou ranou zavěsil do horní části hostující branky – 3:1! Asistence: Chris Kunitz, Simon Despres.
     
    26:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mrzet ho to ovšem nemusí. Calgary roztočilo kolotoč kolem Fleuryho a k puku se dostal PAUL BYRON. Křídelník Flames si s pukem pohrál, podél mantinelu si ho zpoza branky vyvezl až na modrou čáru a vystřelil. Jeho dělovka se odrazila od pravé tyče do domácího brankáře a následně se puk doplazil do branky – 2:1! Asistence: Joe Colborne, Chris Butler.
     
    11:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se nakonec radují z druhé branky. Bortuzzo posunul do rohu kluziště na Neala, který mu puk vrátil a domácí bek tvrdě vystřelil. Před brankou stál HARRY ZOLNIERCZYK, kterému se podařilo tečovat kotouč do branky – 2:0! Asistence: Robert Bortuzzo, James Neal.
     
    10:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Elitní formace Tučňáků zabojovala v útočném pásmu, až se nakonec před brankou ocitl Crosby a svým důrazem dokázal prostrčit kotouč před prázdnou branku, kam si najel PASCAL DUPUIS a pohodlně dorazil kotouč – 1:0! Asistence: Sidney Crosby, Chris Kunitz.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 11. Dupuis (Crosby, Kunitz), 12. Zolnierczyk (Bortuzzo, Neal), 35. Crosby (Kunitz, Despres), 39. Neal (Niskanen, Crosby) – 27. Byron (Colborne, Butler), 40. Cammalleri (Giordano), 42. Hudler (Stajan, Brodie)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Niskanen, Maatta, Dumoulin, Bortuzzo, Despres, Samuelsson – Dupuis, Crosby "C", Kunitz – Neal, Jokinen, Zolnierczyk – Vitale, Sutter, Conner – Kobasew, Sill, Adams.
    Calgary Flames: Rämö (Berra) – Giordano "C", Šmíd, O'Brien, Butler, Brodie, Russell – Stempniak, Stajan, Glencross – Hudler, Monahan, Byron – Jones, Backlund, Cammalleri – McGrattan, Colborne, Bouma.

    Rozhodčí: Jackson, Hebert – Kovachik, MacPherson

    Diváci: 18.663
    bahis siteleri